The Only Tip You Need: 200-355 refund cbt nuggets

Act now and download your Cisco 200-355 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-355 tutorials. Download Far out Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-355 with a classic professional.

2016 Oct fiat hitachi fh 200-355:

Q221. After you configure the Cisco 5508 Wireless Controller v7.6, a customer requests an SSID that allows for client web authentication with email input. Which authentication method should be used? 

A. pass-through 

B. authentication 

C. splash page web redirect 

D. conditional web redirect 

E. on MAC filter failure 

Answer: A 


Q222. An engineer is conducting an active survey for indoor coverage in a warehouse. The warehouse has long aisles with racks that extend to the ceiling. Which antenna type has a radiation pattern that is suited to provide coverage in each aisle? 

A. Yagi 

B. patch 

C. omnidirectional 

D. dipole 

Answer: B 


Q223. Refer to the exhibit. 

Which GUI item do you click to configure maps with APs in Cisco WCS? 

A. Configure 

B. Client 

C. CleanAir 

D. Services 

E. Administration 

F. Monitor 

Answer: F 


Q224. Refer to the exhibit. 

What does the yellow shield with the exclamation mark indicate? 

A. The network uses open authentication and no encryption. 

B. The network uses an unsupported channel. 

C. The signal is too distorted to connect. 

D. The AP that is transmitting this SSID uses the wrong RF domain. 

E. This is the ad-hoc network. 

Answer: A 


Q225. RAG DROP 

Answer: 


200-355 practice

Renewal ccna wireless exam questions:

Q226. Which protocol is used for Cisco WCS to communicate with Cisco WLC? 

A. SNMP 

B. CAPWAP 

C. HTTPS 

D. SSH 

Answer: A 


Q227. You need to set up an ad hoc connection to another client in a conference room to exchange files using Windows 7. Which two items do you need to create this connection? (Choose two.) 

A. SSID name 

B. RF channel 

C. 802.1X/EAP credentials 

D. pre-shared key 

E. Telnet 

F. IBSS name 

G. SSH 

Answer: D,F 


Q228. Which protocol helps the administrator to determine whether a detected rogue AP is in the network of the organization? 

A. RLDP 

B. RCP 

C. RDP 

D. RAPP 

Answer: A 


Q229. An engineer is adding a controller to a WCS. What three categories of parameters are needed? (Choose three.) 

A. IP parameters 

B. SNMP Parameters 

C. Mobility Parameters 

D. Telnet/SSH Parameters 

E. TFTP Parameters 

F. RADIUS Parameters 

Answer: A,B,D 


Q230. Which spread spectrum technique uses 11-bit chips to transmit 1 bit of data over a 22-MHz channel? 

A. DSSS 

B. FHSS 

C. OFDM 

D. MIMO 

E. CCK 

Answer: A 



see more 200-355 dumps