Super ways to sos mi hombre cap 200-355

Act now and download your Cisco 200-355 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-355 tutorials. Download Improve Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-355 with a classic professional.

2016 Aug compacta 200-355 wifund:

Q231. Which three WLC debug commands are appropriate to troubleshoot a wireless client that is associated to an AP? (Choose three.) 

A. debug capwap 

B. debug mac addr 

C. debug dot11 

D. debug dhcp 

E. debug ap 

F. debug dtls 

Answer: B,C,D 


Q232. What path displays the current maps within the WCS version 7 GUI? 

A. Monitor > Maps 

B. Reports > Maps 

C. Services > Maps 

D. Administration > Maps 

E. Configure > Maps 

F. Tools > Maps 

Answer: A 


Q233. An engineer wants to deploy a 2504 controller as the anchor controller for a guest WLAN that resides on a 5508 controller in a different mobility group. What configuration change must be applied to support this deployment strategy? 

A. UDP 16666 and IP Protocol 97 must be enabled on the 2504 controller 

B. UDP 5246 and TCP Protocol 97 must be enabled on the router 

C. The 2504 controller must be added to the same mobility group as the 5508. 

D. DHCP Option 43 must be added to the neighboring switchport 

Answer: C 


Q234. What APTx Power Level Assignment would be required to increase power by 3 dBm on 2.4GHz radio? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

F. 6 

G. 7 

H. 8 

Answer: D 


200-355 exam

Up to the minute ccna wireless exam 200-355:

Q235. Refer to the exhibit. 

Which two options does this icon represent about the status of the respective AP on a Cisco WCS version 7.0 map? (Choose two.) 

A. The 802.11a/n radio is administratively disabled. 

B. The 802.11a/n radio has a minor fault. 

C. The 802.11a/n radio has a major fault. 

D. The 802.11b/g/n radio is administratively disabled. 

E. The 802.11b/g/n radio has a minor fault. 

F. The 802.11b/g/n radio has a major fault. 

Answer: C,D 


Q236. What are the interface statuses of a lightweight AP working in rogue-detection mode? 

A. radios turned off, Ethernet interface up 

B. radios and Ethernet interfaces up 

C. radios turned on, Ethernet interface shut down 

D. radios turned on, Ethernet interface status controlled by Cisco WLC 

Answer: A 


Q237. During Layer 2 intercontroller roaming, which two items change? (Choose two.) 

A. SSID 

B. VLAN 

C. IP address 

D. AP 

E. controller 

Answer: D,E 


Q238. Which key is established using the four-way handshake during the WPA authentication process? 

A. Pairwise Master Key 

B. Pairwise Multiple Key 

C. Pairwise Session Key 

D. Pairwise Transient Key 

E. Pairwise Transverse Key 

Answer: D 


Q239. A customer wants to deploy Cisco Cloud Wireless architecture with 802.11ac capabilities. 

Which access points would meet the customers’ requirements? (Choose two.) 

A. Cisco 3700 Access Points 

B. Cisco MR34 Access Points 

C. Cisco MR18 Access Points 

D. Cisco 3600 Access Points 

E. Cisco MR72 Access Points 

F. Cisco 1570 Access Points 

G. Cisco MR26 Access Points 

Answer: B,E 



see more 200-355 dumps