May 2016 updated: comptia it fundamentals fc0-u51 pdf

Practical of FC0-U51 exam question materials and free samples for CompTIA certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated FC0-U51 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA IT Fundamentals exam Today!

2016 May FC0-U51 Study Guide Questions:

Q61. - (Topic 2) 

When storing a document in the cloud, a user needs to be: 

A. On a shared drive. 

B. Using a USB cable. 

C. Connected to the Internet. 

D. In airplane mode. 

Answer: C 


Q62. - (Topic 1) 

Which of the following connections provide data with the MOST secure protection from interception? 

A. Wired 

B. WiFi 

C. IR 

D. Cellular 

Answer: A 


Q63. - (Topic 2) 

A technician just installed a new computer. Which of the following is the BEST way to manage the cables? 

A. Line the cables up neatly and wrap them together with cable ties. 

B. Leave the cables loose to prevent interference between wires. 

C. Nail the cables to the wall. 

D. Tuck the cables neatly underneath the carpet. 

Answer: A 


FC0-U51  exam question

Improved comptia it fundamentals study guide exam fc0-u51:

Q64. - (Topic 3) 

Which of the following are a form of online advertising on the World Wide Web intended to attract 

Web traffic or capture email addresses? 

A. Pop-ups 

B. Signed script policy: 

C. Cookies 

D. Java applet 

Answer: A 

Explanation: 

Pop-up ads or pop-ups are a form of online advertising on the World Wide Web intended to attract Web traffic or capture email addresses. It works when certain Web sites open a new Web browser window to display advertisements. The pop-up window containing an advertisement is usually generated by JavaScript, but can be generated by other means as well. Answer option C is incorrect. A cookie is a small bit of text that accompanies requests and pages as they move between Web servers and browsers. It contains information that is read by a Web application, whenever a user visits a site. Cookies are stored in the memory or hard disk of client computers. A Web site stores information, such as user preferences and settings in a cookie. This information helps in providing customized services to users. 

There is absolutely no way a Web server can access any private information about a user or his computer through cookies, unless a user provides the information. A Web server cannot access cookies created by other Web servers. Answer option B is incorrect. Signed script policy is a policy in which testing is required to check the identity of a user sending requests from a Web browser. In this policy, when a receiver receives a request from the user to access some resources of his computer, he can grant or deny the access on the basis of whether the request is coming from a trusted or a non-trusted source. If the receiver permits the request, the code will run on the browser after further checks. An author converts the code in the form of an encrypted text, which is recreated on the browser as a simple text. The code will not run on the browser if there is any modification in the text. Answer option D is incorrect. A Java applet is a software program written in Java language. It is distributed as an attachment in a Web document and executed in a Java-enabled Web browser. Java applets can run on almost any operating system without requiring recompilation. 


Q65. - (Topic 1) 

Ann, a user, wishes to free space in her documents folder. Which of the following is the BEST characteristic to sort by in order to ensure that the most space is freed by deleting the least amount of files? 

A. Date modified 

B. File path 

C. Size 

D. Extension 

Answer: C 


Q66. - (Topic 2) 

Which of the following connectors supports both high definition video and audio? 

A. S-video 

B. Component 

C. HDMI 

D. DVI 

Answer: C 


FC0-U51  exam question

Accurate comptia it fundamentals fc0-u51:

Q67. - (Topic 2) 

Which of the following keys should be pressed to enable access to various menus? 

A. ALT 

B. SHIFT 

C. TAB 

D. CTRL 

Answer: A 


Q68. - (Topic 1) 

A user wants to purchase a CAD application that requires 8GB of RAM to operate. Which of the following operating system types is required? 

A. 8-bit 

B. 16-bit 

C. 32-bit 

D. 64-bit 

Answer: D 


Q69. - (Topic 2) 

Which of the following extension types are associated with document files? (Select THREE). 

A. .txt 

B. .odf 

C. .msi 

D. .rtf 

E. .mp3 

F. .tar 

G. .jpg 

Answer: A,B,D 


Q70. - (Topic 2) 

A user has just removed a new desktop PC from the box and has plugged in several new peripheral devices. During which of the following steps will the plug and play peripheral devices be installed on the new PC? 

A. Installing security software 

B. Powering on for the first time 

C. Booting the operating system 

D. Adding additional user accounts 

Answer: C 



see more FC0-U51 dumps