2v0-631 [Feb 2017]

Act now and download your VMware 2V0-631 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-631 tutorials. Download Improve VMware VMware Certified Professional 6 – Cloud Management and Automation Beta exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-631 with a classic professional.

2017 Feb 2v0-631 dumps:

Q1. An Administrator is configuring vCloud Connector's (vCC) Content Sync. After configuring the vCC Server and vCC Node the vSphere folder is not syncing to the destination folder. 

What could be wrong? 

A. Publish to Cloud Library has not been selected 

B. Publishto Content Library has not been selected 

C. Prepare Folder for Content Library has not been selected 

D. Prepare Cluster for Content Library has not been selected 

Answer:


Q2. Which three data sources are supported for use with vRealize Business Standard? (Choose Three.) 

A. MicrosoftAzure 

B. EMC Storage Resource Management 

C. IBM SoftLayer 

D. vCenter Server 

E. vRealize Log Insight 

Answer: A,B,D 


Q3. A user has been assigned the vRealize Business Standard Budget Management Controller role. 

Which two details can the user view in the Consumption List? (Choose two.) 

A. Monthly Budget 

B. Top Consumers 

C. Monthly Charge 

D. Consumed Capacity 

Answer: A,C 


Q4. An administrator logs into a tenant and sees a blank page displayed with only a Submit button. 

What could cause this condition? 

A. The SSO internal tenant administrator password has expired. 

B. The port used to connect to the URL is blocked. 

C. The vRealize Automation Manager service is stopped or not responding. 

D. The tenant has been deleted. 

Answer:


Q5. After an upgrade, in what order must vRealize Automation appliances be joined to the cluster? 

A. Join virtual appliances to a cluster in the reverse order fromwhich you shut them down before upgrading. 

B. Join virtual appliances to a cluster in the same order from which you shut them down before upgrading. 

C. Join virtual appliances to a cluster in any order from which you shut them down before upgrading. 

D. Join virtual appliances to a cluster in numerical order (by name) from which you shut them down before upgrading. 

Answer:


Regenerate 2v0-631 dumps:

Q6. After successfully creating a service blueprint, which two steps must be completed to allow the newly created service blueprint to be available for use? (Choose two.) 

A. From the Service Blueprints list, highlightthe new Service Blueprint and select Publish. 

B. From the Catalog Management Services list, highlight the new Service Blueprint and select Publish. 

C. From the Catalog Items list, configure the Service Blueprint to be part of a Service. 

D. From the CatalogItems list, edit the Service Blueprint and change its Status to Active. 

Answer: A,C 


Q7. Which three actions should an administrator take before creating a vRealize Automation Business Group? (Choose three.) 

A. Identify the Active Directory distribution groups for the users. 

B. Determine which users will be assigned the Business Group Manager role. 

C. Identify the Active Directory security groups for the users. 

D. Determine which Cost Profiles will be used for the users. 

E. Identify the Distinguished Name of Containers where the Users and Groups for the Tenant are located. 

Answer: B,C,E 


Q8. Which three roles have the permission to define new catalog items and publish them to the service catalog? (Choose three.) 

A. Service Architect 

B. Tenant Administrator 

C. Support User 

D. Business Group Manager 

E. IaaS Administrator 

Answer: A,B,D 


Q9. Which VMware NSX for vSphere components can be created on demand using vRealize Automation? (Choose two.) 

A. The Logical Switch 

B. The Distributed Router appliance 

C. The Distributed Firewall appliance 

D. The NSX Edge Services Gateway appliance 

Answer: A,D 


Q10. The URL for a vRealize Automation server has changed, prompting the need to update Application Services registration. This is done using what process? 

A. Re-deploying the ApplicationServices appliance and following the deployment prompts. 

B. Changing the registration information for Application Services on the vRealize Automation server. 

C. Changing the registration information using the Application Services Remote CLI. 

D. Changing the registration information using a vSphere or vCloud VMRC console connected to the Application Services virtual machine. 

Answer:



see more 2V0-631 dumps