What tells you about download cbt nuggets 300-115

It is impossible to pass Cisco 300-115 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-115 practice questions. You will get a surprising result by our Down to date Implementing Cisco IP Switched Networks practice guides.

2016 Jul os 300-115 mx:

Q81. A server with a statically assigned IP address is attached to a switch that is provisioned for DHCP snooping. For more protection against malicious attacks, the network team is considering enabling dynamic ARP inspection alongside DHCP snooping. Which solution ensures that the server maintains network reachability in the future?

A. Disable DHCP snooping information option.

B. Configure a static DHCP snooping binding entry on the switch.

C. Trust the interface that is connected to the server with the ip dhcp snooping trust command.

D. Verify the source MAC address of all untrusted interfaces with ip dhcp snooping verify mac-address command.

Answer: B


Q82. DHCP snooping and IP Source Guard have been configured on a switch that connects to several client workstations. The IP address of one of the workstations does not match any entries found in the DHCP binding database. Which statement describes the outcome of this scenario?

A. Packets from the workstation will be rate limited according to the default values set on the switch.

B. The interface that is connected to the workstation in question will be put into the errdisabled state.

C. Traffic will pass accordingly after the new IP address is populated into the binding database.

D. The packets originating from the workstation are assumed to be spoofed and will be discarded.

Answer: D


Q83. For client server failover purposes, the application server team has indicated that they must not have the standard 30 second delay before their switchport enters a forwarding state. For their disaster recovery feature to operate successfully, they require the switchport to enter a forwarding state immediately. Which spanning-tree feature satisfies this requirement?

A. Rapid Spanning-Tree

B. Spanning-Tree Timers

C. Spanning-Tree FastPort

D. Spanning-Tree PortFast

E. Spanning-Tree Fast Forward

Answer: D


Q84. What is the default HSRP priority?

A. 50

B. 100

C. 120

D. 1024

Answer: B


Q85. What is the default value for the errdisable recovery interval in a Cisco switch?

A. 30 seconds

B. 100 seconds

C. 300 seconds

D. 600 seconds

Answer: C


300-115 practice test

Rebirth cbt nuggets ccnp 300-115 download:

Q86. A network engineer must set the load balance method on an existing port channel. Which action must be done to apply a new load balancing method?

A. Configure the new load balancing method using port-channel load-balance.

B. Adjust the switch SDM back to "default".

C. Ensure that IP CEF is enabled globally to support all load balancing methods.

D. Upgrade the PFC to support the latest load balancing methods.

Answer: A


Q87. A network is running VTPv2. After verifying all VTP settings, the network engineer notices that the new switch is not receiving the list of VLANs from the server. Which action resolves this problem?

A. Reload the new switch.

B. Restart the VTP process on the new switch.

C. Reload the VTP server.

D. Verify connected trunk ports.

Answer: D


Q88. Which VTP mode is needed to configure an extended VLAN, when a switch is configured to use VTP versions 1 or 2?

A. transparent

B. client

C. server

D. Extended VLANs are only supported in version 3 and not in versions 1 or 2.

Answer: D


Q89. Refer to the exhibit.


All ports are members of VLAN 10. Considering the default cost of upstream bridges to the root bridge is equal, which option will be the new root port for VLAN 10?

A. interface f0/13

B. interface f0/14

C. interface f0/15

D. interface f0/21

Answer: D


Q90. A Cisco Catalyst switch that is prone to reboots continues to rebuild the DHCP snooping database. What is the solution to avoid the snooping database from being rebuilt after every device reboot?

A. A DHCP snooping database agent should be configured.

B. Enable DHCP snooping for all VLANs that are associated with the switch.

C. Disable Option 82 for DHCP data insertion.

D. Use IP Source Guard to protect the DHCP binding table entries from being lost upon rebooting.

E. Apply ip dhcp snooping trust on all interfaces with dynamic addresses.

Answer: A



see more 300-115 dumps