Foolproof comptia a+ 220-801 certification videos tips

Cause all that matters here is passing the CompTIA 220-801 exam. Cause all that you need is a high score of 220-801 CompTIA A+ Certification Exam exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 220-801 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul comptia 220-801 test:

Q61. - (Topic 4) 

Which of the following laptop components can be replaced without having to power off the machine? 

A. Battery 

B. CPU 

C. Hard Drive 

D. Keyboard 

Answer: A 


Q62. - (Topic 1) 

Which of the following memory types would MOST likely be installed in a laptop in the form of DDR3? 

A. SODIMM 

B. DIMM 

C. CRIMM 

D. RIMM 

Answer: A 


Q63. - (Topic 3) 

Which of the following cable types is used to transmit data from a satellite dish to the satellite modem? 

A. CAT5e 

B. CAT3 

C. Fiber 

D. RG-6 

Answer: D 


Q64. - (Topic 7) 

A customer would like to upgrade their onboard fast Ethernet connection to connect to their new gigabit network at the gigabit speed. Which of the following will enable them to do so? 

A. Convert the user to wireless. 

B. Install a 10/100/1000 NIC. 

C. Update the drivers for the onboard port. 

D. Flash the BIOS to unlock the Ethernet port. 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Network_interface_controller 


Q65. - (Topic 5) 

A DVI-D cable is generally used for which of the following computer functions? 

A. Delivering audio only 

B. Delivering audio & video 

C. Delivering video only 

D. Delivering an analog signal 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.datapro.net/catalog/dvi-d-cables.html 


220-801 test questions

Abreast of the times 220-801 performance based questions:

Q66. - (Topic 6) 

Which of the following uses Intel's core i CPUs? (Select TWO). 

A. F 

B. 1366 

C. 775 

D. 1155 

E. AM3 

Answer: B,D 

Explanation: 

http://www.eggxpert.com/forums/thread/710354.aspx 


Q67. - (Topic 5) 

Which of the following network topologies would MOST likely be used to provide redundancy at each network device to support data transmissions? 

A. Mesh 

B. Ring 

C. PBX 

D. Bus 

Answer: A 

Explanation: 

http://computer.howstuffworks.com/how-wireless-mesh-networks-work.htm 


Q68. - (Topic 6) 

Which of the following is an example of a MAC address? 

A. 192.17.2.1 

B. http://www.comptia.org 

C. 00-00-00-1B-02-55 

D. 4309:FD21:ACB3:0012 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/M/MAC_address.html 


Q69. - (Topic 3) 

Which of the following laser printer components will flip the paper to allow for printing on both sides? 

A. Paper registration assembly 

B. Paper pickup assembly 

C. Duplex assembly 

D. Image transfer belt 

Answer: C 


Q70. - (Topic 5) 

A PC technician must upgrade memory from 2 GB to 4 GB in twenty Windows 7 notebook computers. Some of the laptops have DDR2 memory, and some have DDR3. The memory purchased for the upgrade is DDR3. 

Which of the following is the MOST likely outcome of this upgrade? 

A. The DDR2 notebooks will work with DDR3 provided the DDR2 is installed in the first DIMM positions. 

B. The DDR3 notebooks are the only ones that will accept the new memory. 

C. The DDR2 memory will fit into the DIMM positions and work. 

D. The DDR3 memory will not work correctly unless the CAS (CL) values are the same. 

Answer: B 

Explanation: 

A DDR3 memory can only work with other DDR3 chips. It cannot work with DDR2. 

Therefore, the DDR3 memory purchased can only be used to upgrade notebook computers that have DDR3 memory installed. 



see more 220-801 dumps