70-448 pdf free download : Oct 2016 Edition

Microsoft accreditation plays the main accreditation in your community of strategy know-how. Including the name Microsoft will do with regard to guaranteeing a good bright future for you. The particular Microsoft accreditation verify how much expertness that this personal owns. The particular Microsoft is especially centered on improving the innovativeness on the pros. These Microsoft certificationssuch when 70-448 transform your functionality together with enhance a person towards extremely gifted job hopefuls on the vicinity.

2016 Oct ms bi certification 70-448 dumps:

Q196. You are deploying a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

You decide to publish SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) on a SQL Server 2008 failover cluster. 

There is Internet Information Services (IIS) which is installed on the Network Load Balancing (NLB) cluster on both nodes of the cluster. 

You should make sure that publish SSRS in a fault-tolerant scale-out deployment. 

Which is the correct answer? 

A. Through utilizing separate ReportServer databases, you should include SSRS on both cluster nodes 

B. You should include SSRS on both cluster nodes to utilize the same ReportServer database. 

C. You should include SSIS on both cluster nodes to utilize the different ReportServer database. 

D. You should include SSAS on cluster nodes the SSRS service through utilizing the SQL Server resource group. 

Answer: B


Q197. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

Now you are responsible for the security in SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

After a new user is assigned to a role, you should give the permissions to the user, making the user publish reports and manage content only in a private folder. 

So what action should you perform? 

A. You should assign the user to the Content Manager and the Report Builder roles 

B. You should assign the user to the Publisher role. 

C. You should assign the user to the My Reports role 

D. You should assign the user to the Content Manager and the Browser roles. 

Answer: C


Q198. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database. 

You plan to refresh data in a partition every two hours. 

You need to implement the incremental processing strategy. 

Which XML for Analysis (XMLA) command should you use? 

A. ProcessAdd 

B. ProcessData 

C. ProcessFull 

D. ProcessIndex 

Answer: A


Q199. You maintain a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance. 

You develop a package that creates the temporary table *employee_stgl and then loads the data from an Excel source data flow task into *employee_stgl by using conditional transformation splits. The package then loads the data into a destination table. 

When you try to open the package, you get an error that reads, "Invalid object name #employee_stgl." 

You need to resolve this error message. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Set RetainSameConnection to True. 

B. Set RetainSameConnection to False. 

C. Set DelayValidation to True. 

D. Set DelayValidation to False. 

Answer: AC 


Q200. You are developing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The package performs the following tasks: 

You need to ensure that all the tasks of the package execute within a single transaction. 

What should you do? 

A. In the ForEach Loop container, configure the TransactionOption property to NotSupported. 

B. In the package, configure the TransactionOption property to Required. 

C. In the Data Flow task, configure the TransactionOption property to Required. 

D. In the package, configure the TransactionOption property to NotSupported. 

Answer: B 


Q201. You maintain an instance of SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). The instance contains several reports. 

You deploy a report project on the instance by using the Business Intelligence Development Studio (BIDS). You discover that the production data sources on the instance are replaced by the test data sources of the report project. 

You need to ensure that when the report project is deployed in future, the existing reports are unaffected. 

What should you do? 

A. Configure the OverwriteDataSources property. 

B. Configure the TargetServerURL property. 

C. Configure the TargetDataSourceFolder property. 

D. Configure the TargetReportFolder property. 

Answer: A


Q202. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. You enable proactive caching for a partition. You need to ensure that SSAS can query relational data when multidimensional storage is being updated. What should you do? 

A. Set the OnlineMode property for the partition to Immediate. 

B. Set the ProcessingMode property for the partition to Regular. 

C. Set the OnlineMode property for the partition to OnCacheComplete. 

D. Set the ProcessingMode property for the partition to LazyAggregations. 

Answer: A


70-448 exam cram

Most up-to-date ms bi certification 70-448 dumps free download:

Q203. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

To meet the business development, you create a SQL Server 2008 Analysis Server (SSAS) solution, which has a measure named ProductQuantity and a price dimension named DimPrice along with a hierarchy named Price. Then the code segment is added to the calculation script of the cube as the following: (Line letters are used only for reference.) Now you get an order from your manager to accomplish the following tasks: 

1. Increase the value of the ProductionQuantity measure by 60% for each month in the fourth quarter of 2006. 

2. Keep the value for the fourth quarter of 2006 unchanged. 

What action should you perform to accomplish the tasks above? 

A. You should have the code segment below added at line A: Scope([Measures].[Quantity],[DimPrice].[Price].[Quarter]. [Q4 2006]);This=[DimPrice].[Price].currentmember * 1.6;End Scope 

B. You should have the code segment below added at line D: Scope([Measures].[ProductQuantity],Descendants([DimPrice].[Price].[Quarter]. [Q4 2006][DimPrice].[Price]. [Month]));This=[DimPrice].[Price].currentmember * 1.6;End Scope; 

C. You should have the code segment below added at line A: Scope([Measures].[ProductQuantity],Descendants([DimPrice].[Price].[Quarter].[Q4 2006][DimPrice].[Price]. [Month]));This=[DimPrice].[Price].currentmember * 1.6;End Scope; D. You should have the code segment below added at line D: Scope([Measures].[Quantity],[DimPrice].[Price].[Quarter]. [Q4 2006]);This=[DimPrice].[Price].currentmember * 1.6;End Scope; 

Answer: B


Q204. You implement a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package. 

The package contains the following components: 

-A data flow task contained in a For Loop container -A Flat File destination component that uses a Flat File connection manager -An OnError event handler 

When an error occurs in the package, you plan to write diagnostic information from an expression that includes the version of the package to a text file. 

You need to ensure that the required information is written to the text file. 

What should you do? 

A. Use the VersionGUID variable. 

B. Use the ExecutionGUID variable. 

C. Use the SourceID variable. 

D. Use the TaskID variable. 

Answer: A


Q205. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report which includes a table for Company. com. 

You should make sure that different rows in the table own a yellow background. Which is the correct answer? 

A. =iif(RowNumber(Nothing) / 2, "Yellow", "Black") 

B. =iif(RowNumber(Nothing) Mod 2, "Yellow", "White") 

C. =iif(RowNumber(NULL) Divide 2, "Yellow", "White") 

D. =iif(CountRows(NULL)/2, "Yellow", " Black ") 

Answer: B


Q206. You are creating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance which includes components listed below for Company.com. 

A String variable called FileTestName. 

A String variable called DirectoryTestPath. 

A Foreach Loop container for the Collection property is listed below: 

A Foreach Loop container for the Variable Mappings property is listed below: In order to update the package so that the DirectoryTestPath variable gets the directory path for the file path reserved in the FileTestName variable. 

Which is the correct answer? (Select two) 



A. You should configure the EvaluateAsExpression attribute of the User::DirectoryPath parameter to False. 

B. You should configure the EvaluateAsExpression attribute of the User::DirectoryPath parameter to True. 

C. You should increase a Script job to the OnPostExecute event handler of the Foreach Loop container. 

D. You should configure the Expression property of the User::DirectoryPath parameter to the following expression. SUBSTRING( @[User::FileName], 1, LEN( @[User::FileName] ) -FINDSTRING( REVERSE( @ [User::FileName] ), "\\", 1 )) 

E. You should configure the Expression property of the User::DirectoryPath parameter to the following expression. SUBSTRING( @[User::FileName], 10 LEN( @[User::FileName] ) -FINDSTRING( REVERSE( @ [User::FileName] ), "\\", 0)) 

Answer: BD


Q207. You create a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report. The report contains a report header and a report footer. 

The report preview shows that the report is rendered correctly. You discover that when the report is rendered as a PDF file, even-numbered pages are rendered blank. 

You need to modify the report to prevent the rendering of blank pages. 

What should you do? 

A. Reduce the overall width of the report. 

B. Reduce the page size of the report. 

C. Reduce the height of the report footer. 

D. Reduce the height of the report header. 

Answer: A


Q208. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. The instance contains a database. 

You change the DataDir property of the instance to a new folder. 

You need to ensure that the instance uses the new folder in the minimum amount of downtime. 

What should you do? 

A. Process the database. 

B. Synchronize the database. 

C. Restart the Analysis Services service. 

D. Delete the files in the original folder, and then restart the Analysis Services service. 

Answer: A


Q209. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and you are in charge of a SQL Server 2008 

Integration Services (SSIS) instance. 

The SSIS instance has the packages stored in a SQL Server 2008 instance while another SSIS instance had its packages stored in a shared directory. 

According to the order of your manager, you need to deploy the package from the SSIS instance to another SSIS instance. 

In order to achieve this goal, which command should be executed? 

A. The dtexecui command should be executed 

B. The dtswiza command should be executed 

C. The dtutil command should be executed 

D. The Dtexec command should be executed 

Answer: C


Q210. You administer a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance. 

You plan to troubleshoot query performance by using a Dynamic Management View (DMV). 

You need to identify query sessions that execute a query for more than 30,000 ms. 

Which DMV should you use? 

A. Discover_Traces 

B. Discover_Sessions 

C. Discover_Commands 

D. Discover_Connections 

Answer: C



see more 70-448 dumps