Getting Smart with: vce 500-254

Pass4sure older Cisco professors as well as specialists may accept in which Pass4sure Cisco 500-254 test questions are usually nearly proper. The particular move rate of Implementing and Configuring Cisco Identity Service Engine - SISE had been nearly 95 percent. Previously mentioned s, were able to demonstrate the 500-254 examine components created valuable guide for Cisco candidates. Our 500-254 pdf file well worth the examinees sparing no effort to examine. You can wager your trunk youll have a good result by the Pass4sure Implementing and Configuring Cisco Identity Service Engine - SISE exercise checks.

2016 Jul 500-254 examcollection:

Q1. What is the Cisco ISE default admin login name and password? 

A. admin/admin 

B. admin/cisco 

C. ISEAdmin/admin 

D. admin/no default password—the admin password is configured at setup 

Answer: D 


Q2. How are access control lists implemented on a Cisco WLC in a Cisco ISE authorization policy? 

A. Dynamic access lists are configured in Cisco ISE. 

B. Named access lists are configured in Cisco ISE. 

C. Named access lists are pushed down to the WLC. 

D. Named access lists are configured on the WLC. 

Answer: D 


Q3. Which three network information items are required to set up Cisco ISE? (Choose three.) 

A. primary name server 

B. secondary name server 

C. Network Time Protocol server 

D. hostname 

E. IP address and netmask of the Gigabit Ethernet 1 interface 

Answer: BCD 


Q4. What are two methods to verify that Cisco ISE is properly connected to AD? (Choose two.) 

A. Use the Test Connection feature in the Cisco ISE External Identity Sources Active Directory. 

B. View the Active Directory Log /opt/CSCOcmp/logs/ad_agent.log. 

C. Use the ISE Dashboard Summary alarms. 

D. Use ktpass to determine if the Kerberos ticket is valid. 

Answer: AB 


Q5. Which global command is used to activate 802.1X on a switch? 

A. dot1x enable 

B. dot1x system-auth-control 

C. dot1x service start 

D. dot1x switchport enable 

Answer: B 


500-254 question

Most up-to-date 500-254 sise:

Q6. Which three client provisioning policies can an administrator create to provision different resources? (Choose three.) 

A. endpoint operating system 

B. user identity group 

C. dictionary-based conditions 

D. certificates 

Answer: ABC 


Q7. Which three encryption policies does MACsec support? (Choose three.) 

A. always-secure 

B. must-secure 

C. should-secure 

D. never-secure 

E. must-not-secure 

Answer: BCE 


Q8. Client provisioning resources can be added into the Cisco ISE Administration node from which three of these? (Choose three.) 

A. www.cisco.com 

B. local disk 

C. Posture Agent Profile 

D. FTP 

E. TFTP 

Answer: ABC 


Q9. The 802.1X protocol supports which two port types? (Choose two.) 

A. Layer 2 access port 

B. trunk port 

C. dynamic port 

D. Layer 3 access port 

E. EtherChannel port 

Answer: AD 


Q10. Which two commands are needed to configure 802.1X open mode? (Choose two.) 

A. authentication event 

B. authentication host-mode multi-auth 

C. authentication host-mode single domain 

D. authentication open 

Answer: BD 



see more 500-254 dumps