What to do with mcitp 70-640 practice test

All the Microsoft 70-640 exam training materials at Exambible are obtainable in Pdf formats after buy. You can download the actual test serp on your PC to look at the Microsoft 70-640 simulated tests in your own home. The Microsoft Microsoft exam demos could be printed and you can practice these people at your convenience. Many of us guarantee that you will pass the actual Microsoft 70-640 exam by making use of Exambibles practice questions and answers. Your questions are logical and also technical; the answers are generally accurate and also verified. Both of them are written by Exambibles The idea professionals who are famous around the entire world.

2016 Sep 70-640 score:

Q111. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains two sites named Seattle and Montreal. The Seattle site contains two domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


You need to enable universal group membership caching in the Seattle site. 

Which object's properties should you modify? 

To answer, select the appropriate object in the answer area. 


Answer: 



Q112. Your company has an Active Directory forest. Each branch office has an organizational unit and a child organizational unit named Sales. 

The Sales organizational unit contains all users and computers of the sales department. 

You need to install an Office 2007 application only on the computers in the Sales organizational unit. 

You create a GPO named SalesApp GPO. 

What should you do next? 

A. Configure the GPO to assign the application to the computer account. Link the SalesAPP GPO to the Sales organizational unit in each location. 

B. Configure the GPO to assign the application to the computer account. Link the SalesAPP GPO to the domain. 

C. Configure the GPO to publish the application to the user account. Link the SalesAPP GPO to the Sales organizational unit in each location. 

D. Configure the GPO to assign the application to the user account. Link the SalesAPP GPO to the Sales organizational unit in each location. 

Answer: A 


Q113. Your network contains an Active Directory domain. All servers run Windows Server 2008 R2. 

You need to audit the deletion of registry keys on each server. 

What should you do? 

A. From Audit Policy, modify the Object Access settings and the Process Tracking settings. 

B. From Audit Policy, modify the System Events settings and the Privilege Use settings. 

C. From Advanced Audit Policy Configuration, modify the System settings and the Detailed Tracking settings. 

D. From Advanced Audit Policy Configuration, modify the Object Access settings and the Global Object Access Auditing settings. 

Answer: D 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd408940.aspx 

Advanced Security Audit Policy Step-by-Step Guide 

A global object access audit policy can be used to enforce object access audit policy for a computer, file share, or registry. 


Q114. Your company has two Active Directory forests named Forest1 and Forest2, The forest functional level and the domain functional level of Forest1 are set to Windows Server 2008. 

The forest functional level of Forest2 is set to Windows 2000, and the domain functional levels in Forest2 are set to Windows Server 2003. 

You need to set up a transitive forest trust between Forest1 and Forest2. 

What should you do first? 

A. Raise the forest functional level of Forest2 to Windows Server 2003 Interim mode. 

B. Raise the forest functional level of Forest2 to Windows Server 2003. 

C. Upgrade the domain controllers in Forest2 to Windows Server 2008. 

D. Upgrade the domain controllers in Forest2 to Windows Server 2003. 

Answer: B 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc816810.aspx 

Creating Forest Trusts 

You can link two disjoined Active Directory Domain Services (AD DS) forests together to form a one-way or two-way, transitive trust relationship. 

The following are required to create forest trusts successfully: 

You can create a forest trust between two Windows Server 2003 forests, between two Windows Server 2008 forests, between two Windows Server 2008 R2 forests, between a Windows Server 2003 forest and a Windows Server 2008 forest, between a Windows Server 2003 forest and a Windows Server 2008 R2 forest, or between a Windows Server 2008 forest and a Windows Server 2008 R2 forest. Forest trusts cannot be extended implicitly to a third forest. 

To create a forest trust, the minimum forest functional level for the forests that are involved in the trust relationship is Windows Server 2003. 


Q115. Your company, Contoso Ltd has a main office and a branch office. The offices are 

connected by a WAN link. Contoso has an Active Directory forest that contains a single domain named ad.contoso.com. 

The ad.contoso.com domain contains one domain controller named DC1 that is located in the main office. DC1 is configured as a DNS server for the ad.contoso.com DNS zone. This zone is configured as a standard primary zone. 

You install a new domain controller named DC2 in the branch office. You install DNS on DC2. 

You need to ensure that the DNS service can update records and resolve DNS queries in the event that aWAN link fails. 

What should you do? 

A. Create a new stub zone named ad.contoso.com on DC2. 

B. Create a new standard secondary zone named ad.contoso.com on DC2. 

C. Configure the DNS server on DC2 to forward requests to DC1. 

D. Convert the ad.contoso.com zone on DC1 to an Active Directory-integrated zone. 

Answer: D 

Explanation: 

Answer: Convert the ad.contoso.com zone on DC1 to an Active Directory-integrated zone. 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc726034.aspx Understanding Active Directory Domain Services Integration The DNS Server service is integrated into the design and implementation of Active Directory Domain Services (AD DS). AD DS provides an enterprise-level tool for organizing, managing, and locating resources in a network. How DNS integrates with AD DS When you install AD DS on a server, you promote the server to the role of a domain controller for a specified domain. As part of this process, you are prompted to specify a DNS domain name for the AD DS domain which you are joining and for which you are promoting the server, and you are offered the option to install the DNS Server role. This option is provided because a DNS server is required to locate this server or other domain controllers for members of an AD DS domain. Benefits of AD DS integration For networks that deploy DNS to support AD DS, directory-integrated primary zones are strongly recommended. They provide the following benefits: DNS features multimaster data replication and enhanced security based on the capabilities of AD DS. In a standard zone storage model, DNS updates are conducted based on a single-master update model. In this model, a single authoritative DNS server for a zone is designated as the primary source for the zone. This server maintains the master copy of the zone in a local file. With this model, the primary server for the zone represents a single fixed point of failure. If this server is not available, update requests from DNS clients are not processed for the zone. With directory-integrated storage, dynamic updates to DNS are sent to any AD DS-integrated DNS server and are replicated to all other AD DS-integrated DNS servers by means of AD DS replication. In this model, any AD DS-integrated DNS servercan accept dynamic updates for the zone. Because the master copy of the zone is maintained in the AD DS database, which is fully replicated to all domain controllers, the zone can be updated by the DNS servers operating at any domain controller for the domain. With the multimaster update model of AD DS, any of the primary servers for the directoryintegrated zone can process requests from DNS clients to update the zone as long as a domain controller is available and reachable on the network. Also, when you use directory-integrated zones, you can use access control list (ACL) editing to secure a dnsZone object container in the directory tree. This feature provides detailed access to either the zone or a specified resource record in the zone. For example, an ACL for a zone resource record can be restricted so that dynamic updates are allowed only for a specified client computer or a secure group, such as a domain administrators group. This security feature is not available with standard primary zones. Zones are replicated and synchronized to new domain controllers automatically whenever a new one is added to an AD DS domain. By integrating storage of your DNS zone databases in AD DS, you can streamline database replication planning for your network. Directory-integrated replication is faster and more efficient than standard DNS replication. Further information: 


70-640 sample question

Most recent microsoft.com 70-640:

Q116. Your company has an Active Directory domain. All servers run Windows Server 2008 R2. 

Your company uses an Enterprise Root certificate authority (CA). 

You need to ensure that revoked certificate information is highly available. 

What should you do? 

A. Implement an Online Certificate Status Protocol (OCSP) responder by using an Internet Security and Acceleration Server array. 

B. Publish the trusted certificate authorities list to the domain by using a Group Policy Object (GPO). 

C. Implement an Online Certificate Status Protocol (OCSP) responder by using Network Load Balancing. 

D. Create a new Group Policy Object (GPO) that allows users to trust peer certificates. Link the GPO to the domain. 

Answer: C 

Explanation: 

Answer: Implement an Online Certificate Status Protocol (OCSP) responder by using Network Load Balancing. 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc731027%28v=ws.10%29.aspx AD CS: Online Certificate Status Protocol Support Certificate revocation is a necessary part of the process of managing certificates issued by certification authorities (CAs). The most common means of communicating certificate status is by distributing certificate revocation lists (CRLs). In the Windows Server. 2008 operating system, public key infrastructures (PKIs) where the use of conventional CRLs is not an optimal solution, an Online Responder based on the Online Certificate Status Protocol (OCSP) can be used to manage and distribute revocation status information. What does OCSP support do? The use of Online Responders that distribute OCSP responses, along with the use of CRLs, is one of two common methods for conveying information about the validity of certificates. Unlike CRLs, which are distributed periodically and contain information about all certificates that have been revoked or suspended, an Online Responder receives and responds only to requests from clients for information about the status of a single certificate. The amount of data retrieved per request remains constant no matter how many revoked certificates there might be. In many circumstances, Online Responders can process certificate status requests more efficiently than by using CRLs. 

Adding one or more Online Responders can significantly enhance the flexibility and scalability of an organization's PKI. 

Further information: http://blogs.technet.com/b/askds/archive/2009/08/20/implementing-an-ocsp-responder-part-v-highavailability.aspx Implementing an OCSP Responder: Part V High Availability There are two major pieces in implementing the High Availability Configuration. The first step is to add the OCSP Responders to what is called an Array. When OCSP Responders are configured in an Array, the configuration of the OCSP responders can be easily maintained, so that all Responders in the Array have the same configuration. The configuration of the Array Controller is used as the baseline configuration that is then applied to other members of the Array. The second piece is to load balance the OCSP Responders. Load balancing of the OCSP responders is what actually provides fault tolerance. 


Q117. You are an administrator at ABC.com. Company has a RODC (read-only domain controller) server at a remote location. The remote location doesn't have proper physical security. 

You need to activate nonadministrative accounts passwords on that RODC server. 

Which of the following action should be considered to populate the RODC server with non-administrative accounts passwords? 

A. Delete all administrative accounts from the RODC's group 

B. Configure the permission to Deny on Receive for administrative accounts on the security tab for Group Policy Object (GPO) 

C. Configure the administrative accounts to be added in the Domain RODC Password Replication Denied group 

D. Add a new GPO and enable Account Lockout settings. Link it to the remote RODC server and on the security tab on GPO, check the Read Allow and the Apply group policy permissions for the administrators. 

E. None of the above 

Answer: C 

Explanation: 


C:\Documents and Settings\usernwz1\Desktop\1.PNG 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc770320%28v=ws.10%29.aspx Advantages That an RODC Can Provide to an Existing Deployment Branch office server administration. RODCs provide Administrator Role Separation (ARS), which you can use to delegate administration of an RODC to a nonadministrative user or group. This means that it is not necessary for a highly privileged administrator to log on to the domain controller in the branch office to perform routine server maintenance. http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc730883%28v=ws.10%29.aspx Password Replication Policy When you initially deploy an RODC, you must configure the Password Replication Policy on the writable domain controller that will be its replication partner. 

The Password Replication Policy acts as an access control list (ACL). It determines if an RODC should be permitted to cache a password. After the RODC receives an authenticated user or computer logon request, it refers to the Password Replication Policy to determine if the password for the account should be cached. The same account can then perform subsequent logons more efficiently. The Password Replication Policy lists the accounts that are permitted to be cached, and accounts that are explicitly denied from being cached. The list of user and computer accounts that are permitted to be cached does not imply that the RODC has necessarily cached the passwords for those accounts. An administrator can, for example, specify in advance any accounts that an RODC will cache. This way, the RODC can authenticate those accounts, even if the WAN link to the hub site is offline. Password Replication Policy Allowed and Denied lists Two new built-in groups are introduced in Windows Server 2008 Active Directory domains to support RODC operations. These are the Allowed RODC Password Replication Group and Denied RODC Password Replication Group. The combination of the Allowed List and Denied List attributes for each RODC and the domain-wide Denied RODC Password Replication Group and Allowed RODC Password Replication Group give administrators great flexibility. They can decide precisely which accounts can be cached on specific RODCs. 


C:\Documents and Settings\usernwz1\Desktop\1.PNG 


Q118. Your network contains a single Active Directory domain named contoso.com. 

An administrator accidentally deletes the _msdsc.contoso.com zone. You recreate the _msdsc.contoso.com zone. 

You need to ensure that the _msdsc.contoso.com zone contains all of the required DNS records. 

What should you do on each domain controller? 

A. Restart the Netlogon service. 

B. Restart the DNS Server service. 

C. Run dcdiag.exe /fix. 

D. Run ipconfig.exe /registerdns. 

Answer: A 

Explanation: 

Explanation 1: http://support.microsoft.com/kb/817470 To register the required records to the single root domain controller, restart the Net Logon service on all the domain controllers. The replication works correctly if the replication window is not less than the default DNS Time to Live (TTL) entry. To restart the Net Logon service, follow these steps: 

1. Click Start, click Run, type cmd in the Open box, and then press ENTER. 

2. At the command prompt, type the following command, and then press ENTER: net stop netlogon 

3. Type net start netlogon, and then press ENTER. 

Explanation 2: 

http://serverfault.com/questions/383915/how-do-i-manually-create-the-msdcs-dns-zone-for-a-domain-that-wascreated-pre-s 

Be sure to restart the Netlogon services on all DC's when the zone has been replicated to them. This forces the DC's to register their SRV records in the _msdcs zone. 


Q119. Your network contains an Active Directory forest. 

You add an additional user principal name (UPN) suffix to the forest. 

You need to modify the UPN suffix of all users. You want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. 

What should you use? 

A. the Active Directory Domains and Trusts console 

B. the Active Directory Users and Computers console 

C. the Csvde tool 

D. the Ldifde tool 

Answer: D 


Q120. You install a read-only domain controller (RODC) named RODC1. 

You need to ensure that a user named User1 can administer RODC1. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1. 

Which tool should you use? 

A. Active Directory Administrative Center 

B. Active Directory Users and Computers 

C. Dsadd 

D. Dsmgmt 

Answer: B 

Explanation: 

Explanation 1: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc755310.aspx 

Delegating local administration of an RODC 

Administrator Role Separation (ARS) is an RODC feature that you can use to delegate the 

ability to administer an RODC to a user or a security group. When you delegate the ability 

to log on to an RODC to a user or a security group, the user or group is not added the 

Domain Admins group and therefore does not have additional rights to perform directory 

service operations. 

Steps and best practices for setting up ARS 

You can specify a delegated RODC administrator during an RODC installation or after it. 

To specify the delegated RODC administrator after installation, you can use either of the 

following options: 

Modify the Managed By tab of the RODC account properties in theActive Directory Users and Computerssnap-in, as shown in the following figure. You can click Change to change which security principal is the delegated RODC administrator. You can choose only one security principal. Specify a security group rather than an individual user so you can control RODC administration permissions most efficiently. This method changes the managedBy attribute of the computer object that corresponds to the RODC to the SID of the security principal that you specify. This is the recommended way to specify the delegated RODC administrator account because the information is stored in AD DS, where it can be centrally managed by domain administrators. 


Use the ntdsutil local roles command or thedsmgmtlocal roles command. You can use this command to view, add, or remove members from the Administrators group and other built-in groups on the RODC.[See also the second Explanation for more information on how to use dsmgmt.] 

Using ntdsutil or dsmgmt to specify the delegated RODC administrator account is not recommendedbecause the information is stored only locally on the RODC. Therefore, when you use ntdsutil local roles to delegate an administrator for the RODC, the account that you specify does not appear on the Managed By tab of the RODC account properties. As a result, using the Active Directory Users and Computers snap-in or a similar tool will not reveal that the RODC has a delegated administrator. 

In addition, if you demote an RODC, any security principal that you specified by using ntdsutil local roles remains stored in the registry of the server. This can be a security concern if you demote an RODC in one domain and then promote it to be an RODC again in a different domain. In that case, the original security principal would have administrative rights on the new RODC in the different domain. 

Explanation 2: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732301.aspx 

Administrator Role Separation Configuration This section provides procedures for creating a local administrator role for an RODC and for adding a user to that role. 

To configure Administrator Role Separation for an RODC 

Click Start, click Run, type cmd, and then press ENTER. 

At the command prompt, typedsmgmt.exe, and then press ENTER. 

At the DSMGMT prompt, typelocal roles, and then press ENTER. 

For a list of valid parameters, type ?, and then press ENTER. 

By default, no local administrator role is defined on the RODC after AD DS installation. To add the local administrator role, use the Add parameter. 

Type add <DOMAIN>\<user><administrative role> 

For example, type add CONTOSO\testuser administrators 



see more 70-640 dumps