How to pass Cisco 650-303 Real Exam in 24 Hours [rapidshare 21-30]

It is more faster and easier to pass the Cisco 650-303 exam by using High value Cisco PASCERSE - Cisco SaaS Conferencing and EIM Resale ATP for the SE Exam questuins and answers. Immediate access to the Leading 650-303 Exam and find the same core area 650-303 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug 650-303 free download

Q21. Which two options are strategic elements that Cisco uses to meet market requirements? (Choose two.) 

A. incorporating some social networking elements 

B. secure intercompany communication 

C. expanding collaboration to future devices 

D. flexible consumption models 

E. unified interface for collaboration and instant messaging 

Answer: B,E 


Q22. Which two options are features of the Cisco WebEx Connect service? (Choose two.) 

A. Hardware setup is simple. 

B. Give individual users the ability to maintain a local archive of IMs. 

C. Push and run files on a remote computer with five simple steps. 

D. Create custom Cisco Unified Presence notifications. 

E. Allow attendees to join an event after downloading a plug-in. 

Answer: B,D 


Q23. Which item must a person provide to enter a secure data center? 

A. valid ID 

B. physical key 

C. ID and fingerprint 

D. retinal scan 

Answer: C 


Q24. When integrating a customer's LMS and WebEx Training Center, which process works in the background with WebEx Training Center as a conduit? 

A. CloudLink 

B. Salesforce.com 

C. Blackboard 

D. Jumpstart 

Answer: C 


Q25. Which option is one advantage of the on-premises deployment option? 

A. minimal purchase and set-up costs 

B. leverage the existing IP network 

C. rapid deployment 

D. monthly subscription-based model of pricing 

Answer: B 


650-303 actual exam

Rebirth 650-303 exam guide:

Q26. If the primary site of a WebEx customer is unavailable, which action occurs? 

A. It should be called in to WebEx technical support. 

B. The service is moved to a remote backup site. 

C. The service is moved to on-premises backup sites. 

D. The service becomes unavailable. 

Answer: B 


Q27. What is the minimum number of employees required for a Cisco Unified Workspace License? 

A. 15 

B. 200 

C. 250 

D. 100 

Answer: D 


Q28. Which benefit does the Cisco Collaboration Cloud provide due to its core-edge design and service-oriented architecture? 

A. higher costs 

B. scalability and performance 

C. a single data center hub 

D. single-layer security 

Answer: B 


Q29. Your customer utilizes large-scale web communications. Which two benefits of the Cisco WebEx Collaboration Cloud are a match for this type of business? (Choose two.) 

A. reliable and securely routed meeting traffic 

B. data transfer from data centers via the Internet 

C. data that flows through with the lowest delay possible 

D. real-time communication with the possibility of demonstrating latency associated with TCP-layer flows 

E. information packets that are routed to the next server location, regardless of the distance from the origination or destination server 

Answer: A,C 


Q30. Which question is the best to ask an executive sponsor of an organization when qualifying them for the Cisco WebEx service? 

A. How important is a having a single provider of conferencing and audio services to your organization? 

B. What is most important to you in deploying and managing an instant messaging experience? 

C. How often do local employees travel with devices that are not supported by your IT department? 

D. What is your vision for collaboration across your organization? 

Answer: D 



see more 650-303 dumps