[Replace] 300-070 ciptv1 pdf

Want to know Examcollection 300-070 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0 certification experience? Study Printable Cisco 300-070 answers to Up to date 300-070 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-070 (Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 1 v1.0) test on your first attempt.

2016 Sep cisco 300-070 ciptv1:

Q41. If no SIP dial rules are configured on an IP phone, at which three points in the collection of digits does a Type A SIP phone send digits to the Cisco Unified Communications 

Manager? (Choose three.) 

A. when the interdigit timer expires 

B. when the collected digits match a SIP dial rule 

C. when the user presses the Dial softkey 

D. as each digit is collected (it is sent for analysis) 

E. when the user presses the # key 

Answer: A,C,E 


Q42. What is the best tool to test end verify a dial plan during the implementing phase? 

A. Translator X 

B. CUCM Dialed Number Analyzer. 

C. Real-Time Monitoring Tool. 

D. Cisco Prime Collaboration Tool. 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/voice_ip_comm/cucm/dna/4_1_2/cdna412/dnai.html 


Q43. Which two features are advantages of deploying a cluster over WAN? (Choose two.) 

A. Shared line appearances 

B. CentralizedDSP resources 

C. Extension mobility within the cluster 

D. Scalability up to 20 sites, if thereis sufficient IP WAN bandwidth 

E. Failover to co-resident Cisco UnifiedCall Manager Express platforms 

Answer: A,C 


Q44. Which three Cisco Unified CallManager configuration steps are required to support third party SIPphones? (Choose three.) 

A. Configure the device in Cisco Unified CallManager. 

B. Change the proxy address in the SIP phone to an IP address or the Fully Qualified Domain Name (FQDN)of Cisco Unified CallManager. 

C. Associate the device with the end user. 

D. Configure the phone with the TLS username and password. 

E. Configure the end user in Cisco Unified CallManager. 

F. Add the MAC address of the Cisco Unified CallManager server to the SIP phone configuration page. 

Answer: A,C,E 


Q45. Which three descriptions are true? (Choose three.) 

A. The class of service is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 2. 

B. The IP precedence is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 2. 

C. The differentiated services code point is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 2. 

D. The class of service is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 3. 

E. The IP precedence is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 3. 

F. The differentiated services code point is a parameter that is used for traffic classification and marking at Layer 3. 

Answer: A,E,F 


300-070 exam engine

Refresh adps 300 lb-070 battery:

Q46. Which two Cisco products allow the use of a dial plan with E.164, H.323, SIP, and DNS? (Choose two.) 

A. Cisco Expressway 

B. Cisco Unified Communications Manager 

C. Cisco Unified Border Element 

D. Cisco IM and Presence 

E. Cisco TelePresence Video Communication Server 

Answer: A,E 


Q47. Which two of these describe where phone services can appear on an IP phone and who can subscribe to phone services? (Choose two.) 

A. end user 

B. administrator 

C. end user and administrator 

D. Services button 

E. Services and Directories buttons 

F. Services, Directories, and Messages buttons 

Answer: C,F 


Q48. Which two statements about Cisco VCS Addressing Zones are true? (Choose two.) 

A. They can be local to the Cisco VCS or can be remote. 

B. A zone is a collection of endpoints that share the same dialing behavior and bandwidth settings. 

C. They consist of traversal and nontraversal zones. 

D. They can only be local. 

E. They consist of subzones such as DNS zones. 

Answer: A,B 


Q49. Which three CLI commands allow you to verify the correct VoIP dial-peer matching? (Choose three.) 

A. debug ccsip messages 

B. debug voip ccapi inout 

C. debug dialpeer match 

D. debug voip dialpeer inout 

E. show dialplan number 

Answer: B,D,E 


Q50. A Cisco Unified Communications Manager group specifies a prioritized list of how many Cisco UnifiedCommunications Managers? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

F. 5 

G. 6 

H. 7 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

Page 41 

Cisco Unified Communications Manager Administration Guide, Release 10.0(1) 



see more 300-070 dumps