Where to find comptia 220-802 simulations

Act now and download your CompTIA 220-802 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-802 tutorials. Download Update CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-802 with a classic professional.

2016 Oct 220-801 and 220-802 pdf:

Q241. - (Topic 4) 

A user states that when they power on their computer, they receive a “Non-bootable drive” error. The user works with external storage devices to transport data to their computer. The user stated that the computer worked fine the day before. Which of the following should be checked FIRST to resolve this issue? 

A. Jumper settings 

B. Device boot order 

C. PXE boot settings 

D. Hard drive cable 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ss/bootorderchange.htm 


Q242. - (Topic 5) 

A technician is setting up new partitions on a 1TB drive for the purpose of running multiple operating systems. Which of the following represents the MAXIMUM number of primary partitions the drive can hold? 

A. 4 

B. 8 

C. 64 

D. 1024 

Answer: A 


Q243. - (Topic 3) 

A customer reports that their wireless laptop cannot connect after removing it from its carrying case. The laptop boots and the user is able to log in. Which of the following should be checked FIRST? 

A. External antenna switch 

B. Status in Device Manager 

C. Available hard drive space 

D. Laptop battery levels 

Answer: A 

Explanation: http://www.tomshardware.co.uk/forum/30338-35-external-wifi-antenna-laptop 


Q244. - (Topic 3) 

Which of the following mobile device sync methods is easiest for the end user but requires more configuration on the part of the technician? 

A. Dock sync 

B. Encrypted wired sync 

C. Wireless sync 

D. Wired sync 

Answer: C 

Explanation: http://www.pcworld.com/article/242242/how_to_use_wireless_sync_in_ios_5.html 


Q245. - (Topic 4) 

A technician is called to assist a customer. The customer reports when they powered on the system, they heard a loud noise, saw a spark, and smelled a burning smell. Which of the following should the technician advise the customer to do FIRST? 

A. Power on the system, to see if it happens again. 

B. Immediately notify the fire department. 

C. Unplug the system from the power source. 

D. Turn off the circuit breaker to the building. 

Answer: C Explanation: 

When you hear a loud noise and see a spark with a burning smell, unplug the system immediately from power source. This might be the case of high voltage frying the innards of the system. 


220-802 exam prep

Improve pass4sure 220-802:

Q246. - (Topic 5) 

An Android mobile device will easily synchronize with which of the following services? (Select TWO) 

A. Email 

B. SMS 

C. Passwords 

D. Calendar 

E. Incoming calls 

Answer: A,D 


Q247. - (Topic 5) 

Many business laptops now come with fingerprint readers to enable users to login without typing in passwords. This is an example of which of the following? 

A. Privacy filters 

B. RFID 

C. RSA tokens 

D. Biometrics 

Answer: D 


Q248. - (Topic 5) 

Which of the following applications can be scheduled to delete unwanted, compressed, older files? 

A. Disk Defragmenter 

B. Disk Cleanup 

C. CHKDSK 

D. Disk Management 

Answer: B 


Q249. - (Topic 5) 

A technician installs another IDE hard drive for more storage space and now when the workstation boots up it displays a message of ‘disk not found’. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The jumper is set to master on the newly installed hard drive. 

B. The jumper is set to cable select on the newly installed hard drive. 

C. The new hard drive is faulty. 

D. The operating system is corrupt. 

Answer: A 


Q250. - (Topic 1) 

Which of the following describes when an application is able to reuse Windows login credentials? 

A. Access control list 

B. Principle of least privilege 

C. Single sign-on 

D. Pass-through authentication 

Answer: C 

Explanation: http://stackoverflow.com/questions/545667/how-to-use-windows-login-for-single-sign-on-and-for-active-directory-entries-for wi 



see more 220-802 dumps