Today Big Q: vcp6-dcv delta beta exam (2v0-621d) 2v0-621d?

It is more faster and easier to pass the VMware 2V0-621D exam by using Refined VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta questuins and answers. Immediate access to the Regenerate 2V0-621D Exam and find the same core area 2V0-621D questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Nov 2v0-621d dump:

Q101. Refer to the Exhibit.

An administrator is adding an Active Directory over LDAP Identity Source for vCenter

Single Sign-On, as indicated in the Exhibit.

What is the correct value to configure for the Domain alias?

A. The domain's NetBIOS name.

B. The fully qualified domain name.

C. vsphere.local

D. A user defined label.

Answer: A


Q102. Refer to the Exhibit.

Refer to the Exhibit. The list of devices attached to vmhba1 will be the basis for configuring a VMware Virtual SAN using Manual Mode.

Based on the exhibit, which two combinations of devices should be used to create Disk Group(s)? (Choose two.)

A. One Disk Group with one Flash Drive and three HDDs

B. Two Disk Groups with one Flash Drive and two HDDs each

C. One Disk Group with one Flash Drive and four HDDs

D. Two Disk Groups with two Flash Drives and four HDDs each

Answer: A,B


Q103. An administrator wants to configure an ESXi 6.x host to use Active Directory (AD) to manage users and groups. The AD domain group ESX Admins is planned for administrative access to the host.

Which two conditions should be considered when planning this configuration? (Choose two.)

A. If administrative access for ESX Admins is not required, this setting can be altered.

B. The users in ESX Admins are not restricted by Lockdown Mode.

C. An ESXi host provisioned with Auto Deploy cannot store AD credentials.

D. The users in ESX Admins are granted administrative privileges in vCenter Server.

Answer: A,C


Q104. Which three traffic types can be configured for dedicated VMkernel adapters? (Choose three.)

A. Discovery traffic

B. vMotion traffic

C. vSphere Replication NFC traffic

D. Provisioning traffic

E. vSphere Custom traffic

Answer: B,C,D


Q105. Which two methods are recommended for managing the VMware Directory Service? (Choose two.)

A. Utilize the vmdir command.

B. Manage through the vSphere Web Client.

C. Manage using the VMware Directory Service.

D. Utilize the dc rep command.

Answer: A,B


Regenerate 2v0-621d vce:

Q106. Which Advanced Setting should be created for the vCenter Server to change the expiration policy of the vpxuser password?

A. VimPasswordExpirationInDays

B. VimExpirationPasswordDays

C. VimPassExpirationInDays

D. VimPasswordRefreshDays

Answer: A


Q107. Which Platform Service Controller Password Policy determines the number of days a password can exist before the user must change it?

A. Maximum Lifetime

B. Password Age

C. Maximum Days

D. Password Lifetime

Answer:: A


Q108. Which two are valid compliance results that indicate the need to apply a Host Profile? (Choose two.)

A. Non-compliant

B. Inconsistent

C. Unknown

D. Disconnected

Answer: A,C


Q109. A vSphere 6 High Availability cluster has been configured with default settings. Four virtual machines in the cluster have been configured with these priorities:

✑ Prod-DB. High

✑ Prod-Email: High

✑ Prod-VC. Medium

✑ Dev-VDI: Low

How many VM Overrides would need to be defined at the cluster level to meet the restart priorities?

A. 1

B. 2

C. 3

A. D. 4

Answer: B


Q110. An administrator wants to power on a virtual machine (VM) while connected to an ESXi host using SSH. The VM has the following Name and ID:

✑ VM Name = SQL001

✑ VMID = 12345

Which command would successfully power on the virtual machine?

A. vim-cmd vmsvc/power.on 12345

B. vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

C. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on 12345

D. vmware-vim-cmd vmsvc/power.on SQL001

Answer: A



see more 2V0-621D dumps