What tells you about testking 220-802

Act now and download your CompTIA 220-802 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-802 tutorials. Download Updated CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-802 with a classic professional.

2016 Oct powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q391. - (Topic 5) 

Which of the following can be installed on a virtualized client to enhance user experience and provide closer integration with the host operating systems? 

A. USB pass-through 

B. Guest tools 

C. Virtual NIC 

D. Remote desktop 

Answer: B 


Q392. - (Topic 4) 

A technician would like to ensure all previous data is erased before reloading Windows 7 

Home Premium onto a laptop. Which of the following procedures would accomplish this? 

A. Virtual RAID configuration 

B. Quick format 

C. New partition 

D. Full format 

Answer: D 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/tp/erase-hard-drive.htm 


Q393. - (Topic 2) 

Phishing is: 

A. An infection that causes a web browser to go to a different site than the one intended from a search result page. 

B. A technique used to obtain financial information from a user mimicking a legitimate website. 

C. An infection that causes a computer to behave erratically by playing music and launching browser windows. 

D. A technique used to obtain financial information from a user by compiling information from social networks and their friends. 

Answer: B 

Explanation: http://www.victeach.com.au/Other-Services/Security/Threats-and-scams.html 


Q394. - (Topic 5) 

A new LAN drop has been activated but users report that they are unable to connect to the Internet and are receiving an IP address of 169.254.255.55 from that Windows workstation. Which of the following symptoms has occurred? (Select TWO). 

A. DHCP server unavailable 

B. IP address assigned by NAT 

C. Limited connectivity 

D. APIPA address assigned 

E. IP conflict detected 

F. Statically assigned IP address 

Answer: A,D 


Q395. - (Topic 2) 

Which of the following should a technician do LAST after cleaning up a virus infection? 

A. Enable system restore and create restore point 

B. Update antivirus software 

C. Schedule scans and updates 

D. Educate the end user 

Answer: D 

Explanation: 

Most of the time users install virus, Trojans and other malicious codes on their computers unknowingly. The best to prevent this loophole is to educate the user about viruses and where to look and what to do to prevent installing malicious codes. 


220-802 test question

Up to the minute a+ 220-802 questions:

Q396. - (Topic 5) 

A user states that every time they turn on their computer they have to change the computer’s time and date. Which of the following should the technician perform FIRST to resolve this issue? 

A. Change time zones 

B. Synchronize with a different time date server 

C. Replace the drive cache battery 

D. Perform a firmware update 

Answer: B 


Q397. - (Topic 4) 

A technician recently created an email account for a new user, Joe. On the second day, Joe reports his email account is full of spam even though he has not given out his address. Which of the following should the technician do to resolve the issue? 

A. Turn on windows firewall 

B. Click the unsubscribe link in the spam 

C. Run an anti-spyware scan 

D. Install privacy filter 

Answer: C 

Explanation: http://www.bestsecuritytips.com/xfsection+article.articleid+54.htm 


Q398. - (Topic 4) 

A user has recently installed Windows 7 on a computer. They ran Windows updates, updated the firmware and installed a printer. The user accessed a P2P application and now they are getting a large amount of browser pop-ups. Which of the following is MOST likely the cause of the pop-ups? 

A. Phishing 

B. Malware 

C. Proxy redirect 

D. Firmware 

Answer: B 

Explanation: http://www.webroot.com/us/en/home/resources/articles/pc-security/malware-spam 


Q399. - (Topic 5) 

A company would like to prevent commonly known social engineering risks. Which of the following would help mitigate these risks? 

A. Annual security training 

B. Install new switches 

C. Review security policies 

D. Require 180 day password expiration 

Answer: A 


Q400. - (Topic 2) 

For any given 802.11n wireless Internet signal, which of the following is needed to establish a connection? 

A. MAC address filtering 

B. Windows password 

C. Proper SSID 

D. SSL certificate 

Answer: C 

Explanation: http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/12.4_21a_JA1/configuration/guide /scg12421aJA1-chap7-mbssid.html 



see more 220-802 dumps