10 tips on 642-742 dumps

Exam Code: 642-742 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNP Wireless - IUWVN
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-742 Exam.

2016 Jun 642-742 Study Guide Questions:

Q1. How much overhead is added by CAPWAP encapsulation? 

A. 4 B 

B. 14 B 

C. 28 B 

D. 44 B 

E. 50 B 

F. 60 B 

Answer: F 


Q2. Which three options are benefits of U-APSD? (Choose three.) 

A. synchronization of the transmission and reception of voice frames 

B. bandwidth reservation 

C. optimized power-save mode periods 

D. increased call capacity 

E. priority bandwidth and polling 

Answer: ACD 


Q3. Refer to the exhibit. 


Which three statements describe the WLC configuration? (Choose three.) 

A. CAC values are relatively high. 

B. CAC values are relatively low. 

C. It enables QBSS, given other appropriate configurations. 

D. It enables TSPEC, given other appropriate configurations. 

E. It applies to platinum QoS. 

F. It applies to platinum and gold QoS. 

Answer: ADE 


642-742  free question

Most recent ccnp wireless iuwvn 642-742 quick reference:

Q4. WLCs v7.0 have been configured for multicast and IGMP snooping enabled, with all other parameters set to default. A wireless client actively receiving a multicast group roams from WLC1 to WLC2, both of which are configured for the client IP subnet. Which statement describes the roaming process? 

A. There is no required action from the client and WLC2 becomes the local anchor controller. 

B. A new IGMP packet is required from the client and WLC2 becomes the local anchor controller. 

C. There is no required action from the client and WLC2 becomes foreign controller and WLC1 becomes anchor controller. 

D. A new IGMP packet is required from the client and WLC2 becomes foreign controller and WLC1 becomes anchor controller. 

Answer: A 


Q5. Controllers in a mobility group must all have which of these characteristics in common? 

A. mobility group name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Points mode 

B. mobility domain name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Points mode, ACLs, and WLANs (SSIDs) 

C. mobility group name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Points mode, ACLs, and WLANs (SSIDs) 

D. mobility domain name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Points mode 

Answer: C 


Q6. Refer to the exhibit. 


What three items of multicast information can be interpreted from the WLC displays? (Choose three.) 

A. WLC-to-AP multicast mode is configured for unicast. 

B. WLC-to-AP multicast mode is configured for multicast using IP address 239.1.1.1. 

C. The ingress WLC multicast stream is IP address 239.1.1.1. 

D. VideoStream is allowed for the wireless client. 

E. VideoStream is not allowed for the wireless client. 

F. IGMP snooping is enabled. 

G. IGMP snooping is disabled. 

H. QoS was configured and lowered to best effort. 

Answer: CEF 


642-742  free question

Certified 642-742 dumps:

Q7. You have a VoWLAN configured for platinum QoS, WMM, and CAC. IP phones for this VoWLAN include the Nokia and Cisco Unified Wireless IP Phones 7920G (pre-v2.0 firmware), 7921G, and 7925G. The Wireless IP Phones 7921G and 7925G work properly, but the Nokia and the Wireless IP Phones 7920G associate with the WLAN but cannot place calls. What is the issue? 

A. The lowest mandatory speed in the WLAN is too high and needs to be reduced. 

B. The Cisco Unified Wireless IP Phones 7920G and Nokia IP phones do not support TSPEC. 

C. EDCA needs to be enabled on the WLAN. 

D. HCCA needs to be enabled on the WLAN. 

E. The reserved roaming bandwidth setting is set too low. 

F. The expedited bandwidth setting needs to be enabled. 

Answer: B 


Q8. What are two benefits that result from Cisco WLC configuration of DCA for 5-GHz VoWLAN deployments? (Choose two.) 

A. Avoid channels that are affected by a microwave oven 

B. Manually remove channels that are not supported by VoWLAN clients 

C. Avoid 802.11n 40-MHz channels 

D. Avoid nearby radar 

E. Adjust RRM power thresholds 

Answer: BD 


Q9. A WLC v7.0 is configured for multicast with WLC-to-AP multicast mode using IP address 239.10.10.10, IGMP snooping enabled, and all other parameters set to default. Which two statements describe how a wired ingress broadcast and multicast frame are handled? (Choose two.) 

A. WLC will forward the broadcast frame to all APs and then to all WLANs. 

B. WLC will forward the broadcast frame to all APs and then to only WLANs with active clients. 

C. WLC will forward a broadcast frame to only APs and their respective WLANs with active clients. 

D. WLC will drop the broadcast frame. 

E. WLC will forward the multicast frame to all APs and then to all WLANs. 

F. WLC will forward the multicast frame to all APs and then to only WLANs with active clients. 

G. WLC will forward a multicast frame to only APs and their respective WLANs with active clients. 

H. WLC will drop the multicast frame. 

Answer: DF 


Q10. VoIP clients can be impacted by jitter. Which of these statements best describes jitter? 

A. Jitter occurs because the receiver buffer is smaller than the sender buffer, thus packets are dropped and voice quality becomes worse. 

B. Jitter is defined as variation in the delay of received packets. 

C. Jitter can be reduced by designing cells that use only the 802.11a frequency band. 

D. A best practice to avoid jitter is to ensure that the end-to-end round-trip time does not exceed 150 ms. 

Answer: B 



see more 642-742 dumps