Get Smart with 200-355 exam

It is impossible to pass Cisco 200-355 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-355 practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals practice guides.

2016 Aug psyc 200-355 wifund:

Q171. Which official port should be used when configuring external RADIUS authentication on a Cisco WLC version 7.0? 

A. 49 

B. 1645 

C. 1646 

D. 1812 

E. 1813 

Answer: D 


Q172. RAG DROP 

Answer: 


Q173. Which key combination provides a detailed wireless connection status for an Apple MacBook running 10.6? 

A. Command + Click the SSID of the network 

B. Alt + Click the SSID of the network 

C. Command + the Airport icon 

D. Option + the Airport icon 

E. Ctrl + the Airport Icon 

F. Option + Click the SSID of the network 

Answer: D 


Q174. After installing a Cisco 5508 Wireless Controller using the default settings, how often will the RRM update occur? 

A. 30 seconds 

B. 60 seconds 

C. 300 seconds 

D. 600 seconds 

E. 3600 seconds 

F. 7200 seconds 

Answer: D 


Q175. Refer to the exhibit. In WCS, what Monitor submenu would provide the table shown? 

A. Clients 

B. Access Points 

C. Controllers 

D. Security 

E. Alarms 

Answer: A 


200-355 test preparation

Improved 640-722 vs 200-355:

Q176. Which three severity levels are in the Cisco WCS alarm dashboard? (Choose three.) 

A. Critical 

B. Flash 

C. Major 

D. Minor 

E. Trivial 

F. Urgent 

Answer: A,C,D 


Q177. An engineer assists a user in configuring an Android device for authentication to an IEEE 802.1x EAP WLAN with PEAPv1. The Phase 2 authentication should be configured as which option? 

A. LEAP 

B. MSCHAPv2 

C. TLS 

D. TTLS 

Answer: B 


Q178. Refer to the exhibit. A customer is determining whether a Windows 7 laptop is operating on the correct IEEE 802.11 standard. Which standard is being used by the laptop in the exhibit? 

A. 802.11b 

B. 802.11g 

C. 802.11n 

D. 802.11p 

Answer: C 


Q179. Access points must discover a wireless LAN controller before they can become an active part of the network. In which order does an access point try to discover a controller? 

A. Layer 3 CAPWAP or LWAPP broadcast discovery DHCP option 43 Locally stored controller IP address discovery DNS controller name resolution 

B. Layer 3 CAPWAP or LWAPP broadcast discovery Locally stored controller IP address discovery DNS controller name resolution DHCP option 43 

C. Layer 3 CAPWAP or LWAPP broadcast discovery Locally stored controller IP address discovery DHCP option 43 DNS controller name resolution 

D. DNS controller name resolution DHCP option 43 Layer 3 CAPWAP or LWAPP broadcast discovery Locally stored controller IP address discovery 

Answer: C 


Q180. What encryption standards describe WPA and WPA2? 

A. WPA mandates AES with TKIP optional, WPA2 mandates TKIP 

B. WPA mandates TKIP with AES optional, WPA2 mandates AES 

C. WPA mandates CKIP, WPA2 mandates AES 

D. WPA mandates CKIP with AES optimal, WPA2 mandates AES 

Answer: B 



see more 200-355 dumps