10 tips on How to C2040-402 Test Like a Badass [41 to 50]

We are the most effective inside introducing probably the most helpful C2040-402 equipment for the clients that will undoubtedly make these people flourish in the real IBM C2040-402 examination. An ideal IBM manual features a splendid and finest preparatory materials which works on a person completely and offers the guarantee with the success that isnt just a little factor. Merely down load the particular Pass4sure C2040-402 Administering IBM Connections 4.0 free demo features to determine the characteristics and also amount of Pass4sure goods. You will end up influenced from your C2040-402 study manual pdf defiantly. In the event you title the 100% success, utilizing Pass4sure C2040-402 for your Administering IBM Connections 4.0 certified planning is the better choice.

2016 Jul C2040-402 real exam

Q41. What is used to access the News configuration file? 

A. The IBM WebSphere Integrated Solutions Console 

B. The IBM DB2 Connect client 

C. The WebSphere wsadmin client 

D. The IBM Cognos Express client 

Answer: C 


Q42. How would an administrator configure IBM Connections to prevent email addresses from being displayed in the product and protect the privacy of users? 

A. By using a text editor 

B. With the IBM Cognos Express client 

C. With the IBM DB2 Connect client 

D. By running a script on the server hosting the Connections server 

Answer: D 


Q43. If an organization is not using SSL signer certificates that are already trusted by the iOS mobile browser, what is the recommended way to install the SSL certificate on the mobile device? 

A. Provide a link to users that will take them to the signer site. 

B. Send users an email with the certificate attached,and have them open the attachment. 

C. Import the SSL certificate from IBM Connections Files. 

D. Create a new SSL certificate for use only with mobile devices. 

Answer: B 


Q44. Which statement about the IBM Connections database wizard is true? 

A. Besides creating Connections databases,it can also upgrade IBM DB2 to the latest version,provided the install files are located on the samefile system. 

B. Besides creating Connections databases,it can also be used to migrate from one database server to another. 

C. Connections databases can be created locally as well as remotely. 

D. It can only be used to create,update and remove Connections databases. 

Answer: D 


Q45. The IBM Connections Plugin for IBM Lotus Notes provides which of the following benefits? 

A. Create and update Wikis. 

B. Create and update Bookmarks. 

C. Send HTML links to a file. 

D. Create Communities. 

Answer: C 


C2040-402 exam price

Refresh C2040-402 dumps:

Q46. Jim is having issues with IBM Connections performance. His system team has shown that the CPU utilization is very low and that there are no JVM memory constraints. The network team has shown that there is good network bandwidth and low network latency. He also sees that the proxy server is working well and provides good client-side performance for static content. 

What major area could be changed to improve performance? 

A. The HTTP server configuration. 

B. Disk I/O for the database and file repository. 

C. Add an additional IBM WebSphere node. 

D. Tune the LDAP server configuration. 

Answer: B 


Q47. Betty has been asked to clear the titles of all users from IBM Connections. She starts the wsadmin client. What would be the wsadmin command she should run first? 

A. execfile("profilesAdmin.py") 

B. execfile("connectionsConfig.py") 

C. execfile("displayConfig.py") 

D. execfile("homepageAdmin.py") 

Answer: A 


Q48. What is the default amount of time that Activities are retained in the Trash? 

A. 30 days 

B. 60 days 

C. 90 days 

D. No default interval is defined. 

Answer: C 


Q49. What is the default Connections DB2 username used to access Connections DB2 tables? 

A. wsadmin 

B. lcuser 

C. lcadmin 

D. dbadmin 

Answer: B 


Q50. What should Monica, the IBM Connections specialist, do in order to install Connections 4.0 as a non-root user? 

A. Login to the Linux server using a specially named user account called ConnectionsInstaller. 

B. Ensure that the user account created especially for this purpose is a member of the administrators group in Linux. 

C. Ensure that the group the non-root user belongs to has rwx permissions on appserver_root,connections_root,connections_setup,shared_resources,im_root and install_manager directories. 

D. Ensure that the non-root user has rwx permissions to the entire file system on the Linux system. 

Answer: C 



see more C2040-402 dumps