Examples of mcts 70-448

Want to know Ucertify 70-448 Exam practice test features? Want to lear more about Microsoft TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan certification experience? Study Virtual Microsoft 70-448 answers to Up to the immediate present 70-448 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Microsoft 70-448 (TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan) test on your first attempt.

2016 Aug sql server 2008 certification 70-448:

Q151. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. You create a data source view. You add a table named Customer from the data source to the data source view. 

You alter the name of the table from Customer to DimCustomer in the data source. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

-The data source view uses the altered table name as the source. -All existing relationships and table references are preserved. 

What should you do? 

A. Refresh the data source view. 

B. Replace the Customer table in the data source view with DimCustomer. 

C. Remove the Customer table in the data source view. 

D. Change the FriendlyName property of the Customer table to DimCustomer. 

Answer: A


Q152. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database for Company.com. 

Among the cubes, you are developing a new measure group. 

You own a program which keeps partitions on the production copy of the cube. 

You should make sure that you could get the cube definition on the production server when you should not overwrite any existed partitions. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize the Deployment Wizard together with the proper selection. 

B. You should utilize a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package and configure the processing selection to Do Process. 

C. You should utilize the Analysis Services Destination component in Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS). 

D. You should utilize the DBCC SHRINKFILE and configure the processing selection to Do Process. 

Answer: A


Q153. You maintain a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance. 

You use the Execute SQL task to create a table in a Control Flow. Following the Execute SQL task is a Data Flow task in which an OLE DB source component uses this table. 

The package fails during runtime. 

You need to delay the validation of a task in the Control Flow and the OLE DB source in the data flow. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Set the DelayValidation property for the Control Flow task to True. 

B. Set the ValidateExternalMetaData property for the OLE DB source to False. 

C. Set the ValidateExternalMetaData property for the OLE DB source to True. 

D. Set the DelayValidation property for the Control Flow task to False. 

Answer: AB 


Q154. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) instance for Company.com. 

In order to execute the Usage-Based Optimization Wizard you should make query logging enable. Which is the correct answer? 

A. You should make the QueryLogSampling server attribute default value. 

B. You should make the QueryLogSampling server attribute 5. 

C. You should configure the server property of DefaultFolders. 

D. You should configure the QueryLogConnectionString server attribute and set a valid connection string. 

Answer: D


Q155. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database in a test environment. 

You plan to deploy changes from an SSAS project in a development environment to the test environment. 

You need to ensure that the roles and partitions previously deployed to the test environment are unaffected by the deployment. 

What should you do? 

A. Update the database by using the Deployment Wizard. 

B. Update the database by using the Synchronize Database Wizard. 

C. Back up the development database and restore it to the test environment. 

D. Process the database by using the Business Intelligence Design Studio (BIDS). 

Answer: A


Q156. You create a report by using SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS). 

The report is complex and takes several minutes to generate. 

You need to configure the report server to cache the report for 30 minutes after the initial request. 

What should you do? 

A. Implement report snapshots. 

B. Implement report execution caching. 

C. Configure the data source to use snapshot isolation. 

D. Configure the data source to use a database snapshot. 

Answer: B


Q157. You are managing a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database which includes a cube for Company.com. 

On a production server, you have increased new function to the cube. 

You should make sure that you cost least time for publishing the new functions. 

Which is the correct answer? 

A. You should utilize the Synchronize Database Wizard. 

B. Through utilizing a Dynamic Management View (DMV), you should change the Target Server attribute to the production server. 

C. Through utilizing Business Intelligence Development Studio (BIDS), you should change the Target Server attribute to the production server. 

D. Through utilizing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package, you should change the Target Server attribute to the production server. 

Answer: A


70-448 download

Replace mcts exam 70-448:

Q158. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as a developer of a 

SQL Server 2008 Analysis Services (SSRS) for the company. 

You are in charge of a SSAS database that is configured with the use of multiple security roles. There is a Microsoft ASP.NET application running on a remote computer. 

Then in order access the database, Windows Authentication is used to configure the application. 

Now you get an order from your company CIO, according to his requirement, you have to make sure that the SSAS database can be accessed successfully by the users of the application. 

Besides, you have to make sure that you apply security restrictions of the roles on SSAS. 

So what action should you perform to achieve that goal? 

A. You should have the Security\RequireClientAuthentication property set to True 

B. You should have Securityproperty configured for HTTP authentication 

C. You should have Kerberos authentication configured on the Analysis Services 

D. You should have Analysis Services configured for HTTP authentication 

E. You should have the AnonymousConnectionsEnabled policy set to True 

Answer: C


Q159. You are developing a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) data flow that extracts data from two sources. Each source database is located on a different server. Each source is based on a SELECT statement that uses an ORDER BY clause. The data flow is as shown in the following diagram. 


When the paths from the two sources are connected to a Merge Join component, the following 

error message is displayed: 

"Data Flow Task: The input is not sorted. The 'input "Merge Join Left Input" (80)' must be sorted." 

You need to ensure that data from each query is included in each row in the data flow. You want to achieve this goal by using minimum amount of execution time. 

What should you do? 

A. Add a Sort transformation for each data flow. 

B. Add an OLE DB Command transformation for each data flow. 

C. Update the sorting properties in each source component. 

D. Replace the Merge Join transformation with a Union All transformation. 

Answer: C


Q160. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You have a table named Bills with three columns contained. They are respectively Shipper, BillKey and 

BillQuantity. To meet the business development, a dimension named DimBills and a measure group named TruthBills are created from the Bills table. Besides, the BillKey is set as a key column and the Shipper is set as an attribute column. 

According to the order of the CIO, a dimension relationship between the BillQuantity column and the Shipper column should be created to make sure that the Shipper column is able to aggregate BillQuantity column. 

What action below should be performed to achieve this goal? 

A. A regular dimension relationship should be created between the DimBills dimension and the TruthBills measure group. 

B. The relationship between the TruthBills measure group and DimBills dimension should be set to No Relationship. 

C. A Truth dimension relationship should be created between the TruthBills measure group and DimBills dimension 

D. A regular dimension relationship should be created between the DimBills dimension and the TruthBills measure group. Besides, the Granularity attribute to Shipper and the measure group columns should be set to BillQuantity. 

E. A regular dimension relationship should be created between the DimBills dimension and the TruthBills measure group. Besides, the Granularity attribute to BillKey and the measure group columns should be set to BillQuantity 

Answer: C


Q161. HOTSPOT 

You are working as an ETL developer for a payroll company. You configure a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) package to use checkpoints. 

The SSIS package truncates the dbo.Employee_Attendance table, loads the new employees in the dbo.Employee table, and then loads dbo.Employee_Attendance for a particular month. 

The package fails at the Derived Column transformation within the data flow task. 

You need to determine where the package execution will begin after you correct the errors and run the package again. 

Where does the package execution begin? (To answer, select the appropriate task in the control flow.) 


Answer: 



Q162. You are operating a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance through Business Intelligence Development Studio. 

Utilizing for Company.com, there is a common data flow component in the package which implements normally. You try to increase one sample of the common information flow component to the package. But the component could not show in thetoolbox . 

You should make sure that you should increase the common data flow component to the toolbox. 

Which is the correct answer? 

A. You should duplicate the assembly to the proper folder. 

B. You should increase the assembly to the default Assembly Cache. 

C. You should recompile the assembly through utilizing the SYSTEM32 utility. 

D. You should recompile the assembly through utilizing the Assembly Registration Tool 

Answer: A


Q163. You maintain a SQL Server Analysis Services (SSAS) database. The database is configured by using multiple security roles. 

The database is accessed by a Microsoft ASP.NET application that runs on a remote computer. The application is configured to use Windows Authentication. 

You need to ensure that the users of the application can successfully access the SSAS database. You also need to ensure that security restrictions of the roles are applied. 

What should you do? 

A. Configure Kerberos authentication 

B. Configure Analysis Services for HTTP authentication 

C. Set the AnonymousConnectionsEnabled policy to True 

D. Set the Security\RequireClientAuthentication property to True 

Answer: A


Q164. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution. 

You create a dimension named DimCustomer that contains the following three attributes: 

-Customer -City -Country 

The Customer attribute is the key. The DimCustomer dimension is related to a measure group named Sales that has the Granularity property set to City. 

You need to ensure that you can retrieve measure values based on the City and Country attributes. 

What should you do? 

A. Set the source attribute to Customer and the related attribute to City.Set the source attribute to City and the related attribute to Country. 

B. Set the source attribute to City and the related attribute to Customer.Set the source attribute to Country and the related attribute to City. 

C. Set the source attribute to Customer and the related attribute to City.Set the source attribute to Customer and the related attribute to Country. 

D. Set the source attribute to City and the related attribute to Customer.Set the source attribute to Country and the related attribute to Customer. 

Answer: A


Q165. You are operating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance for Company.com. 

You should add a role for this situation. In order to ensure the rights to the user to deploy reports and manage content in a private folder 

Which is the correct answer? 

A. You should add the user to the Administrator role 

B. You should add the user to the My Reports role. 

C. You should add the user to the Content role. 

D. You should add the user to the Browser roles. 

Answer: B



see more 70-448 dumps