Today Big Q: 70-457 preparation?

The Microsoft technicians will almost always be looking for a way to decipher the latest [productsort] on the web questions and answers. You are able to down load the latest [productsort] dumps about our Examcollection internet site. We not necessarily offer only [productsort] pdf examinations but also the software edition. Examcollection [productsort] examination engine results in a simulator with the atmosphere when the [productsort] appears, offers a fantastic possibility to practice the particular Microsoft examination communicative atmosphere. According to your own exam preparing, you are able to pick any kind of [productsort] edition to study flexibility. Transferring [productsort] exam will end up more standard quicker simply by learning Microsoft [productsort] practice examinations.

2016 Aug sql server 2012 certification 70-457:

Q121. You use Microsoft SQL Server 2012 to develop a database application. 

Your application sends data to an NVARCHAR(MAX) variable named @var. 

You need to write a Transact-SQL statement that will find out the success of a cast to a decimal (36,9). 

Which code segment should you use? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 

Explanation: 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh213126.aspx 


Q122. You develop a Microsoft SQL Server 2012 database. You create a view from the Orders and OrderDetails tables by using the following definition. 

You need to improve the performance of the view by persisting data to disk. 

What should you do? 

A. Create an INSTEAD OF trigger on the view. 

B. Create an AFTER trigger on the view. 

C. Modify the view to use the WITH VIEW_METADATA clause. 

D. Create a clustered index on the view. 

Answer: D 

Explanation: 

Http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms188783.aspx 


Q123. You administer a Microsoft SQL Server 2012 server. You plan to deploy new features to an application. 

You need to evaluate existing and potential clustered and non-clustered indexes that will improve performance. 

What should you do? 

A. Query the sys.dm_db_index_usage_stats DMV. 

B. Query the sys.dm_db_missing_index_details DMV. 

C. Use the Database Engine Tuning Advisor. 

D. Query the sys.dm_db_missing_index_columns DMV. 

Answer: C 

Reference: 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms174202.aspx 


Q124. DRAG DROP 

You administer a Microsoft SQL Server database that is used by an application. 

Users of the application report performance issues. 

You need to choose the appropriate tool for performance-tuning of SQL Server databases. 

Which tool or tools should you use? (To answer, drag the appropriate tool or tools to their corresponding task or tasks in the answer area. Each tool may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 

Answer: 


70-457 exam

Updated 70-457 training material:

Q125. CORRECT TEXT 

You have a database that contains the tables shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You have an application named Appl. You have a parameter named @Count that uses the int data type. App1 is configured to pass @Count to a stored procedure. 

You need to create a stored procedure named usp_Customers for App1. Usp_Customers must meet the following requirements: 

*NOT use object delimiters. 

*Minimize sorting and counting. 

*Return only the last name of each customer in alphabetical order. 

*Return only the number of rows specified by the @Count parameter. 

The solution must NOT use BEGIN and END statements. 

Which code segment should you use? 

To answer, type the correct code in the answer area. 

Answer: CREATE PROCEDURE usp_Customers @Count int AS SELECT TOP(@Count) Customers.LastName FROM Customers ORDER BY Customers.LastName 


Q126. You develop a Microsoft SQL Server 2012 server database that supports an application. The application contains a table that has the following definition: 

CREATE TABLE Inventory 

(ItemID int NOT NULL PRIMARY KEY, 

ItemsInStore int NOT NULL, 

ItemsInWarehouse int NOT NULL) 

You need to create a computed column that returns the sum total of the ItemsInStore and ItemsInWarehouse values for each row. 

Which Transact-SQL statement should you use? 

A. ALTER TABLE Inventory 

ADD TotalItems AS ItemsInStore + ItemsInWarehouse 

B. ALTER TABLE Inventory 

ADD ItemsInStore - ItemsInWarehouse = TotalItems 

C. ALTER TABLE Inventory 

ADD TotalItems = ItemsInStore + ItemsInWarehouse 

D. ALTER TABLE Inventory 

ADD TotalItems AS SUM(ItemsInStore, ItemslnWarehouse); 

Answer: A 

Explanation: 

Http://technet.microsoft.com/en-us/library/ms190273.aspx 


Q127. You administer a Microsoft SQL Server 2012 database. 

Users report that an application that accesses the database displays an error, but the error does not provide meaningful information. No entries are found in the SQL Server log or Windows event logs related to the error. 

You need to identify the root cause of the issue by retrieving the error message. What should you do? 

A. Create an Extended Events session by using the sqlserver.error_reported event. 

B. Create a SQL Profiler session to capture all ErrorLog and EventLog events. 

C. Flag all stored procedures for recompilation by using sp_recompile. 

D. Execute sp_who. 

Answer: A 

Reference: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb630282.aspx 


Q128. You administer a Microsoft SQL Server 2012 database. 

The database contains a customer table created by using the following definition: 

You need to ensure that the minimum amount of disk space is used to store the data in the customer table. 

What should you do? 

A. Implement row-level compression. 

B. Implement page-level compression. 

C. Convert all indexes to Column Store indexes. 

D. Implement Unicode compression. 

Answer: B 



see more 70-457 dumps