Top Breathing 220-902 paper Tips!

Proper study guides for Updated CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (902) certified begins with CompTIA 220-902 preparation products which designed to deliver the Approved 220-902 questions by making you pass the 220-902 test at your first time. Try the free 220-902 demo right now.

2016 Sep 220-902 free practice exam

Q141. A technician has configured the ability to connect to a small office server using remote desktop from a workstation within the office. The technician has reviewed logs that show constant brute force attacks to that server from outside the network. Which of the following would prevent this from occurring? 

A. Configure the server to use a static IP 

B. Logically move the server to the DMZ 

C. Reallocate the server to a different networking closet 

D. Disable the remote desktop port 

Answer: D 


Q142. DRAG DROP 

Drag and drop the following Windows 7 versions in order according to their feature-sets, from MOST to LEAST. 


Answer: 



Q143. CORRECT TEXT 

Two components of Genericwafe2.0 are causing performance issues on a Windows 7 PC One Genencware2.0 component is currently not responding and needs to be disabled upon reboot. To prevent further performance issues ensure both components are no longer running upon reboot without making any other changes to the current system or without deleting registry keys or shortcuts. 

Instructions: When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 

Answer: Please review explanation for detailed answer. 


Q144. A technician has finished replacing the network card in a laptop and has verified full system functionality. Which of the following troubleshooting steps should the technician take NEXT? 

A. Document findings, actions, and outcomes 

B. Escalate problem to a senior technician 

C. Re-establish new theory of probable cause 

D. Perform a full system backup 

Answer: A 


Q145. A technician is tasked to change the number of CPU cores available to the OS to enhance productivity. Which of the following tools would allow the technician to perform this task? 

A. msconfig 

B. perfmon 

C. taskmgr 

D. dxdiag 

Answer: A 


220-902 exam answers

Most recent 220-902 exam question:

Q146. A recent data breach has revealed that compromised files contained employee photos, names, and addresses. This information is sensitive because it is considered to be: 

A. a detriment to employer/employee relations. 

B. personally identifiable information. 

C. a violation of information access policies. 

D. proof of employee corporate affiliation. 

Answer: B 


Q147. A technician has just installed a video card in a PC. The video card is not working, although 

it was working fine on the test bench. Which of the following Windows tools should the technician use to start troubleshooting the problem? 

A. Task Manager 

B. Device Manager 

C. System Configuration 

D. Computer Management 

Answer: B 


Q148. CORRECT TEXT 

A Windows 7 machine appears to have a failure. Every time it is rebooted, the message "BOOTMGR is missing" appears. You have previously inserted a Windows 7 installation DVD into the DVD-ROM. Please repair this failure without overwriting the customers' local user profiles. 

Instructions: 

. Launch the simulation to repair the failure 

. Type Help in command line to show list of available commands 

. When you have completed the simulation, please select the done button. 


Answer: Review the explanation for all details: 


Q149. A manager suspects a user has obtained movies protected by copyright using a torrent client. An incident response technician responds and verifies the user has indeed been violating company policy. Which of the following would be the next BEST step for this technician to perform? 

A. Secure the workstation in a limited access facility. 

B. Document the incident, purge all policy violating materials. 

C. Immediately delete all unauthorized materials. 

D. Reprimand the user and apply a content filter to their profile. 

Answer: A 


Q150. A technician is remotely connecting to a workstation using SSH to transfer a security hotfix. Which of the following command line tools would the technician use to create a directory to store the hotfix? 

A. dir 

B. rd 

C. cd 

D. md 

Answer: D 



see more 220-902 dumps