Top EC-Council ec0-350 study guides Choices

The particular fiercer level of competition during the The idea marketplace will make it harder for our The idea workers to find good enough work. EC-Council may be a gun that can assure a reliable occupation. EC-Council Recognition ec0-350 Quiz is undoubtedly an crucial assessment during the ec0-350 Hardcopy. Only when you commenced to prep to your EC-Council review, do youI understand the actual challenging its. Currently, case study stuffs for this checks are so many seem to decide on. You will be charged a lot of time in selecting the correct stuffs. For that reason, candidates acquired misplaced to find an excellent one particular. As there are lots of EC-Council products these days, it is increasingly difficult regarding candidates to find the acceptable one particular.

2016 Nov ec0-350 free exam questions

Q21. Which of the following algorithms can be used to guarantee the integrity of messages being sent, in transit, or stored? (Choose the best answer) 

A. symmetric algorithms 

B. asymmetric algorithms 

C. hashing algorithms 

D. integrity algorithms 

Answer:

Explanation: In cryptography, a cryptographic hash function is a hash function with certain additional security properties to make it suitable for use as a primitive in various information security applications, such as authentication and message integrity. A hash function takes a long string (or 'message') of any length as input and produces a fixed length string as output, sometimes termed a message digest or a digital fingerprint. 


Q22. Which type of hacker represents the highest risk to your network? 

A. script kiddies 

B. grey hat hackers 

C. black hat hackers 

D. disgruntled employees 

Answer: D

Explanation: The disgruntled users have some permission on your database, versus a hacker who might not get into the database. Global Crossings is a good example of how a disgruntled employee -- who took the internal payroll database home on a hard drive -- caused big problems for the telecommunications company. The employee posted the names, Social Security numbers and birthdates of company employees on his Web site. He may have been one of the factors that helped put them out of business. 


Q23. What type of cookies can be generated while visiting different web sites on the Internet? 

A. Permanent and long term cookies. 

B. Session and permanent cookies. 

C. Session and external cookies. 

D. Cookies are all the same, there is no such thing as different type of cookies. 

Answer: B

Explanation: There are two types of cookies: a permanent cookie that remains on a visitor's computer for a given time and a session cookie the is temporarily saved in the visitor's computer memory during the time that the visitor is using the Web site. Session cookies disappear when you close your Web browser. 


Q24. While performing a ping sweep of a subnet you receive an ICMP reply of Code 3/Type 13 for all the pings sent out. 

What is the most likely cause behind this response? 

A. The firewall is dropping the packets. 

B. An in-line IDS is dropping the packets. 

C. A router is blocking ICMP. 

D. The host does not respond to ICMP packets. 

Answer:

Explanation: Type 3 message = Destination Unreachable [RFC792], Code 13 (cause) = 

Communication Administratively Prohibited [RFC1812] 


Q25. Which of the following ICMP message types are used for destinations unreachables? 

A. 0 

B. 3 

C. 11 

D. 13 

E. 17 

Answer: B

Explanation: Type 3 messages are used for unreachable messages. 0 is Echo Reply, 8 is Echo request, 11 is time exceeded, 13 is timestamp and 17 is subnet mask request. Learning these would be advisable for the test. 


Updated ec0-350 exam question:

Q26. You are a Administrator of Windows server. You want to find the port number for POP3. What file would you find the information in and where? 

Select the best answer. 

A. %windir%\\etc\\services 

B. system32\\drivers\\etc\\services 

C. %windir%\\system32\\drivers\\etc\\services 

D. /etc/services 

E. %windir%/system32/drivers/etc/services 

Answer: C

Explanation:

Explanations: %windir%\\system32\\drivers\\etc\\services is the correct place to look for this information. 


Q27. What do you call a system where users need to remember only one username and password, and be authenticated for multiple services? 

A. Simple Sign-on 

B. Unique Sign-on 

C. Single Sign-on 

D. Digital Certificate 

Answer: C

Explanation: Single sign-on (SSO) is a specialized form of software authentication that enables a user to authenticate once and gain access to the resources of multiple software systems. 


Q28. John has scanned the web server with NMAP. However, he could not gather enough information to help him identify the operating system running on the remote host accurately. 

What would you suggest to John to help identify the OS that is being used on the remote web server? 

A. Connect to the web server with a browser and look at the web page. 

B. Connect to the web server with an FTP client. 

C. Telnet to port 8080 on the web server and look at the default page code. 

D. Telnet to an open port and grab the banner. 

Answer: D

Explanation: Most people don’t care about changing the banners presented by applications listening to open ports and therefore you should get fairly accurate information when grabbing banners from open ports with, for example, a telnet application. 


Q29. What is the most common vehicle for social engineering attacks? 

A. Phone 

B. Email 

C. In person 

D. P2P Networks 

Answer: A

Explanation: Pretexting is the act of creating and using an invented scenario (the pretext) to persuade a target to release information or perform an action and is usually done over the telephone. 


Q30. Exhibit 

Joe Hacker runs the hping2 hacking tool to predict the target host’s sequence numbers in one of the hacking session. 

What does the first and second column mean? Select two. 

A. The first column reports the sequence number 

B. The second column reports the difference between the current and last sequence number 

C. The second column reports the next sequence number 

D. The first column reports the difference between current and last sequence number 

Answer: AB



see more ec0-350 dumps