Tips for cisco iins

You will find theres usual misconception for the Cisco 210-260 assessment qualification that its a extremely hard sort of qualification to get attained. Although that is a fully untrue idea. You just need the appropriate 210-260 investigation material and are on the way toward being successful. Although there are lots of internet sites of which do this, most turn out also fraudulent or perhaps unwanted. Thus, take care likewise critical inside your number of it.

2016 Sep ccna security test:

Q11. Which EAP method uses Protected Access Credentials? 

A. EAP-FAST 

B. EAP-TLS 

C. EAP-PEAP 

D. EAP-GTC 

Answer: A 


Q12. What is the FirePOWER impact flag used for? Cisco 210-260 : Practice Test 

A. A value that indicates the potential severity of an attack. 

B. A value that the administrator assigns to each signature. 

C. A value that sets the priority of a signature. 

D. A value that measures the application awareness. 

Answer: A 


Q13. Which two features do CoPP and CPPr use to protect the control plane? (Choose two.) 

A. QoS 

B. traffic classification 

C. access lists 

D. policy maps 

E. class maps 

F. Cisco Express Forwarding 

Answer: A,B 


Q14. Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.) 

A. plaintext 

B. MD5 

C. HMAC 

D. AES 256 

E. SHA-1 

F. DES 

Answer: A,B 


Q15. How does a zone-based firewall implementation handle traffic between interfaces in the same zone? 

A. Traffic between two interfaces in the same zone is allowed by default. 

B. Traffic between interfaces in the same zone is blocked unless you configure the same-security permit command. 

C. Traffic between interfaces in the same zone is always blocked. 

D. Traffic between interfaces in the same zone is blocked unless you apply a service policy to the zone pair. 

Answer: A 


210-260 dumps

Far out ccna security practice test:

Q16. Which three ESP fields can be encrypted during transmission? (Choose three.) 

A. Security Parameter Index 

B. Sequence Number 

C. MAC Address 

D. Padding 

E. Pad Length 

F. Next Header 

Answer: D,E,F 


Q17. Refer to the exhibit. 

What is the effect of the given command sequence? 

A. It defines IPSec policy for traffic sourced from 10.10.10.0/24 with a destination of 10.100.100.0/24. 

B. It defines IPSec policy for traffic sourced from 10.100.100.0/24 with a destination of 10.10.10.0/24. 

C. It defines IKE policy for traffic sourced from 10.10.10.0/24 with a destination of 10.100.100.0/24. 

D. It defines IKE policy for traffic sourced from 10.100.100.0/24 with a destination of 10.10.10.0/24. 

Answer: A 


Q18. In which three ways does the TACACS protocol differ from RADIUS? (Choose three.) 

A. TACACS uses TCP to communicate with the NAS. 

B. TACACS can encrypt the entire packet that is sent to the NAS. 

C. TACACS supports per-command authorization. 

D. TACACS authenticates and authorizes simultaneously, causing fewer packets to be transmitted. 

E. TACACS uses UDP to communicate with the NAS. 

F. TACACS encrypts only the password field in an authentication packet. 

Answer: A,B,C 


Q19. If a switch receives a superior BPDU and goes directly into a blocked state, what mechanism must be in use? 

A. root guard 

B. EtherChannel guard 

C. loop guard 

D. BPDU guard 

Answer: A 


Q20. Refer to the exhibit. 

If a supplicant supplies incorrect credentials for all authentication methods configured on the switch, how will the switch respond? 

A. The supplicant will fail to advance beyond the webauth method. 

B. The switch will cycle through the configured authentication methods indefinitely. 

C. The authentication attempt will time out and the switch will place the port into the unauthorized state. 

D. The authentication attempt will time out and the switch will place the port into VLAN 101. 

Answer: A 



see more 210-260 dumps