10 tips on 77-884 book

Exam Code: 77-884 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Microsoft Office Outlook 2010
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 77-884 Exam.

2016 May 77-884 Study Guide Questions:

Q41. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The employees use Microsoft Outlook 2010 to connect to the IMAP based company email server. 

Tanya works in the Human Resources (HR) department.She wants to send a confidential email to another employee named Sally in the HR department. 

Tanya wants to ensure that Sally is unable to copy or print the email.She also wants to ensure that Sally is unable to forward the email to anyone else. 

How can Tanya apply the required restrictions to the email? 

A. By using Information Rights Management. 

B. By marking the email as Private. 

C. By requesting an S/MIME Receipt. 

D. By encrypting the email. 

Answer: A 


Q42. You work as a Project Manager at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You are about to start a new project.You need to assign tasks for the planning stage, the design stage and the implementation stage of the project.You create the appropriate tasks in Outlook. 

You want to create multiple copies of one of the implementation stage tasks.You open the task then click the Details button then click the Create Unassigned Copy button and successfully create the first unassigned copy.However, when you attempt to repeat the process, it fails. 

Why did you fail to create a second unassigned copy? 

A. The Follow Up option has been selected on the original task. 

B. You can only create one unassigned copy. 

C. You attempted to create an unassigned copy of the first unassigned copy. 

D. The first unassigned copy is marked as Complete. 

Answer: B 


Q43. You work as an IT Administrator at ABC.com. You have been asked to implement a new email system. The company plans to deploy Microsoft Office 2010 to the company client computers. 

You need to decide what type of email system to implement and what type of email accounts the company users will use. 

If you chose to implement IMAP Outlook accounts, which two of the following functions will be unavailable to users? (Choose two). 

A. Contacts. 

B. Contact Groups. 

C. Categories. 

D. Automatic Replies. 

E. Voting Buttons. 

Answer: DE 


77-884  practice exam

Updated microsoft exam 77-884:

Q44. Gary works as the Finance Manager at ABC.com. The company email system runs Microsoft 

Exchange Server 2010. Gary uses Microsoft Outlook 2010 configured with an Exchange account. 

Gary receives a meeting request for a meeting with other company managers. 

Gary wants to reply to the meeting request. 

Which of the following keyboard shortcuts could Gary use to reply to the meeting request? 

A. CTRL + N 

B. CTRL + F 

C. CTRL + R 

D. CTRL + SHIFT + Q 

Answer: C 


Q45. A user named Clive works as the Finance Manager at ABC.com.The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Clive has many scheduled meetings and appointments in his calendar. Clive opens Outlook then opens his calendar. He discovers that many of the meetings and appointments are missing. 

How can Clive display all his meetings and appointments? 

A. By configuring the correct date on his computer. 

B. By modifying the Show Time As setting. 

C. By clearing any filters in the calendar view. 

D. By clicking the New Items icon on the Home tab in the ribbon. 

Answer: C 


Q46. Jane is working in the Sales department at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010.The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Jane receives an email from the Sales Manager.Jane selects the email then enters the CTRL + SHIFT + R keyboard shortcut. 

What effect will this keyboard shortcut have? 

A. It will open a Reply email. 

B. It will open a Reply All email. 

C. It will assign the email to the Red category. 

D. It will assign a Red Follow Up flag to the email. 

Answer: B 


77-884  practice exam

Precise 77-884 outlook:

Q47. You work in the Finance department at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You create a task in Microsoft Outlook to look through some accounts figures.You send the task to an Accounts Administrator named Mia.Mia informs you that she has no spare time before the task due date and declines the task. 

You open the returned task and attempt to modify the due date.However, you discover that you are unable to modify the due date. 

What do you need to do before you can modify the task due date? 

A. You need to categorize the task. 

B. You need to tick the Reminder checkbox. 

C. You need to become the owner of the task. 

D. You need to select the Unassigned Copy option. 

Answer: C 


Q48. You work as a Project Manager at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You use Outlook to organize your time and schedule activities related to a new project. 

Which of the following is described as “an activity that lasts all day long but doesn't block out time in your Calendar”? 

A. A Meeting. 

B. An Appointment. 

C. An All Day Event. 

D. A Task. 

E. A To-do 

Answer: C 


Q49. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The employees use Microsoft Outlook 2010 to connect to the POP3 based company email server. 

An employee named Mia has her Outlook contacts displayed as business cards.Mia wants to send some business cards to other company employees. 

Mia wants to ensure that the recipients receive an email with the .vcf file of the contacts attached but without the emails containing an image of the business cards. 

How should Mia send the business cards? 

A. Mia should open an HTML email and use the Attach Item option. 

B. Mia should select the Plain Text option for the emails. 

C. Mia should select the Rich Text option for the emails. 

D. Mia should display her contacts as a list before forwarding them as business cards. 

Answer: B 


Q50. Mia is working in the Marketing department at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010.The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Mia is composing a marketing email. She inserts an image into the email and writes a paragraph of text. Mia wants to format the email so that the text surrounds the image in the email. 

Which function should Mia use to configure the layout of the text? 

A. She should use the WordArt function. B. She should use the Text Box function. C. She should use the Wrap Text function. 

D. She should use the Format Painter function. 

Answer: C 



see more 77-884 dumps