Resources to 2v0-621d dump

Act now and download your VMware 2V0-621D test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-621D tutorials. Download Most recent VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-621D with a classic professional.

2016 Nov 2v0-621d download:

Q71. What is the command to list multipathing modules on an ESXi 6.x host?

A. esxcli storage core list plugin --plugin-class=MP

B. esxcli storage core list plugin --class-plugin=MP

C. esxcli storage core plugin list --plugin-class=MP

D. esxcli storage core plugin list --class-plugin=MP

Answer: C


Q72. Which two scenarios could cause Storage DRS to be disabled on a Virtual Disk (VMDK)? (Choose two.)

A. The VMDK is an independent disk.

B. The virtual machine has vSphere Fault Tolerance enabled.

C. The VMDK is hosted on NFS storage.

D. The virtual machine has a CD-ROM/ISO image connected.

Answer: A,B


Q73. Which two features are deprecated in Network I/O Control 3 (NIOC3)? (Choose two.)

A. Class Of Service (COS) Tagging

B. Bandwidth Allocation

C. User-defined network resource pools

D. Admission control

Answer: A,C


Q74. Which group in the vsphere.local domain will have administrator privileges for the VMware Certificate Authority (VMCA)?

A. SolutionUsers

B. CAAdmins

C. DCAAdmins

D. SystemConfiguration.Administrators

Answer: B


Q75. Deletion of an NFS datastore generates the following error:

Sysinfo error on operation returned the following status: Busy

Which step can be performed that will allow the deletion to complete successfully?

A. Storage vMotion any virtual machines on the datastore to another location.

B. Remove the datastore from the Storage DRS cluster in which it resides.

C. Verify the value of the NFS.HeartbeatDelta is not set to 0.

D. Suspend any running virtual machines and unmount the NFS datstore.

Answer: A


Rebirth vcp6-dcv delta beta exam (2v0-621d) 2v0-621d:

Q76. An administrator plans to use VMware Converter Standalone to convert a virtual machine to a vSphere environment. The source virtual machine has these properties:

✑ Running Windows 2008 R2

✑ Contains one NTFS formatted volume

During conversion, how many virtual disks can the administrator add to the destination virtual machine?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: A


Q77. What are three recommended prerequisites before upgrading virtual machine hardware? (Choose three.)

A. Create a backup or snapshot of the virtual machine.

B. Upgrade VMware Tools to the latest version.

C. Verify that the virtual machine is stored on VMFS3, VMFS5, or NFS datastores.

D. Detach all CD-ROM/ISO images from the virtual machines.

E. Set the Advanced Parameter virtualHW.version = 11

Answer: A,B,C


Q78. Refer to the Exhibit.

The Prod-DB virtual machine has a VM Override as shown in the Exhibit. What step, it taken, would require all virtual machines in the cluster to migrate

automatically?

A. Deselect the virtual machine from VM Overrides.

B. Add all virtual machines to the VM Overrides.

C. Change Response for Host Isolation to Use Cluster Settings.

D. Change the Automation level to Use Cluster Settings.

Answer: D


Q79. An administrator would like to use the VMware Certificate Authority (VMCA) as an Intermediate Certificate Authority (CA). The first two steps performed are:

✑ Replace the Root Certificate

✑ Replace Machine Certificates (Intermediate CA)

Which two steps would need to be performed next? (Choose two.)

A. Replace Solution User Certificates (Intermediate CA)

B. Replace the VMware Directory Service Certificate (Intermediate CA)

C. Replace the VMware Directory Service Certificate

D. Replace Solution User Certificates

Answer: A,C


Q80. An administrator is troubleshooting a virtual machine performance issue using vRealize Operations.

Which two badges would help to identify possible resource contention concerns? (Choose two.)

A. Health > Workload

B. Health > Faults

C. Risk > Time Remaining

D. Risk > Stress

Answer: A,D



see more 2V0-621D dumps