Aug 2016 updated: Exambible Check Point 156-315.75 dumps 1-10

Proper study guides for Latest Check Point Check Point Certified Security Expert (CCSE) R75 Certification Exam certified begins with Check Point 156-315.75 preparation products which designed to deliver the Certified 156-315.75 questions by making you pass the 156-315.75 test at your first time. Try the free 156-315.75 demo right now.

2016 Aug 156-315.75 dumps

Q1. For a dedicated DLP Gateway that runs in inline bridge mode, why is it important to properly define the topology? 

A. Topology definition is necessary for correct anti-spoofing. 

B. Topology is used for Hide NAT. 

C. By default. My Organization is defined by the internal interfaces of a DLP Gateway. 

D. Topology definition is used for VPN communities definition. 

Answer: C 


Q2. What are the 3 main components of the SmartEvent Software Blade? 


A. i. ii. iii 

B. iv, v, vi 

C. i, iv, v 

D. i, iii, iv 

Answer: C 


Q3. Which of the following software blades can be used to provide centralized backup management? 

A. SmartDashboard 

B. SmartProvisioning 

C. SmartGateway 

D. SmartBackup 

Answer: B 


Q4. Which of the following is NOT a feature of ClusterXL? 

A. Enhanced throughput in all ClusterXL modes (2 gateway cluster compared with 1 gateway) 

B. Transparent failover in case of device failures 

C. Zero downtime for mission-critical environments with State Synchronization 

D. Transparent upgrades 

Answer: C 


Q5. If you are experiencing LDAP issues, which of the following should you check? 

A. Secure Internal Communications (SIC) 

B. Domain name resolution 

C. Overlapping VPN Domains 

D. Connectivity between the R75 Gateway and LDAP server 

Answer: D 


156-315.75 practice exam

Up to date 156-315.75 test preparation:

Q6. Math the SmartDashboard session status icons with the appropriate SmartWorkflow session status: 


A. 1-A, 2-B, 3-C, 4-D, 5-E 

B. 1-B, 2-A, 3-D, 4-E, 5-C 

C. 1-C, 2-B, 3-A, 4-D, 5-E 

D. 1-E, 2-D, 3-C, 4-B, 5-A 

Answer: B 


Q7. You intend to upgrade a Check Point Gateway from R65 to R75. To avoid problems, you decide to back up the Gateway. Which approach allows the Gateway configuration to be completely backed up into a manageable size in the least amount of time? 

A. snapshot 

B. database revision 

C. backup 

D. upgrade_export 

Answer: D 


Q8. You are establishing a ClusterXL environment, with the following topology: 


External interfaces 192.168.10.1 and 192.168.10.2 connect to a VLAN switch. The upstream router connects to the same VLAN switch. Internal interfaces 172.16.10.1 and 172.16.10.2 connect to a hub. 10.10.10.0 is the synchronization network. The Security Management Server is located on the internal network with IP 172.16.10.3. What is the problem with this configuration? 

A. Cluster members cannot use the VLAN switch. They must use hubs. 

B. The Cluster interface names must be identical across all cluster members. 

C. There is an IP address conflict. 

D. The Security Management Server must be in the dedicated synchronization network, not the internal network. 

Answer: C 


Q9. If the number of kernel instances for CoreXL shown is 6, how many cores are in the physical machine? 

A. 6 

B. 8 

C. 4 

D. 12 

Answer: B 


Q10. How does a standby SmartCenter Server receive logs from all Security Gateways, when an active SmartCenter Server fails over? 

A. The remote Gateways must set up SIC with the secondary SmartCenter Server, for logging. 

B. Establish Secure Internal Communications (SIC) between the primary and secondary Servers. The secondary Server can then receive logs from the Gateways, when the active Server fails over. 

C. On the Log Servers screen (from the Logs and Masters tree on the gateway object's General Properties screen), add the secondary SmartCenter Server object as the additional log server. Reinstall the Security Policy. 

D. Create a Check Point host object to represent the standby SmartCenter Server. Then select "Secondary SmartCenter Server" and Log Server", from the list of Check Point Products on the General properties screen. 

E. The secondary Server's host name and IP address must be added to the Masters file, on the remote Gateways. 

Answer: C 



see more 156-315.75 dumps