10 tips on a+ 220-802 questions

Free of 220-802 exam materials and preparation exams for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q201. - (Topic 2) 

Which of the following security threats involve shoulder surfing and phone phishing? 

A. Man-in-the-Middle 

B. Social engineering 

C. Trojan virus 

D. Spyware 

Answer: B 

Explanation: http://www.webroot.com/us/en/home/resources/tips/online-shopping-banking/secure-what-is-social-engineering 


Q202. - (Topic 4) 

A technician recently removed spyware from a computer and now the user is getting error messages about system files. Which of the following tools would a technician use to verify all system files are intact and in their original versions? 

A. Repair Disk 

B. SFC 

C. FIXMBR 

D. ASR 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/sfc-scannow.htm 


Q203. - (Topic 5) 

A technician was asked by a user to setup IMAP sync for their Android smartphone. No other helper applications were installed by the technician to assist with syncing. Which of the following types of data can the user expect to be synced to their phone automatically from the company server? 

A. Calendar entries 

B. Sent/received text messages 

C. Sent/received emails 

D. Contacts 

Answer: C 


220-802  exam

Rebirth pass4sure 220-802:

Q204. - (Topic 5) 

A small business owner is looking to assign users to a Windows group level. They have the following requirements for these users, and stress that they should receive no more privileges than necessary: 

The users should not be able to change passwords for higher level accounts 

The users need the ability to install software 

The users cannot create new accounts for others 

Which of the following group levels will BEST meet these needs? 

A. Remote Desktop Users 

B. Power Users 

C. Standard Users 

D. Administrators 

Answer: B 


Q205. - (Topic 5) 

A user reports that they accidentally unplugged their CMOS battery. The unit was reinstalled, but all subsequent boot attempts have resulted in a BSOD. Which of the following should be the FIRST item checked by the technician? 

A. Whether the boot order now has the optical drive in position one 

B. If the BIOS can detect the hard drive at all 

C. Whether the SATA power cable was unplugged 

D. AHCI – IDE setting under SATA options in the BIOS 

Answer: D 


Q206. - (Topic 5) 

A user states that their workstation is showing limited or no connectivity and they are unable to access any network shares. The technician verifies that the workstation is configured correctly. They also replace the Ethernet cable from the workstation to the wall port. Which of the following tools should the technician use NEXT in order to continue troubleshooting this issue? 

A. Toner probe 

B. Multimeter 

C. Time domain reflectometer 

D. Loopback plug 

Answer: D 


220-802  exam

100% Guarantee cbt nuggets 220-802:

Q207. - (Topic 4) 

A technician is working on an issue and has identified the problem and worked out the cause. Which of the following would MOST likely be the NEXT step the technician should make? 

A. Document the cause and solution 

B. Inform the user 

C. Report to the supervisor 

D. Establish a plan of action 

Answer: D 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457121.aspx 


Q208. - (Topic 4) 

After being relocated to an enclosed position under a desk, a computer experiences intermittent shutdowns. Which of the following conditions is MOST likely the cause? 

A. Power surges 

B. Overheating 

C. APIPA addressing 

D. RF interference 

Answer: B 

Explanation: http://lifehacker.com/5570909/how-to-prevent-your-computer-from-overheating-and-why-its-important 


Q209. - (Topic 4) 

After updating the device drivers for a video adapter, a user reports they are only able to view a portion of the screen and the text is very large. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Refresh rate set too low 

B. Refresh rate set too high 

C. Resolution set too low 

D. Resolution set too high 

Answer: C 


Q210. - (Topic 5) 

A client has a Windows Vista PC that has several unused programs that run on startup. Which of the following utilities can a technician use to disable these programs from running at startup? 

A. Default programs 

B. Performance information and tools 

C. Performance Monitor 

D. Device Manager 

Answer: B 



see more 220-802 dumps