10 tips on How to JK0-802 Test Like a Badass [81 to 90]

Want to know Actualtests JK0-802 Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802) certification experience? Study Practical CompTIA JK0-802 answers to Latest JK0-802 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA JK0-802 (CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802)) test on your first attempt.

2016 Aug JK0-802 training

Q81. A workstation is making a loud clicking noise that is originating from the hard drive and it is not booting. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Visit the hard disk vendor’s site and run a hardware check on the drive. 

B. Put the hard drive in another system and back up all data from it. 

C. Run CHKDSK immediately and replace the drive if it is bad. 

D. Format the drive and restore from a previous image. 

Answer: B 


Q82. Which of the following commands, in Windows 7, could a technician use to schedule a disk integrity scan upon next boot? 

A. CHKDSK 

B. ROBOCOPY 

C. SCANDISK 

D. FDISK 

Answer: A 


Q83. Which of the following display types may be practical for a laptop format, but has limited uses due to heat considerations? 

A. LCD 

B. Plasma 

C. LED 

D. CRT 

Answer: B 


Q84. When setting up a Microsoft Exchange mail account to synchronize with an iPhone, which of the following items can be configured to synchronize besides the mail? (Select TWO). 

A. Shared calendars 

B. Archives 

C. Global address list 

D. Calendar 

E. Address book 

Answer: D,E 


Q85. A technician is repairing a workstation that exhibits random reboots at odd times of the day. Which of the following should be performed FIRST when troubleshooting the issue? (Select TWO). 

A. Check the PSU integrity 

B. Check the CMOS battery 

C. Check the video card integrity 

D. Check the memory integrity 

E. Check the optical drive integrity 

Answer: A,D 


JK0-802 practice question

Renovate JK0-802 free download:

Q86. A user states they have rebooted the printer and it is displaying “PC load letter”. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The printer needs to be rebooted. 

B. The printer is out of paper. 

C. The fuser needs to be replaced. 

D. The toner cartridge is low. 

Answer: B 


Q87. The computer starts up and runs for less than a minute before shutting down or locking up. This is a symptom of: 

A. overheating. 

B. incompatible RAM. 

C. a faulty hard drive. 

D. a bad internal USB hub. 

Answer: A 


Q88. A user is having trouble connecting to the Internet. Which of the following commands should a technician use, from the user’s workstation, to ensure that the workstation has a valid IP address? 

A. NETSTAT 

B. PING 

C. IPCONFIG 

D. TRACERT 

Answer: C 


Q89. Which of the following is the BEST way to get rid of dead pixels on a laptop screen? 

A. Replace the inverter 

B. Replace the back bezel 

C. Replace back light 

D. Replace the LCD 

Answer: D 


Q90. A customer calls and reports that when they walk away from their laptop for an extended period of time they have to reconnect to wireless when they get back. Which of the following will MOST likely correct this issue? 

A. Disable screensaver 

B. Adjust power settings 

C. Replace the wireless card 

D. Install a higher capacity battery 

Answer: B 



see more JK0-802 dumps