Secrets to psyc 200-355 wifund

It is more faster and easier to pass the Cisco 200-355 exam by using Guaranteed Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals questuins and answers. Immediate access to the Up to the immediate present 200-355 Exam and find the same core area 200-355 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug ccda vs ccna wireless 200-355:

Q191. A Cisco WCS administrator has marked an alarm as acknowledged. For how many days does Cisco WCS prevent the alarm from reappearing, even if the source of the alarm reoccurs? 

A. 1 

B. 7 

C. 10 

D. 30 

Answer: B 


Q192. Refer to the exhibit. 

Which three switch port types are valid for these connections? (Choose three.) 

A. access 

B. port-channel 

C. port-channel trunk 

D. trunk 

E. port-channel access 

F. routed port 

Answer: A,C,D 


Q193. Which Extensible Authentication Protocol types are supported by the Cisco Unified Wireless Network? 

A. EAP-TLS, PEAP-MSCHAPv2, and PEAP-GTC only 

B. LEAP and EAP-FAST only 

C. EAP-TLS, PEAP-MSCHAPv2, PEAP-GTC, LEAP, and EAP-FAST only 

D. any EAP supported by the RADIUS authentication server 

Answer: D 


Q194. Refer to the exhibit. 

Which menu gives you access to manage background tasks in Cisco WCS? 

A. None, because the General tab provides access to the management of background tasks 

B. Monitor 

C. Configure 

D. Services 

E. Administration 

F. Tools 

Answer: E 


Q195. Which wireless client attempts to authenticate by using 802.1X? 

A. supplicant 

B. authenticator 

C. EAP 

D. RADIUS 

Answer: A 


200-355 brain dumps

Abreast of the times ccna wireless exam 200-355:

Q196. Refer to the exhibit. An engineer wants to setup a mobility anchor for the Guest WLAN, but does not see the Anchor IP address listed in the drop-down. What is the most likely cause of this problem? 

A. The mobility anchor is currently unreachable. 

B. The mobility anchor must also be included in the mobility group of the WLC. 

C. Layer 3 Security must be configured for Web Policy Authentication. 

D. The mobility anchor is attached to another WLAN. 

E. Layer 3 Security must be configured for Web Policy Passthrough. 

Answer: B 


Q197. Which two pieces of information are needed for the wireless client to connect to the wireless network? (Choose two.) 

A. SSID 

B. security settings 

C. channel number 

D. AP name 

Answer: A,B 


Q198. Which IEEE 802.11n client feature can combine the signal from multiple antennas and radio chains to improve SNR? 

A. channel aggregation 

B. spatial multiplexing 

C. MAC layer efficiency 

D. TxBF 

E. MRC 

F. MCS 

Answer: E 


Q199. Refer to the exhibit. An engineer is configuring a SSID to utilize the management interface on the WLC. The management interface is configured with an untagged VLAN in the wireless controller interface settings. The controller is connected to a neighboring switch via the interface shown in the diagram. 

Which VLAN will traffic coming from the newly created SSID use to traverse the wired network? 

A. 1 

B. 20 

C. 44 

D. 50 

Answer: C 


Q200. Which two actions are best for deploying VoWLAN on a wireless network? (Choose two.) 

A. Minimize the use of Class 3 Bluetooth devices. 

B. Minimize the use of analog cameras. 

C. Minimize the use of IP cameras. 

D. Maximize client access by enabling all data rates used by clients. 

E. Maximize client access by enabling only a few high data rates used by clients. 

Answer: B,E 



see more 200-355 dumps