Quick Guide: examcollection 77-884

Downloadable Exam Engine regarding 77-884,Whatsoever key factors to the exam are included in the 77-884 training materials at Actualtests. Youll be able to download the Microsoft simulated tests regarding free. The professional writers of Actualtests ensure to current the appropriate and precise 77-884 practice questions in the training materials. All of us provide the Microsoft questions along with answers in Pdf formatting. They are reputable and most recent Microsoft tests.

2016 Sep 77-884 book:

Q51. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The employees use Microsoft Outlook 2010 to connect to the IMAP based company email server. 

Some computers have the Outlook Social Connector installed to enable users to connect to social networking sites. 

A user named Mia uses a computer that has the Outlook Social Connector installed.Mia is unable to view the People Pane in Outlook.Mia confirms that the People Pane view setting is set to “Normal”. 

What should Mia to do display the People Pane? 

A. She should configure the Account Settings to sign in to a social network. 

B. She should display the Reading Pane. 

C. She should change the People Pane view setting to Minimized. 

D. She should hide the To-Do Bar. 

Answer: B 


Q52. David works on the helpdesk at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

David receives a call from a user named Julie reporting a problem with her Microsoft Outlook. Julie says that she is unable to preview any attached files using the attachment previewer.She has received attachments including Word documents, Excel spreadsheets, and PowerPoint presentations. However, she is unable to preview any of them. David connects to Julie’s computer. 

How can David resolve the issue? 

A. By modifying the Email Security settings in the Trust Center. 

B. By selecting the “Apply macro security settings to installed add-ins” checkbox in the Trust Center. 

C. By clearing the “Turn off Attachment Preview” checkbox in the Trust Center. 

D. By installing Microsoft Office on the computer. 

Answer: C 


Q53. You work at ABC.com. You are configuring Microsoft Outlook 2010 to connect to the company Exchange email server. 

You configure an Exchange account in Outlook and select the Cached Exchange Mode option to enable you to work with Outlook when you are not connected to the Exchange server. 

What type of file is created to store a copy of your email locally on your computer? 

A. A database (.mdb) file. 

B. An Outlook .pst file. 

C. An Outlook .ost file. 

D. An Exchange .edb file. 

Answer: B 


Q54. You work as a Sales Manager at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

A user named Mia in your department receives an email from a customer.Mia wants to save the email address of the customer in her Contacts list.Mia asks you how to save the customer email address as a contact. 

What should you instruct Mia to do? 

A. You should instruct Mia to right click on the customer’s name in the information bar and select Add to Outlook Contacts. 

B. You should instruct Mia to open the email then click the Save button. 

C. You should instruct Mia to right click on the customer’s name in the information bar and select Contact Card. 

D. You should instruct Mia to right click on the customer’s name in the information bar and select Look up Outlook Contact. 

Answer: A 


Q55. You work as a Project Manager at ABC.com.Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

Dan is a member of your project team.You create a task and assign it to Dan.You have entered information into the Billing and Mileage fields of the task. 

Dan double clicks the task to open it. 

How can Dan view the information in the Billing and Mileage fields of the task? 

A. By clicking the Recurrence option on the Task tab. 

B. By clicking the Details button on the Task tab. 

C. By clicking the Task button on the Task tab. 

D. By clicking the Properties button on the File tab. 

Answer: B 


77-884 dumps

Rebirth testking 77-884:

Q56. You work as a Sales Manager at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

You want to send an email to some ABC.com users.The email will be addressed to Gary the Finance Manager. The email will be copied to Jane in the Accounts department.The email also needs to be copied to James the company CEO, however, Gary and Jane should not be able to see that the email was also copied to James. 

How should you address the email? 

A. You should enter Gary and Jane in the TO field and James in the CC field. 

B. You should enter Gary and Jane in the CC field and James in the BCC field. 

C. You should enter Gary in the TO field and enter Jane and James in the CC field. 

D. You should enter Gary in the TO field, Jane in the CC field and James in the BCC field. 

Answer: D 


Q57. You work as a Systems Analyst at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

The IT Manager has created a new network diagram using Microsoft Visio.The IT Manager attaches the Visio file to an email and sends it to you. 

You discover that you are unable to preview the Visio file in the reading pane of the email. 

What do you need to do to enable you to preview Visio files in Outlook? 

A. You need to install Microsoft Visio on your computer. 

B. You need to modify the Email Security settings in the Trust Center. 

C. You need to modify the Attachment Handling settings in the Trust Center. 

D. You need to modify the View Settings on the View tab. 

Answer: C 


Q58. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. 

The company email system runs Microsoft Exchange Server 2010. All company employees use Microsoft Outlook 2010 for their email clients. 

A user named Myles want to be able to use Outlook to subscribe to his favorite websites and automatically download the latest postings from those websites. 

Which Outlook function should Myles use? 

A. He should use Tasks. 

B. He should use Contacts. 

C. He should use Blind Carbon Copy (BCC). 

D. He should use an RSS Feeds. 

Answer: D 


Q59. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010. The employees use Microsoft Outlook 2010 to connect to the IMAP based company email server. 

Jane works as a Sales Administrator.Her Inbox contains many folders.Jane has configured Categories in Outlook to help organize her email.One category is named Initial Orders. Emails in the Initial Orders category are spread amongst multiple folders. 

Jane creates a folder in her Inbox named Initial Orders.She wants to search for all emails in the Initial Orders category so she can place them on the new folder. 

Which two of the following methods could Jane use to find the required emails?(Choose two). 

A. She could use the Instant Search function. 

B. She could create a Search Folder. 

C. She could use the Find function. 

D. She could use the Advanced Find function. 

E. She could use the Arrange By function. 

Answer: BD 


Q60. You work in the Sales department at ABC.com. Employees at ABC.com use computers running Windows 7 Enterprise and Microsoft Office 2010.The employees use Microsoft Outlook 2010 to connect to the POP3 based company email server. 

You are composing an email to send to the Sales Manager before a Sales meeting. 

You attach a Microsoft Excel spreadsheet containing some sales figures and a Microsoft PowerPoint presentation containing a sales plan for the next quarter.You discover that the two files appear in the body of the email as opposed to appearing in an “Attached” field below the Subject Line. 

Why do the attachments appear in the body of the email? 

A. Because you do not have an account configured. 

B. Because the email is in HTML format. 

C. Because the email is in RTF format. 

D. Because you used the Insert > Outlook Item option to attach the files. 

Answer: C 



see more 77-884 dumps