Jul 2016 updated: Pass4sure Cisco 500-006 exam question 21-30

Exambible mature Cisco teachers as well as professionals can easily accept which Exambible Cisco 500-006 exam questions and answers are usually practically proper. The actual pass rate of Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 has been practically 95 %. Above s, we could prove the 500-006 research components produced beneficial research with regard to Cisco candidates. Our own 500-006 pdf definitely worth the examinees sparing no effort to review. You are able to bet your own boot you will have optimistic end result from the Exambible Implementing Cisco TelePresence Video Solution, Part 2 practice assessments.

2016 Jul 500-006 actual test

Q21. Refer to the exhibit. 

You started a conference without Cisco TMS and you want to monitor the conference. Which setting will enable you to monitor the conference? 

A. Show MCUs 

B. Show Ad Hoc 

C. Expand the Active folder 

D. Expand the Reservations folder 

E. Add to Watch List 

Answer: B 

Explanation: 

Conference Control Center can also monitor ad hoc calls (not booked by Cisco TMS> To enable this: 

1. Go to Administrative Tools > Configuration > Network Settings 

2. Set Enable ad hoc conference discovery to Yes 

3. Select Show Ad Hoc In the left hand panel of the CCC page 


Q22. Endpoints can be placed into different Cisco TelePresence VCS (X5 or above) subzones according to which of the following? 

A. aliases or IP addresses 

B. aliases and MAC addresses 

C. IP addresses only 

D. aliases, MAC addresses, and IP addresses 

Answer: A 

Explanation: 

The Local Zone is divided into subzones. These include an automatically created Default Subzone and up to 1000 manually configurable subzones. When an endpoint registers with the VCS it is allocated to an appropriate subzone based on subzone membership rules. These rules specify the range of IP addresses or alias pattern matches for each subzone. If anendpoint's IP address or alias does not match any of the membership rules, it is assigned to the Default Subzone. 


Q23. The following Cisco TMS warning is displayed: "No route possible between X and Y." What does this warning indicate? 

A. One of the endpoints.is not registered.on the Cisco TP VCS. 

B. There is a restriction that does not allow calls between zones. 

C. TMS cannot find one of the selected systems. 

D. Gateway is not available. 

Answer: B 


Q24. A customer wants to allow users to create ad hoc conferences by dialing the Cisco TelePresence MCU service prefix of 8, followed by a number for the conference. Which global conference settings allow the customer to do this? 

A. Media port reservation: Disabled | Incoming calls to unknown conferences or auto attendants: Create new ad hoc conference | Register ad hoc conferences with gatekeeper: On 

B. Media port reservation: Enabled | Incoming calls to unknown conferences or auto attendants: Default auto attendant | Register ad hoc conferences with gatekeeper: Off 

C. Media port reservation: Enabled | Incoming calls to unknown conferences or auto attendants: Create new ad hoc conference | Register ad hoc conferences with gatekeeper: Off 

D. Media port reservation: Disabled | Incoming calls to unknown conferences or auto attendants: Default auto attendant | Register ad hoc conferences with gatekeeper: On 

Answer: A 

Explanation: 

C:\Users\MCS\Desktop\1.jpg 


Q25. Which four licenses and option keys are required in order to provision and register a Cisco Jabber Video for TelePresence client? (Choose four.) 

A. Cisco TMS: Jabber Video capacity option key 

B. Cisco TMS: direct managed system licenses 

C. Cisco Jabber: user licenses 

D. Cisco VCS: Deviceprovisioningoption key 

E. Cisco VCS: Registration license 

Answer: A,B,D,E 


500-006 download

Refresh 500-006 exam answers:

Q26. How will FindMe . help a user working from either home or the office? 

A. Anyone can contact the user using a single identity. 

B. Users can locate any individual in the company using the address book. 

C. Users can change their system names according to their current location. 

D. Anyone can contact the user by giving each endpoint the same configuration. 

Answer: A 

Explanation: 

FindMe. FindMe is a form of User Policy, which is the set of rules that determines what happens to a call for a particular user or group when it is received by the VCS. The FindMe feature lets you assign a single FindMe ID to individuals or teams in your enterprise. By logging into their FindMe account, users can set up a list of locations such as "at home" or "in the office" and associate their devices with those locations. They can then specify which devices are called when their FindMe ID is dialed, and what happens if those devices are busy or go unanswered. Each user can specify up to 15 devices and 10 locations. This means that potential callers can be given a single FindMe alias on which they can contact an individual or group in your enterprise — callers won't have to know details of all the devices on which that person or group might be available. To enable this feature you must purchase and install the FindMe option key. Standard operation is to use the VCS's own FindMe manager. However you can use an off-box FindMe manager; this feature is intended for future third-party integration. 


Q27. If provisioning replication fails for any reason, what should be done to determine the cause of the failure? 

A. Re-install the Cisco Jabber Video client and try again. 

B. Run all diagnostic tests on the TMS PE Diagnostics page. 

C. Capture Cisco TelePresence Jabber Video logs and find the problem. 

D. Run a Wireshark trace on the communication between the Cisco Jabber Video client and the Cisco VCS. 

Answer: B 


Q28. What will happen if the local zone on a Cisco TelePresence VCS does not have a search rule? 

A. Calls to locally registered devices will fail. 

B. Calls from locally registered devices will fail. 

C. Calls to externally registered devices will fail. 

D. Calls from externally registered devices will fail. 

Answer: A 

Explanation: 

If the alias is found within the Local Zone, in one of the external zones, or a routing destination is returned by the policy service, the VCS attempts to place the call. If the alias is not found, it responds with a message to say that the call has failed. 


Q29. What does it mean when an endpoint is Multiway-enabled? 

A. Endpoints can transfer calls from one endpoint to another. 

B. Endpoints can make simultaneous SIP and H.323 calls. 

C. Endpoints can deliver three or more streams of video. 

D. Endpoints can escalate calls to an MCU. 

Answer: D 


Q30. What needs to be configured for Endpoint A, registered to Cisco Unified Communications Manager, to dial Endpoint B, registered to Cisco VCS? 

A. An IPsec VPN tunnel needs to be configured. 

B. A SIP trunk needs to be configured. 

C. A Cisco VCS directory needs to be configured. 

D. A dedicated UCM subscriber needs to be configured for the Cisco VCS. 

Answer: B 



see more 500-006 dumps