Most up-to-date Cisco 650-303 - An Overview 31 to 39

Cause all that matters here is passing the Cisco 650-303 exam. Cause all that you need is a high score of 650-303 PASCERSE - Cisco SaaS Conferencing and EIM Resale ATP for the SE Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 650-303 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 650-303 practice exam

Q31. Which application is used by third-party audio providers to offer meeting controls in real time? 

A. telephony service provider 

B. XML 

C. SAML 

D. single sign-on 

Answer: B 


Q32. Which option does Cisco use to deliver its collaboration offering to provide a consistent and secure experience for users? 

A. New Collaborative Workspace 

B. Cisco Collaboration Cloud 

C. Cisco Network 

D. Cisco TelePresence 

Answer: B 


Q33. Which two options are reasons to use Meeting Center and help it stand out from the competition? (Choose two.) 

A. You can host, attend, and schedule meetings on mobile devices. 

B. Presenters and participants can annotate and make notes on documents. 

C. You can integrate hands-on labs and broadcast audio. 

D. Users can record all events and make them available for replay and review. 

E. You can share meeting summaries via email. 

Answer: A,D 


Q34. Which differentiator separates the WebEx Support Center from the competition? 

A. flash-based attendee interface 

B. WebACD for skills-based routing 

C. annotation tools 

D. rapid deployment 

Answer: B 


650-303 download

Update 650-303 free practice exam:

Q35. Which statement best describes for a customer the on-premises solution integration that provides a single meeting stream to WebEx conferencing services? 

A. Cisco WebEx integrates with Cisco IP phones, and users can view and join WebEx meetings directly from Cisco IP phones. 

B. Cisco WebEx Connect integrates with IM clients and systems, but it may conflict with the routing of instant messages and exchanging of presence information. 

C. Integration of the Salesforce.com Supportforce with the Cisco Support Center allows seamless trouble ticketing and cost-effective 24/7 customer support. 

D. Cisco WebEx Node runs Cisco WebEx software that enables the module to act like a private extension of the Cisco Collaboration Cloud. 

Answer: A 


Q36. Which two questions are useful to ask when qualifying a customer for Cisco WebEx conferencing? (Choose two.) 

A. Are your sales teams geographically distributed? 

B. What is your current network setup? 

C. How important are firewalls to your organization's security policy? 

D. Do you need to support the needs of telecommuters? 

E. What is the company's current instant messaging configuration? 

Answer: A,D 


Q37. Which two options are two primary benefits of the Cisco WebEx Connect service compared to the competition? (Choose two.) 

A. deployed in phases 

B. support for multiple platforms and devices without sacrificing features and capabilities 

C. collaboration insertion point 

D. standardized solution 

E. integrations with Cisco Unified Communications offerings 

Answer: B,E 


Q38. In addition to the core meeting features of the Cisco WebEx Event Center, what are two other features of this solution? (Choose two.) 

A. hands-on labs 

B. presence control 

C. breakout rooms 

D. multiple panelists 

E. attention indicator 

Answer: B,D 


Q39. Which two options are primary weaknesses of Citrix Online Web Conferencing as compared to the Cisco WebEx service? (Choose two.) 

A. Its video solution works only with PCs. 

B. It has reliability and performance issues. 

C. It offers limited support for mobile devices. 

D. Its service is unable to bridge VoIP and PSTN audio into the same meeting. 

E. Quality of experience is often sacrificed to maintain low-bandwidth usage. 

Answer: C,D 



see more 650-303 dumps