[Regenerate] a+ study guide pdf 220-801

100% Correct of 220-801 free practice questions materials and dumps for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2016 May 220-801 Study Guide Questions:

Q171. - (Topic 3) 

An older laptop does not have Wi-Fi capability but has some rectangular slots on its side. Which of the following is the port that would take a Wi-Fi card in this laptop? 

A. SODIMM 

B. PCMCIA 

C. SD 

D. Compact flash 

Answer: B 


Q172. - (Topic 7) 

Before beginning hardware repair work on a PC, which of the following is the FIRST step? 

A. Install an uninterruptible power supply (UPS). 

B. Disconnect power from the PC. 

C. Ensure all Windows updates have been installed. 

D. Degauss the monitor. 

Answer: B 


Q173. - (Topic 1) 

A technician is asked to verify that a CAT5 patch cord, created by another technician, is in working order. Which of the following tools should the technician use to verify the patch 

cord? 

A. Multimeter 

B. Toner probe 

C. Loopback plug 

D. Cable tester 

Answer: D 


220-801  free practice questions

Up to date comptia 220-801 objectives:

Q174. - (Topic 6) 

A user wants to purchase a new computer to use word processing software only. Which of the following computer types should be recommended? 

A. Thin client 

B. CAD workstation 

C. Home server 

D. Gaming PC 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.thinclient.net/pdf/Thin_Client_Benefits_Paper.pdf 


Q175. - (Topic 6) 

Which of the following PC expansion cards needs to be installed to record from a game console? 

A. Video capture 

B. High-end graphics 

C. Network 

D. RAID controller 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.wikihow.com/Record-Video-Games 


Q176. - (Topic 7) 

Which of the following does a technician need to do before giving a PC, which has been confiscated for prohibited activity, to another department? 

A. Identify prohibited activity on PC 

B. Document change of custody 

C. Report prohibited activity 

D. Preserve data 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Chain_of_custody 


220-801  free practice questions

Real comptia 220-801 exam answers:

Q177. - (Topic 5) 

Which of the following protocols would be MOST important in preserving digital evidence of criminal activity during an investigation? 

A. Change control management 

B. Chain of custody 

C. Channel escalation 

D. MSDS documents 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Chain_of_custody 


Q178. - (Topic 2) 

Which of the following terms is MOST likely associated with a modem connection? 

A. RJ-11 

B. 802.11g 

C. RJ-45 

D. IEEE 1394 

Answer: A 

161. - (Topic 2) 

Click on the exhibit button. Which of the following memory types is shown in the graphic provided? 

A. RIMM 

B. RAMBUS 

C. SIMM 

D. SO-DIMM 

Answer: D 


Q179. - (Topic 2) 

Which of the following Internet connections commonly utilize an analog phone line? (Select TWO). 

A. Satellite 

B. WiMAX 

C. Cellular 

D. Dial-up 

E. Cable 

F. DSL 

Answer: D,F 


Q180. - (Topic 2) 

A user reports that some of the colors are bright in some areas and dull in others when printing to a laser printer. Which of the following should the technician do NEXT to resolve the issue? 

A. Replace the pickup rollers 

B. Print the cleaning page 

C. Print a test page 

D. Replace the fuser 

Answer: B 



see more 220-801 dumps