The Secret of n10-005 objectives

It is impossible to pass CompTIA N10-005 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA N10-005 practice questions. You will get a surprising result by our Avant-garde CompTIA Network+ Certification Exam practice guides.

2016 Jul exam cram n10-005 pdf:

Q231. A user has network connectivity per the link lights on the NIC, but cannot access any network resources or the Internet. Which of the following commands should the technician run FIRST? 

A. arp 

B. ipconfig 

C. tracert 

D. route 

Answer: B 


Q232. A large company has experienced Internet slowdowns as users have increased their use of the Internet. Which of the following can the Network Administrator use to determine the amount of bandwidth used by type of application? 

A. Network maps 

B. Traffic analysis 

C. Syslog 

D. ICMP 

Answer: B 


Q233. Which of the following 802.11 standards transmits the signals the GREATEST distance? 

A. a 

B. b 

C. g 

D. n 

Answer: D 


Q234. Which of the following does Kerberos provide? 

A. Non-repudiation 

B. Accounting 

C. Exchange 

D. Authentication 

Answer: D 


Q235. Which of the following can be used to decrypt SSL packets which encapsulate internal network addresses in the payload? 

A. Proxy server 

B. Content filter 

C. Load balancer 

D. VPN concentrator 

Answer: D 


N10-005 answers

Up to the minute network + practice questions n10-005:

Q236. A user is connecting to the Internet at an airport through an ad-hoc connection. Which of the following is the MOST likely security threat? 

A. Man-in-the-middle 

B. Social engineering 

C. Phishing 

D. DoS 

Answer: A 


Q237. Users report that they are unable to access the production server with IP address 

192.168.30.17. These users need to be provided access without changing any subnet to VLAN information. The VLANs configured on the network are listed below: 

DepartmentVLAN #Subnet used Marketing20192.168.20.0/28 Customer Service25192.168.20.64/28 Finance30192.168.30.0/28 WHSE35192.168.30.16/28 Sales40192.168.3.16/28 

The users experiencing this issue need to be added to which of the following VLANs? 

A. 25 

B. 30 

C. 35 

D. 40 

Answer: C 


Q238. In which of the following layers of the OSI model would MAC addressing be found? 

A. Network 

B. Application 

C. Data Link 

D. Transport 

Answer: C 


Q239. A network administrator is looking to implement a solution allowing users to utilize a common password to access most network resources for an organization. Which of the following would BEST provide this functionality? 

A. RADIUS 

B. Single sign on 

C. Multifactor authentication 

D. Two-factor authentication 

Answer: B 


Q240. The network technician needs to install fiber cabling to connect two buildings less than 984 feet (300 meters) apart. Which of the following fiber types should be installed? 

A. Singlemode 

B. Multimode 

C. Crossover 

D. F-Connector 

Answer: B 



see more N10-005 dumps