Tips for vmware 2v0-620

Act now and download your VMware 2V0-620 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-620 tutorials. Download Down to date VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-620 with a classic professional.

2016 Sep 2v0-620 pdf:

Q31. An administrator is migrating a virtual machine from a Test cluster to a Production cluster. The two environments do not have any shared storage. 

What is the easiest way to accomplish this task? 

A. Perform a Storage vMotion. 

B. Perform a regular vMotion. 

C. Perform a Virtual to Virtual migration. 

D. Perform a backup and restore using VMware Data Protection. 

Answer: B 


Q32. What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.) 

A. Networks 

B. Applications 

C. Storage 

D. Management 

Answer: A,C 

Explanation: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-vSphere-4-Essentials-Editions-DS-EN.pdf 


Q33. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but the task is hanging at 95%. 

What three scenarios best explain why this problem is happening? (Choose three.) 

A. A virtual machine question is currently being posed to the administrator. 

B. Another task for the virtual machine or other component is already in progress. 

C. The VMware High Availability cluster has insufficient resources to guarantee failover. 

D. The host has lost access to the storage device containing the virtual machine files. 

E. The host is under resource contention and unable to power on the virtual machine. 

Answer: A,B,C 


Q34. An administrator enables vSphere High Availability (HA) on an existing cluster with a large number of hosts and virtual machines. The administrator notices that the setup of vSphere HA on some of the hosts is failing. 

What step, if taken, might resolve this issue? 

A. Increase the value of the config.vpxd.das.electionWaitTimeSec setting. 

B. Set the value of vpxd.das.aamMemoryLimit to 256. 

C. Set the value of the das.useDefaultIsolationAddress setting to False. 

D. Increase the value of the das.iostatsinterval setting. 

Answer: A 


Q35. An administrator configures vSphere Replication for a virtual machine and enables multiple point in time (PIT) instances under the recovery settings in the Configure Replication wizard. 

Which two statements are correct for vSphere Replication with multiple point in time instances enabled? (Choose two.) 

A. vSphere Replication retains a number of snapshot instances of the virtual machine on the target site based on the retention policy that you specify. 

B. vSphere Replication uses the virtual machine's snapshot instances to define the target site Point in Time instance based on the retention policy that you specify. 

C. vSphere Replication does not support virtual machines with snapshots. 

D. vSphere Replication supports virtual machines with snapshots. 

Answer: A,C 


2V0-620 practice question

Refresh 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q36. Which two badges are major badges in vRealize Operations? (Choose two.) 

A. Risk 

B. Efficency 

C. Workload 

D. Faults 

Answer: A,B 


Q37. An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines. 

Which database would meet the minimal requirements needed for this task? 

A. vFabric Postgres 

B. Microsoft SQL Express 2008 

C. Microsoft SQL Server 2014 

D. Oracle 11g 

Answer: A 


Q38. An administrator has just completed installing an ESXi 6.x host, but doesn't know what address has been configured. 

Where is the ESXi host IP address configured? 

A. RVC console 

B. Direct Console User Interface 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Client 

Answer: B 


Q39. When attempting to power on a Virtual Machine you observe the following error: 

Cannot open the disk '/vmfs/volumes/volume/vm/vm-000002.vmdk' or one of the snapshot disks it depends on. 

Which three actions will be the best solutions to address this problem? (Choose three.) 

A. Verify that the virtual machine's disk files are present. 

B. Investigate the host and virtual machine log files. 

C. Verify the vmdk descriptor files and if required, recreate them. 

D. Delete the disk file preventing the power on operation. 

E. Migrate or register the virtual machine to a different host. 

Answer: A,B,C 


Q40. An administrator is performing an interactive installation of ESXi 6.x. 

Which three options are available for installation? (Choose three.) 

A. DVD 

B. USB 

C. PXE 

D. Scripted 

E. Auto Deploy 

Answer: A,B,C 



see more 2V0-620 dumps