Surprising testking 98-367

The 98-367 online tests are downloadable pertaining to free. You need to simply click the mouse and all of the Microsoft Microsoft certification practice materials and training tests will probably be presented for your requirements. You can save a lot of time and money with out buying and learning the related 98-367 books. The actual Ucertify gives an individual an excellent and current Microsoft Microsoft 98-367 study information in equally audio and video type. You can download the Microsoft Microsoft test powerplant from Ucertify for you to prepare for your 98-367 exam. All the Microsoft 98-367 certification exam questions and answers will ensure you this type of high level that helps make you productive. There are totally free Microsoft 98-367 demos and sample questions within Pdf format available on the Ucertify web site. There are many 98-367 applications which will enable you to to fully prepare for your Microsoft Microsoft certification exam.

2016 Sep security fundamentals mta exam 98-367 pdf:

Q1. Which of the following is the reason of properly securing an audit log? 

A. To ensure that only authorized person can check the log file. 

B. To ensure that no one can remove it as there is no back up is provided for this log. 

C. To ensure that potential hackers becomes unable to delete the event logs for covering their tracks. 

D. To ensure that potential hackers can be tracked easily without changing the network configuration. 

Answer: C 


Q2. Which of the following is the most common method for an attacker to spoof email?

A. Back door

B. Replay attack

C. Man-in-the-middle attack

D. Open relay

Answer: D


Q3. Which of the following can search contents of a hard disk, address book of an e-mail, or any information about the computer, and transmit the information to the advertisers or other interested parties without user knowledge? 

A. Malware 

B. Firmware 

C. Spyware 

D. Adware 

Answer: C 


Q4. You work as a Network Administrator for Net Perfect Inc. The company has a Windows Server 2008

network environment. The network is configured as a Windows Active Directory-based single forest

single domain network. You want to configure Network Access Protection (NAP) on your network.

You want that the clients connecting to the network must contain certain configurations. Which of

the following Windows components ensure that only clients having certain health benchmarks

access the network resources? Each correct answer represents a part of the solution. Choose two.

A. Windows Firewall

B. System Health Agents (SHA)

C. Terminal Service

D. System Health Validators (SHV)

E. TS Gateway

Answer: BD 


Q5. Which of the following is a security protocol that is used to protect data from being modified, corrupted, or accessed without authorization?

A. Honeypot

B. IP Security (IPsec)

C. DNSSEC

D. Protocol spoofing

Answer: B


Q6. Which of the following is an organization that defines standards for anti-virus software? 

A. ICSA

B. IETF 

C. IIS 

D. IEEE 

Answer: A 


Q7. Which of the following is used to describe the policy of maximum password age?

A. It is used to determine how old the user has to create a password.

B. It is a time duration before a password is required to be public.

C. It is a time duration before a password is required to be changed.

D. It determines how old the password must be before the user is permitted to change it.

Answer: C


Q8. Which of the following infects the computer and then hides itself from detection by antivirus software?

A. EICAR virus

B. Boot-sector virus

C. Macro virus

D. Stealth virus

Answer: D 


98-367 free question

Avant-garde exam 98-367:

Q9. Which of the following is a networking protocol that provides centralized Authentication, Authorization, and Accounting management for computers to connect and use a network service? 

A. PEAP 

B. RADIUS 

C. Kerberos 

D. MS-CHAP v2 

Answer: B 


Q10. Which of the following is a name that identifies a particular 802.11 wireless LAN?

A. MBSA

B. IBSS

C. MAC

D. SSID

Answer: D


Q11. Which of the following types of viruses protects itself from antivirus programs and is more difficult to trace? 

A. Armored virus 

B. MBR virus 

C. Boot sector virus 

D. Macro virus 

Answer: A 


Q12. Which of the following is used to protect all files stored on the drive on which Windows is installed? 

A. SocketShield 

B. Firewall 

C. Bitlocker 

D. Hardware keylogger 

Answer: C 


Q13. Which of the following collects email addresses of users and creates a mailing list? 

A. Browser

B. Cookie 

C. Spambot 

D. Perimeter network 

Answer: C 


Q14. On which of the following is the level of security set for an Internet zone applied? 

A. To the sites that you have specifically indicated as the ones that you trust. 

B. To all the Websites by default. 

C. To the sites that might potentially damage your computer, or your information. 

D. To the Websites and content that are stored on a corporate or business network. 

Answer: B 


Q15. Which of the following refers to a security access control methodology whereby the 48-bit address is assigned to each network card which is used to determine access to the network?

A. Snooping

B. Spoofing

C. Encapsulation

D. MAC filtering

Answer: D


Q16. Mark work as a System Administrator for TechMart Inc. The company has a Windows-based network. Mark wants to allow the remote travel agents to be able to access the corporate network so that they are free to check email and post appointments that are booked for the particular day.

Mark has decided to permit the travel agents to use their home computers but he is required to be assured that the information is not compromised by anyone because the security of client information is on the top priority for him. Which of the following is a potential risk if the travel agents will use their home computers for VPN access?

A. VPN handles everything and encrypts the data.

B. VPN does not allow the travel agents to use their home computers.

C. VPN cannot prevent buffer overflow on the home computer from infecting the network.

D. VPN cannot prevent potential viruses and malware on the home computer from infecting the network.

Answer: D



see more 98-367 dumps