70-642 vce [Jun 2016]

Ucertify senior Microsoft lecturers and professionals can easily say yes to which Ucertify Microsoft 70-642 test questions are almost appropriate. The complete price regarding TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring had been almost 95 %. Above ing, we might prove the 70-642 research components produced useful reference for Microsoft applicants. Our own 70-642 pdf definitely worth the examinees sparing with out to study. You can bet your own trunk you will have a good outcome by the Ucertify TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring exercise assessments.

2016 Jun 70-642 download

Q211. - (Topic 1) 

Your network contains a server that runs Windows Server 2008 R2. You plan to create a custom script. 

You need to ensure that each time the script runs, an entry is added to the Application event log. 

Which tool should you use? 

A. Eventcreate 

B. Eventvwr 

C. Wecutil 

D. Wevtutil 

Answer: A 

Explanation: 

You can create custom events in an event log by using the Eventcreate utility. This can be useful as a diagnostic tool in scripts when you record an error or event directly into the logs without using VBScript or another language to log the event. http://support.microsoft.com/kb/324145 


Q212. - (Topic 2) 

Your network contains a Network Policy Server (NPS) named NPS1. NPS1 is configured for remote access account lockout. 

A domain user named User1 has been locked out by NPS1. 

You need to unlock the User1 user account on NPS1. 

What should you use? 

A. the Netsh tool 

B. the Network Policy Server console 

C. the Registry Editor 

D. the Routing and Remote Access console 

Answer: C 

Explanation: 

Manually Unlock a Remote Access Client 

If the account is locked out, the user can try to log on again after the lockout timer has run out, or you can delete the DomainName:UserName value in the following registry key: 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RemoteAccess\Paramete 

rs\ AccountLockout registry key. To manually unlock an account, follow these steps: 

Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then press ENTER. 

Locate and then click the following registry key: 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RemoteAccess\Paramete rs \AccountLockout 

Find the Domain Name:User Name value, and then delete the entry. 

Quit Registry Editor. 

Test the account to confirm that it is no longer locked out. 

http://support.microsoft.com/kb/816118 


Q213. - (Topic 1) 

Your company has an Active Directory domain named ad.contoso.com. All client computers run Windows 7. 

The company has recently acquired a company that has an Active Directory domain named ad.fabrikam.com. 

A two-way forest trust is established between the ad.fabrikam.com domain and the ad.contoso.com domain. 

You need to edit the ad.contoso.com domain Group Policy object (GPO) to enable users in the ad.contoso.com domain to access resources in the ad.fabrikam.com domain. 

What should you do? 

A. Configure the DNS Suffix Search List option to ad.contoso.com, ad.fabrikam.com. 

B. Configure the Allow DNS Suffix Appending to Unqualified Multi-Label Name Queries option to True. 

C. Configure the Primary DNS Suffix option to ad.contoso.com, ad.fabrikam.com. Configure the Primary DNS Suffix Devolution option to True. 

D. Configure the Primary DNS Suffix option to ad.contoso.com, ad.fabrikam.com. Configure the Primary DNS Suffix Devolution option to False. 

Answer: A 


Q214. - (Topic 2) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. Server1 is located in a branch office. You discover that users cannot obtain cached documents from Server1. 

The BranchCache configuration on Server1 is shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that Server1 hosts cached content for client computers in the branch office. 

What should you do? 

A. Enable Peer Discovery firewall rules. 

B. Set the Startup Type of the BranchCache service to Automatic, and then start the service. 

C. At the command prompt, run netsh.exe branchcache set service mode=DISTRIBUTED. 

D. At the command prompt, run netsh.exe branchcache set service mode=HOSTEDCLIENT. 

Answer: B 


Q215. DRAG DROP - (Topic 4) 

Your network contains a subnet named Subnet1. You add a new subnet named Subnet2 to the network. 

Subnet1 and Subnet2 are connected by a router named Router1. You need to configure the IP addresses on Router1 to ensure that IP traffic can be routed between Subnet1 and Subnet2. 

Which IP addresses should you assign to Router1? 

To answer, drag the appropriate IP address to the correct interface in the answer area. 

Answer: 


70-642  test questions

Improve pass4sure 70-642:

Q216. - (Topic 4) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1). 

A user named Admin1 opens Event Viewer on Server1 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

Admin1 can view the events in the Application log and the System log. 

You need to ensure that Admin1 can view the events in the Security log. 

What should you do? 

A. From a command prompt, run net start eventsystem. 

B. From the Local Group Policy Editor, modify the User Rights Assignment. 

C. From the Local Group Policy Editor, modify the Security Options. 

D. From a command prompt, run net start eventlog. 

Answer: B 


Q217. - (Topic 2) 

Your network contains a DNS server named DC1 that runs Windows Server 2008 R2. The network uses a network ID of 10.1.1.0/24. 

You open the DNS console on Server1 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that all client computers can resolve the IPv4 addresses of computers on the network to fully qualified domain names (FQDNs). 

What should you do? 

A. Delete the "." (root) zone. 

B. Create a zone named 10.1.in-addr.arpa. 

C. Create a zone named 1.1.10.in-addr.arpa. 

D. Convert the 10.1.1.in-addr.arpa zone to a standard primary zone. 

Answer: C 


Q218. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

In the contoso.com domain, you deploy a client computer named test.IT.lab.contoso.com that runs Windows 7. 

You need to prevent the client computer from performing DNS suffix devolution. 

What should you do? 

A. Run netsh.exe and specify the namespace context. 

B. Run dnslint.exe and specify the /ad parameter. 

C. Modify the local Group Policy. 

D. Run dnscmd.exe and specify the /config parameter. 

Answer: C 

Explanation: 

Devolution can be configured using Group Policy or using the Windows Registry. The following tables provide values that are used to configure DNS devolution. If you configure both registry settings and Group Policy settings, the Group Policy settings will take precedence. http://technet.microsoft.com/pt-br/library/ee683928(v=ws.10).aspx 


Q219. - (Topic 3) 

Your network contains a server named Server1 that runs a Server Core installation of Windows Server 2008 R2. The network contains a client computer named Computer1 that runs Windows 7. 

You need to ensure that you can collect events from Server1 on Computer1. 

What should you run on Server1? 

A. wecutil cs 

B. eventcreate /so 

C. winrm quickconfig 

D. net config server 

Answer: C 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc748890(v=WS.10).aspx 


Q220. - (Topic 2) 

Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008 R2. Server1 has several custom inbound rules and connection security rules. 

You need to duplicate the Windows Firewall rules from Server1 to Server2. 

What should you do on Server1? 

A. At the Command Prompt, run netsh.exe firewall dump. 

B. At the Command Prompt, run netsh.exe firewall show > firewall.txt. 

C. From the Windows Firewall with Advanced Security console, click Export policy. 

D. From the Windows Firewall with Advanced Security console, click the Connection Security Rules node, and then click Export List. 

Answer: C 



see more 70-642 dumps