Top 10 pdf 310-083 for examinee (41 to 50)

Want to know Pass4sure 310-083 Exam practice test features? Want to lear more about SUN Sun Certified Web Component Developer for J2EE 5 certification experience? Study Top Quality SUN 310-083 answers to Up to the immediate present 310-083 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass SUN 310-083 (Sun Certified Web Component Developer for J2EE 5) test on your first attempt.

2016 Aug 310-083 pdf exam

Q41. Which mechanism requires the client to provide its public key certificate?

A. HTTP Basic Authentication

B. Form Based Authentication

C. HTTP Digest Authentication

D. HTTPS Client Authentication

Answer: D


Q42. Servlet A receives a request that it forwards to servlet B within another web application in the same web container. Servlet A needs to share data with servlet B and that data must not be visible to other servlets in A's web application. In which object can the data that A shares with B be stored?

A. HttpSession

B. ServletConfig

C. ServletContext

D. HttpServletRequest

E. HttpServletResponse

Answer: D


Q43. Which security mechanism uses the concept of a realm?

A. Authorization

B. Data integrity

C. Confidentiality

D. Authentication

Answer: D


Q44. Click the Exhibit button.

Assume the tag library in the exhibit is placed in a web application in the path /WEB-INF/tld/example.tld.

1.

2. <ex:hello />

Which JSP code, inserted at line 1, completes the JSP code to invoke the hello tag?

Exhibit:


A. <%@ taglib prefix="ex" uri="/WEB-INF/tld" %>

B. <%@ taglib uri="/WEB-INF/tld/example.tld" %>

C. <%@ taglib prefix="ex"

uri="http://localhost:8080/tld/example.tld" %>

D. <%@ taglib prefix="ex"

uri="http://example.com/tld/example" %>

Answer: D


Q45. A developer has created a web application that includes a servlet for each use case in the application. These servlets have become rather difficult to maintain because the request processing methods have become very large. There is also common processing code in many servlets because these use cases are very similar. Which two design patterns can be used together to refactor and simplify this web application? (Choose two.)

A. Proxy

B. View Helper

C. Front Controller

D. Session Facade

E. Business Delegate

F. Model-View-Controller

Answer: CF


310-083 study guide

Refresh 310-083 exam cram:

Q46. A JSP page needs to set the property of a given JavaBean to a value that is calculated with the JSP page. Which three jsp:setProperty attributes must be used to perform this initialization? (Choose three.)

A. Id

B. Val

C. Name

D. Param

E. Value

F. Property

G. Attribute

Answer: CEF


Q47. You want to create a valid directory structure for your Java EE web application, and your application uses tag files and a JAR file. Which three must be located directly in your WEB-INF directory (NOT in a subdirectory of WEB-INF)? (Choose three.)

A. The JAR file

B. A directory called lib

C. A directory called tags

D. A directory called TLDs

E. A directory called classes

F. A directory called META-INF

Answer: BCE


Q48. You need to create a JavaBean object that is used only within the current JSP page. It must NOT be accessible to any other page including those that this page might import. Which JSP standard action can accomplish this goal?

A. <jsp:useBean id='pageBean' type='com.example.MyBean' />

B. <jsp:useBean id='pageBean' class='com.example.MyBean' />

C. <jsp:makeBean id='pageBean' type='com.example.MyBean' />

D. <jsp:makeBean id='pageBean' class='com.example.MyBean' />

E. <jsp:useBean name='pageBean' class='com.example.MyBean' />

F. <jsp:makeBean name='pageBean' class='com.example.MyBean' />

Answer: B


Q49. You need to create a JSP that generates some JavaScript code to populate an array of strings used on the client-side. Which JSP code snippet will create this array?

A. MY_ARRAY = new Array();

<% for ( int i = 0; i < serverArray.length; i++ ) { MY_ARRAY[<%= i %>] = '<%= serverArray[i] %>'

} %>

B. MY_ARRAY = new Array();

. <% for ( int i = 0; i < serverArray.length; i++ ) { . MY_ARRAY[${i}] = '${serverArray[i]}'

. } %>

C. MY_ARRAY = new Array();

. <% for ( int i = 0; i < serverArray.length; i++ ) { %> . MY_ARRAY[<%= i %>] = '<%= serverArray[i] %>'

. <% } %>

D. MY_ARRAY = new Array();

<% for ( int i = 0; i < serverArray.length; i++ ) { %> . MY_ARRAY[${i}] = '${serverArray[i]}'

. <% } %>

Answer: C


Q50. Given an HttpSession session, a ServletRequest request, and a ServletContext context, which retrieves a URL to /WEB-INF/myconfig.xml within a web application?

A. session.getResource("/WEB-INF/myconfig.xml")

B. request.getResource("/WEB-INF/myconfig.xml")

C. context.getResource("/WEB-INF/myconfig.xml")

D. getClass().getResource("/WEB-INF/myconfig.xml")

Answer: C



see more 310-083 dumps