[Latest] windows 7 certification 70-680

Exam Code: 70-680 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS:Windows 7,Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-680 Exam.

2016 May 70-680 Study Guide Questions:

Q196. - (Topic 2) 

You work as the Desktop support technician at Abc.com. The Abc.com network consists of a single Active Directory domain named Abc.com. 

The Abc.com management has instructed you to install Microsoft Windows 7 on all the client computers at Abc.com. You need to create a Windows 7 image that includes the Office 2007 

Microsoft Installer Package (MSI) package for the installation. 

What should you do? 

A. You should consider installing the MSI package by using the update command with the /slipstream switch. 

B. You should consider installing the MSI package by using the Msiexec command with the /package /uninstall switches. 

C. You should consider installing the MSI package by using the Msiexec command with the /package switch. 

D. You should consider installing the MSI package by using the Install command with the /package switch. 

Answer: C 


Q197. HOTSPOT - (Topic 4) 

You are running windows 7 on a portable computer. A custom power plan named "On The Move" is optimized for battery life. 

The computer enters sleep mode when the portable computer is closed. 

You need to change a setting so that when you close the portable computer, nothing happens. 

Which setting should you change? (To answer, select the appropriate setting in the work area.) 


Answer: 



Q198. - (Topic 4) 

A network contains computers that run Windows 7 and Windows Vista. A computer named Computer1 runs Windows 7. 

You need to ensure that only users running Windows 7 and Windows Vista can connect to Computer1 using remote desktop. 

In the System Properties window, on the Remote tab, what should you do? 

A. Click the Advanced button. Select the Allow this computer to be controlled remotely check box on Computer1. 

B. Select the Allow connections only from computers running Remote Desktop with Network Level Authentication (more secure) check box on Computer1. 

C. Select the Allow connections from computers running any version of Remote Desktop (less secure) check box on Computer1. 

D. Select Allow Remote Assistance connections to this computer check box on Computer1. 

Answer: B 


Q199. - (Topic 4) 

You use a portable computer that has Windows 7 installed. The computer has a single hard disk drive and a dual-core CPU. 

You need to analyze the performance of the computer to meet the following requirements: 

. Include the CPU, Memory, and Disk subsystems. 

. Send events to another computer for predefined Event IDs. 

What should you do? 

A. Run powercfg.exe. 

B. Run the Windows Experience Index. 

C. Configure Event Viewer subscriptions. 

D. Open Task Manager. 

E. Open System Properties, and configure performance settings. 

F. Open System Properties, and configure environment variables. 

G. Open System Properties, and configure user profiles settings. 

H. Open System Properties, and configure the page file settings. 

I. Open Performance Monitor, and configure a Data Collector Set. 

J. Open Performance Monitor, and customize the System Monitor view. 

Answer: C 


Q200. - (Topic 6) 

Your company network includes desktop computers that have Windows 7 installed. 

Microsoft updates are applied automatically at a scheduled time. 

A use1- reports that a proprietary application has stopped working. 

You need to uninstall the most recent update from Microsoft. 

What should you do first? 

A. From the Action Center, open the Windows Update window. 

B. From the Event Viewer, open the System log. 

C. From the Services console, open the Windows Update service. 

D. From the Task Scheduler, view the WindowsBackup node. 

Answer: A 


70-680  test

Down to date practice test microsoft 70-680:

Q201. - (Topic 3) 

You have a computer that runs Windows 7. 

You open Windows Internet Explorer and access a Web site as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You click the Suggested Sites button, but the suggestions fail to display. 

You need to obtain suggested sites. 

What should you do? 

A. From the Page menu, enable Caret Browsing. 

B. From the Safety menu, disable the SmartScreen Filter. 

C. From the Start menu, open a new Internet Explorer window. 

D. From the Microsoft Corporation Web site, refresh the Suggested Sites Web Slice. 

Answer: C 

Explanation: Opening a new Internet Explorer window will not open with InPrivate enabled. InPrivate is turned onInPrivate Browsing helps prevent Internet Explorer from storing data about your browsing session. This includes cookies, temporary Internet files, history, and other data. Toolbars and extensions are disabled by default. You must enable InPrivate 

Filtering manually each time you start a new browsing session. 


Q202. - (Topic 1) 

Your network consists of an Active Directory domain named contoso.com. You have a computer named computer1.contoso.com. 

Your network is configured to use only IPv6. 

You need to request that a DNS record be created to enable users to connect to your computer by using the name dev.contoso.com. 

Which type of record should you request? 

A. A 

B. AAAA 

C. HINFO 

D. NAPTR 

Answer: B 

Explanation: 

The resolution of host names to IPv6 addresses is accomplished through DNS (apart from link-local addresses that are not stored by DNS and resolve automatically). The procedure is the same as for IPv4 address resolution with the computer name and IPv6 address pair being stored in a AAAA (quad-A) DNS resource record, which is equivalent to an A or host record for IPv4. Reverse DNS lookup that returns a computer name for an IPv6 address is implemented by a pointer (PTR) DNS resource record that is referred to the IPv6 reverse lookup zone (or tree) ipv6.arpa, which is the equivalent of the in-addr.arpa reverse lookup zone in Ipv4. AAAAAn AAAA (quad-A) resource record resolves a host name to an IPv6 address.AAn A (address) resource record resolves a host name to an IPv4 address.HINFOHost information (HINFO) resource record. Specifies the type of CPU and operating system in the cpu_type and os_type fields, respectively, for the host DNS domain name in the owner field. Well-known CPU and operating system types that are most often used are noted in RFC 1700. This information can be used by application protocols such as FTP, which use special procedures when communicating with computers of a known CPU and operating system type. NAPTR The NAPTR represents a Naming Authority Pointer. NAPTR records map between sets of URNs, URLs and plain domain names and suggest to clients what protocol should be used to talk to the mapped resource. Each NAPTR record contains a service name, a set of flags, a regexp rule, an order value, a preference and a replacement. Multiple records can be chained together in a cascade to rewrite URIs in fairly sophisticated, but deterministic 

ways. These cascading rules have been standardized in RFC2915 and RFC3403. 


Q203. - (Topic 5) 

You administer computers that have Windows 7 and Internet Explorer 8 installed. 

You want to log on to one of the computers and access a web-based management application that runs on a server by using Internet Explorer. 

You need to ensure that any data about your browser session is not saved on the computer. 

What should you do? 

A. From Internet Options, modify the security settings for the Internet zone. 

B. From the Local Group Policy, enable the InPrivate Filtering Threshold setting. 

C. From Internet Options, select Delete browsing history on exit. 

D. From Internet Options, on the Advanced tab, clear Enable DOM Storage. 

Answer: C 


Q204. - (Topic 4) 

You create a new virtual hard disk (VND) on a Windows 7 Enterprise computer. Then you install Windows 7 on the VHD. 

After you reboot the computer, the Windows 7 boot menu shows two different Windows 7 installations titled "Windows 7". 

What should you do? 

A. Add a boot image in WDS. 

B. Run the BCDEdit command. 

C. User Sysprep with an answer file and set the PersistAllDeviceInstalls option in the file to true. 

D. Run the PEImg /Prep command 

E. Create a capture image in WDS. 

F. Run the DiskPart command and the Attach command option. 

G. Run the Start /w ocsetup command. 

H. Use Sysprep with an answer file and set the PersistAllDeviceInstalls option in the answer file to False. 

I. Run the Dism command with the /Add-Package option. 

J. Use Sysprep with an answer file and set the UpdateInstalledDrivers option in the answer file to Yes. 

K. Run the Dism command with the /Mount-WIM option. 

L. Run the ImageX command with the /Mount parameter. 

M. Run the Dism command with the /Add-Driver option. 

N. User Sysprep with an answer file and set the UpdateInstalledDrivers option in the answer file to No. 

Answer: B 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc709667(ws.10).aspx 


Q205. - (Topic 3) 

You need to create a virtual hard disk (VHD) file that will be used to deploy Windows 7. The solution must minimize the performance impact caused by using a VHD. 

Which type of VHD should you create? 

A. differencing disk 

B. dynamically expanding disk 

C. fixed-size disk 

D. snapshot 

Answer: C 

Explanation: Typically, you place the VHD on a second internal or external hard disk (although this is not essential). You then specify the VHD size and format settings. Microsoft recommends the default Fixed Size setting, but you can select Dynamic Expanding if you do not want to allocate the disk space. Fixed Size gives better performance and is more suitable in a production environment. 


70-680  test

100% Guarantee windows 7 configuration exam 70-680 knowledge assessment answers:

Q206. - (Topic 3) 

You have a computer that runs Windows XP Service Pack 3 (SP3). The computer is a member of an Active Directory domain. Several domain users log on to the computer. 

You plan to install Windows 7 on the computer. 

You need to ensure that all user settings are preserved after the installation. 

What should you do? 

A. Run Loadstate.exe, install Windows 7, and then run Scanstate.exe. 

B. Run Sysprep.exe /audit, install Windows 7, and then run Sysprep.exe /oobe. 

C. Run Windows Easy Transfer, install Windows 7, and then run Windows Easy Transfer again. 

D. Create a backup of %systemdrive%\documents and settings, install Windows 7, and then restore the backup. 

Answer: C 

Explanation: 

Windows Easy Transfer Windows Easy Transfer is a utility that comes with Windows 7 that you can use to transfer user profile data from computers running Windows XP, Windows Vista, or Windows 7 to new computers running Windows 7. Windows Easy Transfer can be used to transfer user accounts, documents, music, pictures, e-mail, bookmarks, certificates, and other data. External Hard Disk or USB Flash Drive You can specify an attached external hard disk or USB flash drive. It is also possible to specify an internal hard disk drive or network share when using this method. You can perform a side-by-side migration as well as a wipe-and-restore migration using this method. You protect your data by entering a password on the source computer that you must again enter before importing the data on the destination computer. 



Q207. - (Topic 3) 

You have a Windows 7 computer that is a member of a workgroup. 

You need to prevent members of a local group from starting a specific application. 

You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. 

What should you create? 

A. administrative template 

B. application control policy 

C. IPSec policy 

D. software restriction policy 

Answer: B 

Explanation: 

AppLocker Application Control Policies AppLocker is a feature new to Windows 7 that is available only in the Enterprise and Ultimate editions of the product. AppLocker policies are conceptually similar to Software Restriction Policies, though AppLocker policies have several advantages, such as the ability to be applied to specific user or group accounts and the ability to apply to all future versions of a product. Hash rules apply only to a specific version of an application and must be recalculated whenever you apply software updates to that application. AppLocker policies are located in the Computer Configuration\Windows Settings\ Security Settings\Application Control Policies node of a standard Windows 7 or Windows Server 2008 R2 GPO. 

AppLocker relies upon the Application Identity Service being active. When you install Windows 7, the startup type of this service is set to Manual. When testing AppLocker, you should keep the startup type as Manual in case you configure rules incorrectly. In that event, you can just reboot the computer and the AppLocker rules will no longer be in effect. Only when you are sure that your policies are applied correctly should you set the startup type of the Application Identity Service to Automatic. You should take great care in testing AppLocker rules because it is possible to lock down a computer running Windows 7 to such an extent that the computer becomes unusable. AppLocker policies are sometimes called application control policies. 


Q208. - (Topic 5) 

You manage several client computers in an organization. 

You need to ensure that all users, including administrators, are required to enter a username and password when uninstalling applications from any computer in the organization. 

What should you do? 

A. Create a custom GPO to modify the User Account Control: Behavior of the elevation prompt for administrators in Admin Approval Mode setting. 

B. Configure an AppLocker Windows Installer rule. 

C. Configure the User Account Control (UAC) settings on all client computers to always notify. 

D. Create a custom GPO to configure a software restriction policy. 

Answer: A 


Q209. - (Topic 1) 

You manage a computer that runs Windows 7. 

You are tasked to identify which applications were installed during the last week. 

What Windows component would you use to find this information? Choose two. 

A. Check the Windows System Change Log in the Control Panel. 

B. View the events in the Applications Log under Windows Logs in the System and Security component section of the Control Panel. 

C. The informational events should be reviewed from Reliability Monitor. 

D. Check the Windows System Diagnostics Report under the Performance Monitor MMC. 

Answer: B,C 


Q210. - (Topic 6) 

You are deploying a number of Windows 7 laptops. 

You create a custom power plan on one of the laptops that you want to replicate to the other laptops by using an unattended setup. 

You need to capture the power plan from the configured laptop for use in the deployment of the other laptops, save it to the removable drive F:, and name it MobileScheme. 

What should you do? 

A. Run the command powercfg duplicatescheme <GUID> F:\MobileScheme.pow from an elevated command prompt. 

B. Run the command powercfg -EXPORT F:\MobileScheme.pow {GUID} from an elevated command prompt. 

C. Run the command powercfg -S F:\MobileScheme.pow from an elevated command prompt. 

D. Create a power plan from the Power Options control panel and save it to the F: drive as MobileScheme. 

Answer: B 



see more 70-680 dumps