The Only Tip You Need: ccda vs ccna wireless 200-355

The 200-355 software associated with Exambible can easily check any testee if they should master the Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals knowledge securely and genuine responses. The Exambible 200-355 items are contain several select. Candidate can pick various package deal goods for that 200-355 pdf or 200-355 vce software based on their particular understand of the 200-355 scenario.

2016 Jul 200-355 book pdf:

Q101. When using a Cisco WLC version 7.0 with a default configuration, how is a remote management HTTPS access connection secured? 

A. The Cisco WLC uses a pre-shared key to authenticate the user, which limits the number of potential users that can access the controller. 

B. The Cisco WLC generates its own local web administration SSL certificate and automatically applies it to the GUI. 

C. The Cisco WLC uses a CA certificate for SSL access. 

D. The Cisco WLC uses HTTPS to secure the HTTP session via a preconfigured password that generates a certificate for each session. 

Answer: B 


Q102. An engineer is using WCS' client troubleshooting tool to investigate issues with a client 

device. What is the longest log capture they will be able to take? 

A. 2 minutes 

B. 5 minutes 

C. 10 minutes 

D. 30 minutes 

Answer: C 


Q103. Refer to the exhibit. WLC1 becomes unresponsive due to a power failure at a customer site. How does the access point that is shown in the WLC controller GUI behave now that WLC1 is disabled? 

A. associates to controller 10.201.204.6 

B. associates to controller 10.201.204.11 

C. associates to controller 10.201.204.8 

D. associates to controller 10.201.204.19 

Answer: B 


Q104. Which CAPWAP AP management-access method is available as the default setting? 

A. only the console port 

B. the console port and SSH 

C. the console port, SSH, and HTTPS 

D. SSH only 

Answer: A 


Q105. An engineer wants to have users who connect to a WLAN be redirected to a terms-of-service page with the company logo and a login. What should be configured on the WLAN to enable this capability? 

A. Layer 2 IEEE 802.1x 

B. Web Policy Slash Page Web Redirect 

C. Web Policy Authentication 

D. AAA Servers 

E. Web Policy Passthrough 

Answer: C 


200-355 test

Most recent sos mi hombre cap 200-355:

Q106. The network administrator has used VLANs to separate VoIP frames from data frames in the wired network. What must the administrator use to separate those frames in the wireless network? 

A. multiple SSIDs 

B. multiple authentications 

C. multiple WEP or WPA keys 

D. multiple channels 

E. multiple 802.11 radios (a, b, g, n) 

Answer: A 


Q107. When a wireless client is authenticated in a controller-based wireless network, which three pieces of source identification information can be used by the controller for an Access-Request message that is sent to an external RADIUS server? (Choose three.) 

A. wireless client IP address 

B. controller IP address 

C. AP IP address 

D. wireless client MAC address 

E. controller MAC address 

F. AP MAC address 

Answer: B,E,F 


Q108. Which Cisco WCS tool allows you to view current reports, open specific types of reports, create and save new reports, and manage scheduled runs? 

A. Reports menu 

B. Reports launch page 

C. Scheduled Run results 

D. saved reports 

Answer: B 


Q109. Which two principles must be considered when deploying a wireless network through a wooded area? (Choose two.) 

A. absorption 

B. reflection 

C. diffraction 

D. scattering 

E. refraction 

Answer: A,D 


Q110. Which option lists the key features of Cisco Compatible Extensions v5? 

A. Roaming and real-time diagnostics, MFP, a diagnostic channel that allows troubleshooting of the client, client reporting, optional location service, and expedited bandwidth 

B. AP assisted roam, Cisco Centralized Key Management, radio measurements, and transmit power control 

C. CAC, UPSD, voice metrics, MBSSIDs, location, link tests, and NAC 

D. WME, proxy ARP, EAP-FAST, and WPA2, and single sign-on 

E. LEAP, WPA, 802.1x and VLANs per AP, TKIP, and WiFi 

Answer: A 



see more 200-355 dumps