Secrets to 2v0-621d dump

VMware 2V0-621D exam certification is the aspiration of all of the IT aspirants. If you are a task hunter who are also eager to obtain the particular VMware VMware certificate. Please participate in Pass4sures online course. You are going to get a high mark that guarantee the wonderful success.

2016 Nov 2v0-621d dump:

Q91. What will occur if the .nvram file is deleted from a powered off virtual machine?

A. The .nvram file will get created the next time the virtual machine is powered on.

B. Restoring the file from backup is needed to allow the virtual machine to power on.

C. The virtual machine will fail to power on and enter an Orphaned state.

A. D. The virtual machine will fail to power on and enter an Inaccessible state.

Answer: A


Q92. To reduce the attack vectors for a virtual machine, which two settings should an administrator set to false? (Choose two.)

A. ideX:Y.present

B. serial.present

C. ideX:Y.enabled

D. serial.enabled

Answer: A,B


Q93. Which minor badge items make up the Efficiency badge score for an ESXi host in vCenter Operations Manager?

A. Workload, Anomalies, Faults

B. Workload, Stress, Density

C. Time Remaining, Capacity Remaining

D. Reclaimable Waste, Density

Answer: D


Q94. Refer to the Exhibit.

An administrator is troubleshooting a CPU performance related problem for the SlowVM virtual machine.

Which three actions should the administrator take to improve CPU performance for SlowVM? (Choose three.)

A. Increase the number of vCPUs assigned to SlowVM.

B. Decrease the number of vCPUs assigned to SlowVM.

C. Power off other VMs running on the same ESXi host.

D. Increase the CPU limit for SlowVM.

E. Move SlowVM to another ESXi host with more physical CPU resources available.

Answer: B,C,E


Q95. An object has inherited permissions from two parent objects. What is true about the permissions on the object?

A. The common permissions between the two are applied and the rest are discarded.

B. The permissions are combined from both parent objects.

C. No permissions are applied from the parent objects.

D. The permission is randomly selected from either of the two parent objects.

Answer: B


Latest vmware 2v0-621d:

Q96. An administrator needs two vCenter Servers to be visibile within a single vSphere Web Client session.

Which two vCenter Server and Platform Services Controller (PSC) configurations would accomplish this? (Choose two.)

A. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it.

B. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC.

C. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it and configure Linked Mode.

D. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC and configure Linked Mode.

Answer: A,B


Q97. An administrator creates a Private VLAN with a Primary VLAN ID of 2. The administrator than creates three Private VLANs as follows:

✑ Marketing

✑ PVLAN ID. 4

✑ PVLAN Type. Isolated

✑ Accounting

✑ PVLAN ID. 5

✑ PVLAN Type. Community

✑ Secretary

✑ PVLAN ID. 17

✑ PVLAN Type. Isolated

Users in the Accounting PVLAN are reporting problems communicating with servers in the Marketing PVLAN.

Which two actions could the administrator take to resolve this problem? (Choose two.)

A. Change the PVLAN type for the Accounting network to Promiscuous.

B. Change the PVLAN ID for the Accounting network to 2.

C. Change the PVLAN type for Marketing network to Promiscuous.

D. Change the PVLAN ID for Accounting network to 4.

Answer: A,B


Q98. An administrator is troubleshooting network communications between the vCenter Server and the ESXi 6.x host.

Which log shows the interaction events between these components?

A. /var/log/syslog.log

B. /var/log/hostd.log

C. /var/log/vpxa.log

D. /var/log/fdm.log

Answer: C


Q99. Refer to the Exhibit.

An administrator is attempting to enable Enhanced vMotion Compatibility (EVC), but receives the error shown in the Exhibit.

Which condition would explain the error?

A. The ESXi hosts are not licensed for EVC.

B. The administrator does not have privileges to enable EVC.

C. The ESXi host CPU has the Intel No-Execute feature disabled.

D. The administrator has turned on Intel Virtualization Technology.

Answer: C


Q100. Refer to the Exhibit.

An administrator is changing the settings on a vSphere Distributed Switch (vDS). During this process, the ESXi Management IP address is set to an address which can no longer communicate with the vCenter Server.

What is the most likely outcome of this action?

A. The host will disconnect from the vCenter Server and remain disconnected.

B. The host will automatically detect the communication issue and revert the change.

C. The host will stay connected with the change, but show an alert.

D. The host will disconnect and migrate the vDS portgroup to a standard switch.

Answer: B



see more 2V0-621D dumps