how to use comptia network+ review guide exam n10-005

Exam Code: N10-005 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass N10-005 Exam.

2016 Sep network + practice questions n10-005:

Q351. Which of the following BEST describes a firewall that can be installed via Add/Remove programs on a Windows computer? 

A. Managed 

B. Software 

C. Hardware 

D. Wireless 

Answer: B 


Q352. Joe, a remote user, has called the helpdesk with an issue on his machine. The technician would like to remote into the machine for troubleshooting but does not know the IP address or host name. Which of the following commands can the technician ask Joe to execute to gain this information? 

A. netstat 

B. ipconfig 

C. ping 

D. traceroute 

Answer: B 


Q353. Which of the following methods would be implemented to correct a network slowdown caused by excessive video streaming? 

A. Traffic shaping 

B. Proxy server 

C. VPN concentrator 

D. High availability 

Answer: A 


Q354. A company has a server with redundant power supplies. Which of the following is this an example of? 

A. Traffic shaping 

B. Caching engines 

C. Fault tolerance 

D. Load balancing 

Answer: C 


Q355. An administrator determines that an attack is taking place on the email server from a group of users on the same ISP. Which of the following is the BEST way to mitigate an attack on the network? 

A. Packet filtering 

B. Spam filtering 

C. MAC filtering 

D. CSU 

Answer: A 


N10-005 brain dumps

Rebirth free network+ n10-005 practice exam:

Q356. Which of the following are standard fiber cable connector types? (Select TWO). 

A. RJ-11 

B. F-connector 

C. MTRJ 

D. DB-9 

E. ST 

Answer: CE 


Q357. At which layer of the OSI model do MAC addresses operate? 

A. Data Link 

B. Network 

C. Application 

D. Physical 

Answer: A 


Q358. Which of the following protocols are used to provide accurate time to network devices? 

A. SMTP 

B. FTP 

C. TLS 

D. NTP 

Answer: D 


Q359. Ann, a technician, is installing network cables for an office building. Some of the cables are not showing active on the switch even when moved to different ports. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Port speed mismatch 

B. Faulty F-connectors 

C. Bad wiring 

D. Bad switch 

Answer: C 


Q360. Which of the following is the unit used to transfer information at Layer 2 of the OSI model? 

A. Packet 

B. Socket 

C. Session 

D. Frame 

Answer: D 



see more N10-005 dumps