amazon 70-688 [May 2016]

Exact of 70-688 exam answers materials and training tools for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-688 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Managing and Maintaining Windows 8 exam Today!

2016 May 70-688 Study Guide Questions:

Q16. HOTSPOT  

You have a client computer that runs Windows 8 Pro. The computer contains a storage pool. 

You need to remove a disk named Disk 2 from the storage pool. 

What should you configure first? (To answer, select the appropriate option in the answer area.) 


Answer: 



Q17. Your company has a main office and a branch office. All servers are located in the main office. The branch office contains 20 client computers that are the members of a worlcg roup. 

You need to configure the client computers to use BranchCache. The solution must minimize the amount of traffic between the offices. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Enable-BCHostedServer 

B. Enable-BCLocal 

C. Enable-BCHostedClient 

D. Enable-BCDistributed 

Answer: A 


Q18. You administer Windows 8.1 Enterprise computers in an Active Directory domain. Your company has purchased a subscription to Windows Intune. You are assigned as a Global Administrator for Intune. 

You determine that a company employee who works at the help desk requires the following permissions: 

. Manage support tickets 

. Manage subscriptions 

You need to assign the appropriate administrative role to the employee. 

Which role should you assign to the help desk employee? 

A. User Management Administrator 

B. Password Administrator 

C. Billing Administrator 

D. Service Administrator 

Answer: D 


Q19. You are a systems administrator for your company. The company has employees who work remotely by using a virtual private network (VPN) connection from their computers, which run Windows 8 Pro. These employees use an application to access the company intranet database servers. The company recently decided to distribute the latest version of the application through using a public cloud. 

Some users report that every time they try to download the application by using Internet Explorer, they receive a warning message that indicates the application could harm their computer. 

You need to recommend a solution that prevents this warning message from appearing, without compromising the security protection of the computers. 

What should you do? 

A. Publish the application through a public file transfer protocol (FTP) site. 

B. Digitally sign the application by using a trusted certificate, and then update the default App Package Deployment policy on all computers. 

C. Change the default Software Restriction Policies on the client computers. 

D. Change the default Applications Control Policies on the client computers. 

Answer: B 


Q20. HOTSPOT  

Your company has a main office and a branch office. 

You have client computers that run Windows 8 Enterprise. 

You are evaluating whether to disable IPv6 on the client computers in the sales, marketing, research, and finance departments. 

Each user in the sales department has a laptop and frequently accesses the network by using DirectAccess. 

Each user in the marketing department has a desktop computer located in the branch office. All of the marketing department computers are configured to use BranchCache. 

Each user in the research department has a desktop computer located in the main office and uses IPSec to access research servers. 

Each user in the finance department has a laptop and frequently accesses the network by using an SSTP VPN connection. 

In the table below, identify which departments require IPv6 and which departments do not require IPv6. Make only one selection in each row. Each correct selection is worth one point. 


Answer: 



70-688  exam answers

Renovate mcsa 70-688:

Q21. You administer Windows 8.1 Pro tablets that are members of an Active Directory domain. Your company policy allows users to download and install only certain few Windows Store apps. 

You have created a new AppLocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. 

You need to test the new AppLocker Packaged Apps policy before you implement it for the entire company. 

What should you do? 

A. Open PowerShell and run the Get-AppLockerPoIicy -Effective cmdlet to retrieve the AppLocker effective policy. 

B. Open Group Policy Management console and run the Group Policy Modeling Wizard. 

C. Open Group Policy Management console and run the Group Policy Results Wizard. 

D. Open Group Policy Management console and enforce the new AppLocker policy in Audit Only mode. 

Answer: D 


Q22. You have a client Windows 8.1 Enterprise computer. The computer is joined to an Active Directory domain. The computer does not have a Trusted Platform Module (TPM) chip installed. 

You need to configure BitLocker Drive Encryption (BitLocker) on the operating system drive. 

Which Group Policy object (GPO) setting should you configure? 

A. Configure use of hardware-based encryption for operating system drives. 

B. Allow access to BitLocker-protected fixed data drives from earlier version of Windows. 

C. Require additional authentication at startup. 

D. Allow network unlock at startup. 

Answer: C 


Q23. Your network contains client computers that run Windows 8 Enterprise. The computers are 

members of an Active Directory domain. 

Your company purchases a subscription to Windows Intune. 

Synchronization between Active Directory and Windows Intune is not configured. 

You enroll all of the computers in Windows Intune. 

You plan to create groups that contain the computers by using dynamic membership. 

You need to identify which criteria you can use to populate the groups dynamically. Which three criteria should you identify? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.) 

A. organizational unit (OU) 

B. manager 

C. security group 

D. device type 

E. domain 

Answer: A,B,C 


Q24. You have Windows 8.1 client computers. The computers use the Microsoft Application Virtualization (App-V) 5.0 client. 

You discover that when users sign in to their computer, the App-V client refreshes all of the published packages. 

You need to prevent the App-V client from refreshing the published packages at sign-in. The solution must ensure that the users can use App-V applications. 

Which Windows PowerShell cmdlet should you run? 

A. Set-AppvClientConfiguration 

B. Set-AppvClientMode 

C. Set-AppvClientPackage 

D. Set-AppvPublishingServer 

Answer: D 


Q25. HOTSPOT  

You have computers that run Windows 8 Pro and are configured as a workgroup. Each computer is scheduled to run a Windows Defender full scan every morning at 07:00. 

Users report that they are unable to view previous instances of detected malware when they arrive to work. 

You need to ensure that all users can see previous instances of detected malware in Windows Defender. 

Which option on the Settings tab should you select? (To answer, select the appropriate option in the answer area.) 


Answer: 



70-688  exam answers

Validated 70-688 passing score:

Q26. You administer Windows 8 Pro and Windows RT tablets for your company. Your company network includes a Windows Server 2012 domain and Microsoft Exchange 2010 with ActiveSync and Outlook Web Access. 

Users will be using the tablets outside of the corporate network. 

The Microsoft Exchange ActiveSync policy is configured to require an alphanumeric password. 

You need to ensure an alphanumeric password is required on all Windows 8 tablets. 

What should you do? 

A. From the Mail app, add the user's Exchange account. 

B. Set up New Partnership in Sync Center. 

C. From Sync your Settings, set Password to Off. 

D. Create a user profile by using a Microsoft account. 

Answer: A 


Q27. You administer computers that run Windows 8 Pro. The desktops have the Application Virtualization (App-V) client installed. Multiple App-V applications are published on the network. 

A user reports that it is taking a long time to launch App-V applications on his computer. You discover that the user has a roaming profile on the computer. 

You need to minimize the time that is required for the user to start App-V applications on the computer. 

What should you do? 

A. Change the user profile to Super-Mandatory. 

B. Change the location of the App-V client cache file on the computer. 

C. Increase the size of the App-V client cache on the computer. 

D. Change the user profile to Local. 

Answer: C 


Q28. At home, you use a desktop computer that runs Windows 8. At work, you use a laptop that runs Windows 8 and is connected to a corporate network. You use the same Microsoft account to log on to both computers. 

You have a folder with some personal documents on your desktop computer. The folder must be available and synced between both computers. 

You need to ensure that the latest version of these files is available. 

What should you do? 

A. Move the folder to the Documents folder. 

B. Go to PC Settings. Under Homegroup, select Documents to be Shared. 

C. Install SkyDrive for Windows. In Windows Explorer, move the folder that contains the personal documents to the SkyDrive folder. 

D. Move the folder to the Libraries folder. 

E. Go to PC Settings. Under Sync your settings, enable App settings. 

F. Right-click the folder and click Properties. Under Security, provide Full Control for the Microsoft account. 

Answer: A 


Q29. DRAG DROP 

You have a computer that runs Windows 8. You have a 1-terabyte external hard drive. You purchase a second 1-terabyte external hard drive. 

You need to create a fault-tolerant volume that includes both external hard drives. You also need to ensure that additional external hard drives can be added to the volume. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q30. Your network contains an Active Directory domain. The domain contains Windows 8.1 Enterprise client computers. 

You need to recommend a solution to ensure that help desk users can replace corrupt operating system files. 

Which Microsoft Diagnostics and Recovery Toolset (DaRT) tool should you include in the recommendation? 

A. Standalone System Sweeper 

B. File Restore 

C. Disk Commander 

D. Computer Management 

E. SFC Scan 

Answer: E 



see more 70-688 dumps