70-448 dumps [Jun 2016]

Exam Code: 70-448 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-448 Exam.

2016 Jun 70-448 Study Guide Questions:

Q181. You are developing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) project in Business Intelligence Development Studio. 

You configure the project properties as shown in the following image. 


You need to create a deployment manifest for all packages in the project. 

What should you do? 

A. Build the Integration Services project. 

B. Modify the AllowConfigurationChanges property of the project. 

C. Copy each package. Rename each copy with a .SSISDeploymentManifest file extension. 

D. View the code of each Data Transformation Services (DTS) package. Copy the first <DTS:Property> xml node to a file with a .SSISDeploymentManifest file extension. 

Answer: A


Q182. You design a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. The package extracts data from flat files and loads this data to a SQL Server 2008 database. 

The package contains two Boolean variables named @IsWeekday and @IsHoliday. When the package is executed on week days, the @IsWeekday variable is set to True. When the package is executed on holidays, the @IsHoliday variable is set to True. 

You need to implement the following business logic in the control flow of the package: 

-When the .IsWeekday variable is set to True, the Perform Weekday Processing Data Flow task is executed. -When the .IsWeekday variable is set to False, the Perform Weekend Processing Data Flow task is executed. -When the @IsHoliday variable is set to True, the Perform Holiday Processing Data Flow task is executed. 

Which control flow logic should you implement? 





A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A


Q183. Your organization has five departments. 

You are developing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) project to calculate salary increases and bonuses under each particular manager. 

You need to develop a master package that meets the following requirements: 

Which configuration method should you choose from the SSIS configuration options? 

A. SQL Server 

B. Parent package variable 

C. XML configuration file 

D. Environment variable 

Answer: B 


Q184. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report. 

The organization requires a drilldown report that color coordinates the values of students' test scores. All average scores 70% or higher should have a green background. All lower average scores should have a red background. 

You need to enable this functionality. 

Which expression should you use? 

A. =iif(Fields!TestScore.Value >=.70, Green, Red) 

B. =iif(Fields!TestScore.Value >=.70 THEN "Green" ELSE "Red") 

C. =iif(avg(FieldsSTestScore.Value)>=.70 THEN "Green" , "Red") 

D. =iif(avg(Fields!TestScore.Value)>=.70,"Green","Red") 

Answer: C 


Q185. You develop a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report. 

A Multidimensional Expressions (MDX) query used in the report contains a parameter to display sales data for various product categories. You write the following query. 


You discover that the query generates an error when executed. 

You need to ensure that the query executes successfully. 

What should you do? 

A. Remove the NON EMPTY clauses. 

B. Replace the CHAPTERS axis with the ROWS axis. 

C. Replace the CHAPTERS axis with the SECTIONS axis. 

D. Rewrite the query to display the Order Quantity on the COLUMNS axis, the Calendar Year on the ROWS axis, and the Category data on the PAGES axis. 

Answer: B


70-448  real exam

Updated ms bi certification 70-448 cost:

Q186. You are designing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. The package will be used to extract data from a SQL Server 2008 database and load data to a Microsoft Office Excel workbook. 

You need to ensure that the package creates a new worksheet in an existing Excel workbook during execution. 

Which control flow component should you use to create the worksheet? 

A. File System Task 

B. Execute SQL Task 

C. Data Flow Task along with the OLE DB source 

D. Bulk Insert Task 

Answer: C


Q187. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package which is created through utilizing local development environment for Company.com. 

You get data by package which inserts it in the PROD database on the local SQL Server 2008 instance from a remote server. 

You publish it to the MSDB database on the production server. 

Not only should you make users who belong to a proper database role change and run the deployed package. 

But also you should make sure that these users could not access other packages which are published to the server. 

Which is the correct answer? 

A. You should allot the users to the db_system role. 

B. You should allot the users to the db_owner role. 

C. You should allot the users to a common database role in the default database. 

D. You should allot the users to a common database role in the MSDB database. 

Answer: D


Q188. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) server. You add two new measure groups to an existing cube. 

You need to deploy only one of these measure groups to the production environment with minimal impact to the cube. 

What should you do? 

A. Update the Data Source View. 

B. Back up and restore the cube to the production environment. 

C. Use SQL Server Management Studio (SSMS) to issue an XMLA command. 

D. Use the Synchronize Database Wizard with appropriate options. 

Answer: C 


Q189. You create a data mining model by using SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS). 

You create a mining structure by using the following Data Mining Extensions (DMX) code. 

CREATE MINING STRUCTURE [Bike Buyer]( 

[Customer Key] LONG KEY, 

[Age] LONG DISCRETIZED(Automatic, 10), 

[Bike Buyer] LONG DISCRETE, 

[Commute Distance] TEXT DISCRETE, 

[Yearly Income] DOUBLE CONTINUOUS 

) You need to create a mining model that can be processed by using this mining structure. You also need to ensure that the model uses the Microsoft Decision Trees algorithm. 

Which DMX statement should you use? 

A. SELECT * INTO [Decision Tree] 

USING [Hicrosoft_Decision_Trees] 

FROM [Bike Buyer] 

B. CREATE MINING MODEL [Decision Tree] ( 

[Customer Key] LONG KEY, 

[Age] LONG DISCRETIZED(Automatic, 10), 

[Bike Buyer] LONG DISCRETE, 

[Commute Distance] TEXT DISCRETE, 

[Yearly Income] DOUBLE CONTINUOUS 

) USING Microsoft_Decision_Trees 

C. ALTER MINING STRUCTURE [Bike Buyer] 

ADD MINING MODEL [Decision Tree] ( 

[Customer Key] , 

[Age], 

[Bike Buyer] PREDICT, 

[Commute Distance], 

[Yearly Income] 

) USING Microsoft_Decision_Trees 

WITH DRILLTHROUGH 

INSERT INTO [Decision Tree] 

[Customer Key], [Age], 

[Bike Buyer], [Commute Distance], 

[Yearly Income] 

OPENQUERY ([Bike Buyer], 

'Select [Customer Key], [Age], 

[Bike Buyer] , [Commute Distance],[Yearly Income]' 

Answer: C


Q190. You develop a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) solution. 

You add a report that contains a single dataset and a query parameter. 

You need to ensure that the report executes without user interaction from the Report Manager. 

What should you do? 

A. Configure the report to use snapshot execution. 

B. Configure available values for the parameter from the dataset. 

C. Configure the default value for the parameter based on an expression. 

D. Configure the parameter data to refresh whenever the parameter is refreshed. 

Answer: C


70-448  real exam

Breathing microsoft bi certification 70-448 dumps:

Q191. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You need to configure the analysis services query log for the SSAS instance. 

Which tool should you use? 

A. SQL Server Error and Usage Reporting 

B. SQL Server Business Intelligence Development Studio 

C. SQL Server Management Studio 

D. SQL Server Configuration Manager 

Answer: C 


Q192. You are developing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution for Company.com. 

There is a key performance indicator (KPI) named PerKey in your solution. You configure the Value expression of the KPI below. 

[Measures].[Amount],[Account].[Accounts].[Operating Expenses] /[Measures].[Amount],[Account].[Accounts]. 

[Gross Margin] 

There is a time dimension called TestTime in your solution Multidimensional Expressions (MDX) statement are listed below 

11 IIf( 

13 ParallelPeriod 

14 ( [TestTime].[Calendar].[Quarter],1,[ TestTime].[Calendar].CurrentMember 

15 ) ), 2, -10 ) 

In order to configure a Trend expression of the KPI to show a difference in the values compared with the before quarter.In order to solve the problem, which is the correct answer? 

A. You should insert KPIValue( "GPMargin" ) > ( KPIValue( "GPMargin" ) at line 12, 

B. You should insert KPITrend( "GPMargin" ) <( KPIValue ( "GPMargin" ) at line 12, 

C. You should insert KPIStatus( "GPMargin" ) < ( KPIValue( "GPMargin" ) at line 12, 

D. You should insert KPIGoal( "GPMargin" ) => ( KPIValue( "GPMargin" ) at line 12, 

Answer: A


Q193. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for Company.com. 

You get the Duplicate Key error when you operate the Analysis Services database. 

You should alter the ErrorConfiguration attribute in order to make processing run normally. 

Which is the correct answer? 

A. You should alter the Dynamic Management View (DMV) 

B. You should alter the Local Group 

C. You should alter the dimension 

D. You should alter the Transactions Log 

Answer: C


Q194. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package on a SQL Server 2008 database for Company.com. 

In order to develop a failure recovery plan that is published for a SQL Server. Which is the correct answer? 

A. You should back up the master database. 

B. You should back up the local database. 

C. You should back up the system database. 

D. You should back up the systemdb databse. 

Answer: A


Q195. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance for Company.com. 

The package is listed below: 


You should make sure that you create a parameter which includes important information that is only useful to the Data Flow Task and the Execute SQL Task and so on. 

Which is the correct answer? 

A. You should develop the parameter at the default scope. 

B. You should develop the parameter at the Control Flow Job scope. 

C. You should develop the parameter at the Running SQL Job scope. 

D. You should develop the parameter at the Sequence Container scope. 

Answer: D



see more 70-448 dumps