Jul 2016 updated: Testking Microsoft 70-982 exam cost 111-120

Pass4sure older Microsoft lecturers and also professionals can easily accept that Pass4sure Microsoft 70-982 examination questions and answers are nearly correct. The particular pass fee of Recertification for MCSE: Desktop Infrastructure has been nearly 95 percent. Above ing, we could demonstrate how the 70-982 study components made useful reference for Microsoft applicants. Our 70-982 pdf well worth the examinees sparing with out to study. It is possible to wager the shoe youll have a optimistic outcome through the Pass4sure Recertification for MCSE: Desktop Infrastructure apply tests.

2016 Jul 70-982 simulations

Q111. DRAG DROP - (Topic 6) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You use Microsoft Application Virtualization (App-V) 5.0 to package and deploy applications to the network. You need to deploy an application named App1. The solution must ensure that an add-on for App1 is also installed. 

Which five actions should you perform? 

To answer, move the five appropriate actions from the list of actions to the answer area 

and arrange them in the correct order. 

Answer: 


Q112. - (Topic 5) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a Virtual Desktop Infrastructure (VDI). 

You plan to create a pooled virtual desktop collection. 

You need to ensure that users of the pooled virtual desktop collection store their data on a separate VHD. 

What should you do before you create the virtual desktop collection? 

A. Create a shared folder and assign the users permission to the shared folder. 

B. Create a fixed-size VHD and assign the users permission to the VHD. 

C. Create a shared folder and assign the virtualization hosts permission to the shared folder. 

D. Create a fixed-size VHD and assign the virtualization hosts permission to the VHD. 

Answer: C 


Q113. - (Topic 4) 

You need to recommend a solution for deploying the Office 2010 add-ins. The solution must meet the application requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. From Server Manager, create a collection. 

B. From Group Policy Management, assign the add-ins to users. 

C. From Group Policy Management, assign add-in to client computers. 

D. From the Application Virtualization Management Console, create a connection group. 

Answer: D 


Q114. HOTSPOT - (Topic 6) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You deploy Remote Desktop Services (RDS) and publish multiple RemoteApp programs. 

You need to ensure that users can subscribe to the RemoteApp and Desktop Connections feed by using their email address. 

Which resource record type should you add to the DNS zone? 

To answer, select the appropriate resource record type in the answer area. 

Answer: 


Q115. DRAG DROP - (Topic 5) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2 that have Microsoft Deployment Toolkit (MDT) 2012 installed. Server1 is used for testing and Server2 is used to deploy images to production computers. 

On Server1, you have several deployments of Windows 7 and Windows 8. 

You need to replicate only the content related to the Windows 8 deployments from Server1 to Server2. 

What three actions should you perform from the Deployment Workbench? 

To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 

Answer: 


70-982 practice test

Up to date 70-982 test question:

Q116. - (Topic 4) 

You need to update the Windows 8 image. The solution must meet the application requirements. 

What should you do first? 

A. Run dism and specify the /export-defaultappassociations switch. 

B. Run dism and specify the /rernoveprovisionedappxpackage switch. 

C. Run dism and specify the /rernove-package switch. 

D. Run dism and specify the /check-apppatch switch. 

Answer: B 


Q117. - (Topic 2) 

You need to ensure that the line-of-business applications run successfully for the sales users. The solution must meet the sales department requirements. 

What should you do? 

A. On the RD Virtualization Host servers, install the Quality Windows Audio Video Experience feature. 

B. On the RD Connection Broker servers, modify the deployment properties. 

C. On the RD Virtualization Host servers, modify the Hyper-V settings. 

D. On the RD Connection Broker servers, modify the properties of the virtual desktop collection. 

Answer: C 

Explanation: 

The line-of-business applications must be installed on the virtual desktops only. The line-of-business applications require hardware acceleration to run. 1. 

Open Hyper-V Manager. Click Start, point to Administrative Tools, and then click Hyper-V Manager. 

2. In the Results pane, under Virtual Machines, select the virtual machine that you want to configure. The virtual machine must be off in order to modify its settings. 

3. In the Action pane, under the virtual machine name, click Settings. Then, in the navigation pane, click RemoteFX 3D Video Adapter. 

4. On the RemoteFX 3D Video Adapter page, specify the number of monitors and resolutions, and then click OK. 

When you are using the virtual 3D video adapter, you will not be able to use the Virtual 

Machine Connection. 

Use Remote Desktop instead. If you need to use Virtual Machine Connection, you must remove the virtual 3D video card from the virtual machine. 


Q118. - (Topic 6) 

Your network contains servers that run Windows Server 2012 and client computers that run Windows 8. 

You plan to deploy an application named App1 to 10 client computers. App1 only runs on Windows XP. 

You need to recommend an application deployment strategy for Appl. 

What should you include in the recommendation? 

A. From a Group Policy object (GPO), assign App1 to the 10 client computers. 

B. From a Microsoft Application Virtualization (App-V) publishing server, publish App1 as an App-V package. 

C. From a Hyper-V host, install App1 on 10 virtual machines that are enabled for RemoteApp for Hyper. 

D. From a Remote Desktop Services (RDS) server, deploy App1 as a RemoteApp program. 

Answer: C 

Explanation: XP cannot be a publishing server or sequencer. 


Q119. - (Topic 4) 

You need to recommend a solution to ensure that the App-V applications are available to the research users. The solution must meet the technical requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Deploy the App-V publishing server to the Miami office. 

B. Store the App-V database on the \\Contoso.com\Shared\Data share. 

C. Deploy the App-V management server to the Miami office. 

D. Store the App-V packages on the \\Contoso.com\Shared \Data share. 

Answer: B 


Q120. - (Topic 6) 

Your company has a main office and 10 branch offices. Each branch office connects to the main office by using a low-bandwidth WAN link. 

All servers run Windows Server 2012. All client computers run Windows 8. 

You plan to deploy 20 new line-of-business applications to all of the client computers. 

You purchase 5,000 client licenses for the line-of-business applications. 

You need to recommend an application distribution solution. The solution must be able to meet the following requirements: 

Download application installation files from a server in the local site. 

Generate reports that contain information about the installed applications. 

Generate administrative alerts when the number of installed applications exceeds the number of purchased licenses. 

What should you include in the recommendation? 

More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer. 

A. Applications published as RemoteApp programs 

B. Assigned applications by using Group Policy objects (GPOs) 

C. Applications deployed by using Microsoft System Center 2012 Configuration Manager 

D. Published applications by using Microsoft Application Virtualization (App-V) publishing servers 

Answer: C 



see more 70-982 dumps