The Secret of testking tk0-201

It is impossible to pass CompTIA TK0-201 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA TK0-201 practice questions. You will get a surprising result by our Regenerate CTT+ Exam (Certified Technical Trainer) practice guides.

2016 Sep comptia tk0-201:

Q41. An instructor is teaching a beginner topic. Most of the learners explain that they are already familiar with the course content. Which of the following should the instructor do?

A. Continue the class as planned assuring completion of current course objectives

B. Ask the advanced learners what they would like to cover in the course and then change objectives based on advanced learner's requests.

C. Ask the experienced learners to return for a more advanced course

D. Modify the curriculum as necessary to fulfill student expectations while still meeting course objectives.

Answer: D


Q42. An instructor will deliver a course where the material has been recently revised but poorly written. Which of the following is the BEST approach in ensuring that the objectives of the course are obtained by the learners?

A. Teach from the revised material and give additional information to complement the material based on instructor's expertise.

B. Deliver the revised courseware and explain to the learners that other material is available upon request.

C. Instruct the learners using the revised course material and solicit feedback from the learners about the material.

D. Inform the learners that the revised material is a good reference but teach from the previous edition of the course.

Answer: A


Q43. A class is working on a lab that requires them to follow lengthy instructions; the instructor recognizes the pace of the class has slowed significantly and wants to ensure that all objectives are covered. Which of the following should the instructor do?

A. Manage the course flow and achieve learning objectives by asking the class to shorten their breaks and possibly return after a dinner break.

B. Achieve learning objectives by demonstrating the lab to the class then have them complete the lab together.

C. Group all slow learners together and offer extra assistance; have the other learners do additional labs.

D. Manage the course flow and achieve learning objectives by making the lab into a contest awarding a prize for the first three to finish.

Answer: B


Q44. When an instructor is unsure whether or not participants comprehend course content, it is BEST to:

A. Ask the learners to demonstrate key course learning points

B. Have the learners repeat the learning objectives back to the instructor

C. Ask the group to brainstorm ideas for applying the learning

D. Give the learners a pop quiz

Answer: A


Q45. After a training class was completed, the instructor conducted several passive on the job observations of each learner who attended the class. Which of the following is the primary benefit of the observations?

A. It measures the application of the skills taught.

B. It validates the quality of the course material.

C. It requires the learners to use what they learned.

D. It helps to reinforce the learning concepts.

Answer: A


TK0-201 exam prep

Up to the immediate present tk0-201 pass4sure:

Q46. A presentation heavy with procedural details was just completed. The subsequent demonstration exercise is not flowing well. Which of the following will be the MOST productive assistance the instructor can provide?

A. Review the presentation in more detail.

B. Hand out copies of the procedure from the slide presentation.

C. Ask probing questions to trigger the learner's memory of the procedure.

D. Quickly lead the learners in a question and answer session.

Answer: B


Q47. The instructor noticed that a discussion was getting oft track and out of control. Which of the following question types can help the instructor gain control of the discussion?

A. Open

B. Clarifying

C. Closed

D. Probing

Answer: C


Q48. An instructor is approached by a learner that expresses fear that they will not properly understand the material and may lose their job. This fear is preventing the learner from participating in the course. Which of the following is the MOST reasonable course of action for the instructor to take?

A. Tell the learner that their fears are unfounded and to relax.

B. Inform the learner they will receive from the course what they put into it.

C. Remind the learner that the course is designed for their level and they should do fine.

D. Offer to speak to the learner's supervisor.

Answer: C


Q49. Which of the following questioning techniques is BEST suited to engage learners right after a lunch break?

A. Close-ended review questions

B. Pop quiz with ranking questions

C. Questions about what they expect to learn next

D. Probing review questions

Answer: D


Q50. The BEST method of recording attendance is to:

A. Compile a roster from end of class surveys.

B. Pass a roster around during introductions.

C. Call out a roster for confirmation.

D. Have learners sign the roster as they enter the class.

Answer: C



see more TK0-201 dumps