[Precise] 1Z0-878 Oracle free practice test 71-80 (Aug 2016)

The only strategy to get achievement in the Oracle Oracle exam is that you need to obtain reputable preparatory materials. Many of us promise that Ucertify is the most direct pathway in the direction of Oracle Oracle 1Z0-878 certificate. You will end up being victorious with total confidence. You can possess a free attempt in Ucertify before an individual buy your Oracle 1Z0-878 exam products. Each of our simulated tests are within multiple-choice the same because real exam pattern. The actual questions and answers created by the certified professors provide you with the encounter of having the true test. 100% assure to pass your Oracle Oracle actual examination.

2016 Aug 1Z0-878 test question

Q71. You are configuring a DNS client on your organization's network. You need to configure the name service switch to tell the client to use DNS. 

Which two are databases in the name service switch for which the dns keyword is valid? (Choose two.) 

A. hosts 

B. ipnodes C. services D. netmasks E. networks 

Answer: A,B 


Q72. Which command displays all zones on a system and their current state? 

A. zonecfg list B. zoneadm list C. zonecfg info D. zonename list 

E. zoneadm list -cv 

F. zonecfg -z all info 

Answer: E 


Q73. When you create a non-broadcast NIS client, which four tasks do you need to accomplish manually? (Choose four.) 

A. ypinit -c 

B. svcadm enable nis/client C. svcadm enable nis/server D. svcadm enable rpc/keyserv 

E. mkdir /var/yp/`domainname` 

F. setting the domain name of the system 

G. adding the host name and address information of the NIS servers to /etc/inet/hosts 

Answer: A,B,F,G 


Q74. When you try to NFS mount a directory from the NFS server pepper to the NFS client paprika, the following error occurs: 

# mount -F nfs pepper:/export/home /data 

NFS server pepper not responding, still trying 

Which troubleshooting step is used to correct this error? 

A. on the NFS server pepper, run the command: # dfmounts 

B. on the NFS client paprika, ping the NFS server: # ping pepper 

C. on the NFS client paprika, run the command: # dfshares paprika 

D. on the NFS client paprika, run the command: # ps -ef |grep nfsd 

E. on the NFS client paprika, run the command: # ps -ef |grep mountd 

Answer: B 


Q75. You are trying to isolate a DNS lookup problem. You suspect it is a bad entry in the Name Service switch file, so you are going to try a test query of the Name Service. Which command will directly reference the Name Service switch file and verify that the Dretum?actions are properly placed? 

A. nslookup 

B. getent 

C. ypcat 

D. ldaplist 

Answer: B 


1Z0-878 free question

Regenerate 1Z0-878 test question:

Q76. Given these entries in /etc/nsswitch.conf: 

ipnodes: files [NOTFOUND=return] 

hosts: nis [NOTFOUND=return] files 

When the NIS service is functioning, what happens if a host name is looked up? (Choose three.) 

A. If an entry exists in the NIS database, the lookup always succeeds. 

B. If an entry exists in /etc/inet/hosts, the lookup always succeeds. 

C. If an entry does NOT exist in the NIS database, the lookup always fails. 

D. If an entry exists in /etc/inet/ipnodes, the lookup always succeeds. 

E. If an entry does NOT exist in /etc/inet/hosts, the lookup always fails. 

F. If an entry does NOT exist in either NIS or /etc/inet/ipnodes, the lookup always fails. 

Answer: A,D,F 


Q77. Given the following output from the zonecfg command for the production zone: 

z onepa t h: /export/product ion 

autoboot: true 

pool: 

inherit—pkg—dir: 

dir:/lib inherit—pkg—dir: 

dir:/plat f orm inherit—pkg—dir: 

dir:/sbin inherit—pkg—dir: 

dir:/usr inherit—pkg—dir: 

dir:/opt/sfw net: 

address: 192.168.228.109 

physical: el000g0 

Which three statements are true about the production zone? (Choose three) 

A. The production zone is a Whole Root zone. 

B. The zone automatically boots when the global zone is booted. 

C. The /opt/sfw directory on the production zone is read-only. 

D. The production zone has an IP address of 192.168.228.109 

E. The production zone has full read-write privileges to its /usr file system. 

F. By default, an unprivileged user on the global zone has access to the production zoneti / (root) file system from the global zone. 

Answer: B,C,D 


Q78. A junior administrator is attempting to configure a server as an NIS client to the abc.com NIS domain and is running into difficulty. Upon boot, the system displays this error message: 

SunOS Release 5.10 Version Generic 64-bit 

Copyright 1983-2005 Sun Microsystems, Inc. All rights reserved. 

Use is subject to license terms. 

Hostname: prefontaine SUNW,eri0 : 100 Mbps full duplex link up 

Jan 25 15:09:16 svc.startd[7]: svc:/network/nis/client:default: Method "/lib/svc /method/yp" failed 

with exit status 96. 

[ network/nis/client:default misconfigured (see 'svcs -x' for details) ] prefontaine console login: 

The administrator provided the following additional information: # svcs -x 

svc:/network/nis/client:default (NIS (YP) client) 

State: maintenance since Tue 25 Jan 2005 03:09:16 PM CST 

Explanation Start method exited with $SMF_EXIT_ERR_CONFIG. 

See: http://sun.com/msg/SMF-8000-KS 

See: ypstart(1M) 

See: /var/svc/log/network-nis-client:default.log 

Impact: This service is not running. 

# tail /var/svc/log/network-nis-client:default.log 

[ Jan 25 10:53:42 Disabled. ] 

 [ Jan 25 10:53:42 Rereading configuration. ] 

[ Jan 25 15:09:15 Executing start method ("/lib/svc/method/yp") ] /lib/svc/method/yp: domainname 

not set 

 [ Jan 25 15:09:16 Method "start" exited with status 96 ] 

Which three commands are required to permanently fix this error? (Choose three.) 

A. ypinit -s abc.com 

B. domainname abc.com 

C. echo abc.com > /etc/ypdomain 

D. echo abc.com > /etc/defaultdomain 

E. svcadm clear svc:/network/nis/client:default 

F. svcadm disable svc:/network/nis/client:default 

Answer: B,D,E 


Q79. When displaying the current swap space configuration on your system, the following information is presented: 

swapfile dev swap1o b1ocks f ree 

/dev/dsk/cOdOsl 102,1  8 1060280 1060280 total: 103072k bytes allocated + 22240k reserved = 125312k used, 779060k available 

Given the above information, which of the following answers apply to your systemti current swap space configuration? 

A. Your system is currently using 103072k bytes of swap space on the disk. 

B. Your system is currently using 125312k bytes of swap space on the disk. 

C. 22240k is currently not allocated, but claimed by memory mappings. 

D. 103072k is currently NOT allocated, but claimed by memory mappings 

Answer: C 


Q80. You are the system administrator and your monitoring software sends you an email indicating that one sub-mirror of a two-way Solaris Volume Manager software mirror has gone offline because of a hardware error. The sub-mirror that was taken offline was 2.3 gigabytes in size. To maintain data redundancy, you created a hot spare pool in the following order and with the following slice sizes: 

-1.0 gigabytes 

-2.2 gigabytes 

-9.8 gigabytes 

-3.2 gigabytes 

-6.5 gigabytes 

Which hot spare component will the Solaris Volume Manager software use to recreate the sub- mirror? 

A. 1.0 gigabytes 

B. 2.2 gigabytes 

C. 3.2 gigabytes 

D. 6.5 gigabytes 

E. 9.8 gigabytes 

Answer: E 



see more 1Z0-878 dumps