a+ 220-802 objectives [May 2016]

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q31. - (Topic 2) 

Which of the following passwords is the MOST secure according to industry best practices? 

A. VeryStrongPassword 

B. SimpleAnswer1234 

C. E@sy2Remember 

D. thisisthecorrectanswer1 

Answer: C 

Explanation: http://netforbeginners.about.com/od/antivirusantispyware/a/example_strong_passwords.ht m 


Q32. - (Topic 5) 

Which of the following is the default location for Fonts in Windows 7? 

A. C:\System Files\Fonts B. C:\Windows\Fonts 

C. C:\Windows\System Files\Fonts 

D. C:\System\Fonts 

Answer: B 


Q33. - (Topic 1) 

A technician needs to format a file system to be compatible with the WIDEST range of operating systems. Which of the following file systems should be used? 

A. NTFS 

B. FAT16 

C. CDFS 

D. FAT32 

Answer: D 

Explanation: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421454,00.asp 


220-802  simulations

Leading what is comptia a+ 220-802:

Q34. - (Topic 5) 

A small business owner wants to prevent employees from disconnecting company computers from the network jacks and connecting their personal computers. Which of the following must a technician implement to ensure only company authorized computers will be given access when connected to the office network jacks? 

A. MAC filtering 

B. Disable unused ports 

C. Static IP addresses 

D. Use computer cable locks 

Answer: A 


Q35. - (Topic 5) 

Which of the following ports will have to be forwarded to allow an RDP connection to a specific machine? 

A. 25 

B. 110 

C. 3389 

D. 8080 

Answer: C 


Q36. - (Topic 5) 

You are working on a Windows 7 Ultimate computer. An application called DLP 2.0 is failing to start properly. 

You are required to disable two of its components in MSconfig. Which two tabs should you access? (Select the two best answers.) 

A. General 

B. Boot 

C. Services 

D. Startup 

E. Tools 

Answer: C,D 


220-802  simulations

Free pass4sure 220-802:

Q37. - (Topic 5) 

Which of the following OS utilities can be used to modify which programs are run at the time of system startup? 

A. MSCONFIG 

B. Services 

C. MSTSC 

D. Computer Management 

Answer: A 


Q38. - (Topic 5) 

When transferring a virtual client from one computer to another, which of the following MUST be checked for compatibility on the host? 

A. IP addressing methods 

B. Hard drive connection types 

C. Processors 

D. Hard drive rotation speeds 

Answer: C 


Q39. - (Topic 5) 

A technician has just updated a user’s PC to Windows 7 and connected to a network printer through a print server. After finishing, the user reports that the printer will not print. Which of the following is the MOST likely reason for this issue? 

A. The PC’s network connection is down. 

B. The print server does not have the proper driver. 

C. The printer is not installed on the print server. 

D. The server is using PCL instead of PostScript. 

Answer: B 


Q40. - (Topic 5) 

A client wants a wireless SOHO installed in the building that already has other wireless networks in it. The client wants the network to not be easily seen. Which of the following can the technician disable to help the network from being seen? 

A. SSID broadcast 

B. DHCP 

C. MAC filtering 

D. Wireless encryption 

Answer: A 



see more 220-802 dumps