The Only Tip You Need: 2v0-620 exam

Cause all that matters here is passing the VMware 2V0-620 exam. Cause all that you need is a high score of 2V0-620 vSphere 6 Foundations Beta Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 2V0-620 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q81. An application running in a virtual machine is experiencing performance issues. When utilizing performance monitoring utilities, it is noted that the CPU Utilization of the application is at 100%. 

Which two scenarios are probable causes of the CPU contention for the application? (Choose two.) 

A. There is a network I/O constraint. 

B. There is a storage I/O constraint. 

C. There is insufficient disk space assigned to the virtual machine. 

D. The application is not virtualization aware. 

Answer: A,B 


Q82. An administrator is attempting to migrate a large Hadoop virtual machine using vMotion. The administrator notices a delay when the machine is quiesced. The Hadoop virtual machine is processing many transactions a second to an in-memory database. 

Which two actions would help reduce the amount of time needed to perform a vMotion on this virtual machine? (Choose two.) 

A. Use multiple NICs for the vMotion vmkernel port. 

B. Use a 10Gbps Network card for the vMotion vmkernel port. 

C. Add an additional management network to help transmit the data quicker. 

D. Disable Fault Tolerance before performing the vMotion. 

Answer: A,B 


Q83. During the installation of ESXi 6.0, the following error message is reported: Hardware Virtualization is not a feature of the CPU, or is not enabled in the BIOS. 

Which condition would generate this message? 

A. LAHF/SAHF is not enabled in the BIOS. 

B. NX/XD is not enabled in the BIOS. 

C. SSE3 is not enabled in the BIOS. 

D. Hyperthreading is not enabled in the BIOS. 

Answer: A 


Q84. The vSphere administrator attempts to connect to an ESXi host via an SSH client and receives the following security alert: 

-- Exhibit --


-- Exhibit --The vSphere administrator needs to determine whether the RSA key fingerprint shown in the security alert is the fingerprint of the intended ESXi host. 

Which tool should the vSphere administrator use? 

A. Direct Console User Interface 

B. vSphere Client 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Management Assistant 

Answer: A 


Q85. A vSphere administrator needs to backup a virtual machine that has a Microsoft SQL Server Database installed. 

Which solution allows for an application quiesce to occur during backup? 

A. VMware vCenter Converter 

B. VMware vCenter Site Recovery Manager 

C. VMware vSphere Replication 

D. VMware vSphere Data Protection Advanced 

Answer: D 


2V0-620 actual test

Up to the minute 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q86. A user wants to monitor a business-critical virtual machine to ensure that it doesn't run out of resources. 

What metric could be monitored in vRealize Operations to address this concern? 

A. Time Remaining badge 

B. Compliance badge 

C. Reclaimable Waste badge 

D. Density badge 

Answer: A 


Q87. Which vSphere 6 Enterprise Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? 

A. Fault Tolerance 

B. High Availability 

C. Distributed Resource Scheduler 

D. App HA 

Answer: A 


Q88. What must be enabled to ensure that VM Component Protection (VMCP) works in a High Availability cluster? 

A. VMware Tools Virtual Machine Communication Interface (VMCI) 

B. Fault Tolerance 

C. Atomic Test and Set (ATS) 

D. All Paths Down (APD) Timeout 

Answer: D 


Q89. Which two are true about the Risk badge in vRealize Operations? (Choose two.) 

A. The Risk badge indicates potential future problems that may degrade the performance of the system. 

B. Risks may require attention in the near future. 

C. The Risk badge indicates problems that are degrading performance of the system. 

D. Risks require attention now to correct system performance problems. 

Answer: A,B 


Q90. vMotion can be performed between which three physical boundaries? (Choose three.) 

A. Between two vCenter Server Systems 

B. Between two vSphere Distributed Virtual Switches 

C. Between two vCenter Server Datacenter objects 

D. Between two VMware NSX Layer 4 segments 

E. Between two NFS datastores 

Answer: A,B,C 



see more 2V0-620 dumps