What tells you about cisco data center networking sales specialist (646-985)

High value of 646-985 exam question materials and dumps for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 646-985 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Data Center Networking Solution Sales exam Today!

2016 Sep 646-985 dcnss:

Q51. Which statement about full-width blades is true? Select the best response.

A. Up to eight full-width blades may fit into a single Cisco UCS 5100 enclosure.

B. Full-width blades feature a pair of Intel Xenon processors.

C. Full-width blades feature four times as many dual-port adapters as half-width blades.

D. Full-width blades feature four times as many DIMM slots as half-width blades.

Answer: D


Q52. You work as a Cisco engineer at Company.com. The company has numbers of suboffices throughout the world, each handling its own business. The Legal department is worried about keeping regulatory compliance at all sites. Which of the following would be your main focus on as a solution strategy?

A. Virtualization and provisioning

B. Consolidation and application optimization

C. Wide-area connectivity optimization

D. Server-free backup and storage virtualization

Answer: B


Q53. Presenting a data center solution involves interacting with a variety of decision makers. What type of information might an IT manager be most interested in hearing about? Select the best response.

A. the specifications and feature set of the Cisco Nexus lineup

B. the stability and financial strength of Cisco, and the world-class support after the sale 

C. the greatly reduced number of points of management that result from consolidating resources

D. the strategic partnerships that allow Cisco to deliver an end-to-end solution

Answer: C


Q54. You are interested in lowering your total cost of ownership for your small-scale SAN and data center edge applications. Which device would be the best to use in this scenario? Select the best response.

A. Cisco Nexus 1000V

B. Cisco MDS 9124

C. Cisco GSS 4492

D. Cisco Catalyst 6500

Answer: B


Q55. You work as a Cisco engineer in the data center of Company.com. A potential customer casts doubt on this statement:"The data center lacks of agility will affect the ability of the business to react promptly to changing market conditions. In this case, what would be a first-step to response?

A. Buildspare application silos that can be implemented quicky to meet changing business requirements

B. Propose a network-embedded application optimization solution so that business applications can react quickly to changing requirements without needing to change the main application on the server

C. Consider a virtualization solution that will help reduce the number of physical switches, firewalls, and security appliances

D. Segment the network into a set of physical LAN and SAN islands that can be brought on line quickly when business conditions change

Answer: C


646-985 free exam questions

Rebirth cisco data center networking sales specialist (646-985):

Q56. Which two high-profile regulations have a global impact on the financial industry? (Choose two.)

A. Computer Fraud and Abuse Act

B. CNIC

C. Basel II

D. Sarbanes-Oxley

Answer: CD


Q57. What are two benefits of unified fabric? (Choose two.) Select 2 response(s).

A. reduced cabling

B. increased latency

C. reduced throughput

D. reduction of server adapters required for I/O

E. reduced I/O bandwidth, which allows Fibre Channel over Ethernet to work

Answer: AD


Q58. Which activity occurs during the prepare phase of the Cisco Lifecycle Services model? Select the best response.

A. A SOW is prepared that outlines all the tasks to be completed during implementation.

B. A case workshop and architecture workshop are used to identify opportunities.

C. A server virtualization mobility and migration plan is created.

D. A capacity and performance audit is performed.

Answer: B


Q59. You work as a Cisco engineer at Company.com. With your judgement, in the highly competitive networking switch market, which of the following can Cisco make that the competition cannot?

A. 10 Gigabit Ethernet is available on all switches and line cards, and blade switches for both data networks and storage networks..

B. Cisco has blade server switches for both data networking and storage networking requirements.

C. Cisco has a commitment to using Ethernet as the backbone connection system for the data center.

D. Cisco supports modular switches and top-of-rack switches for both Gigabit Ethernet and 10 Gigabit Ethernet, and blade switches for both data networks and storage networks.

Answer: D


Q60. A client mentions that role-assigned tasks need to be managed by a number of internal departments. Which hardware would you suggest to provide this capability? Select the best response.

A. Cisco Application Control Engine (ACE)

B. Cisco Catalyst 6500 Series Firewall Services Module (FWSM)

C. Cisco Catalyst 4900 Series top-of-rack switch

D. a pair of Cisco Nexus 7000 Series Switches at the core layer

Answer: A



see more 646-985 dumps