Tactics to certainteed cas-002

Testking.com offers you everything you need to prepare for the CompTIA CAS-002 actual exam. The particular CompTIA CAS-002 practice questions and answers are generally researched and developed by our specialized IT specialists. Testkings CompTIA CompTIA exam demos will help you get certified as well as save your current time and money. All of us provide the discounted price pertaining to all the CompTIA exam goods. So start right apart and get the actual CompTIA certification as quickly as possible.

2016 Sep certainteed cas-002:

Q151. - (Topic 2) 

An organization has implemented an Agile development process for front end web application development. A new security architect has just joined the company and wants to integrate security activities into the SDLC. 

Which of the following activities MUST be mandated to ensure code quality from a security perspective? (Select TWO). 

A. Static and dynamic analysis is run as part of integration 

B. Security standards and training is performed as part of the project 

C. Daily stand-up meetings are held to ensure security requirements are understood 

D. For each major iteration penetration testing is performed 

E. Security requirements are story boarded and make it into the build 

F. A security design is performed at the end of the requirements phase 

Answer: A,D 


Q152. - (Topic 2) 

A company has decided to change its current business direction and refocus on core business. Consequently, several company sub-businesses are in the process of being sold-off. A security consultant has been engaged to advise on residual information security concerns with a de-merger. From a high-level perspective, which of the following BEST provides the procedure that the consultant should follow? 

A. Perform a penetration test for the current state of the company. Perform another penetration test after the de-merger. Identify the gaps between the two tests. 

B. Duplicate security-based assets should be sold off for commercial gain to ensure that the security posture of the company does not decline. 

C. Explain that security consultants are not trained to offer advice on company acquisitions or demergers. This needs to be handled by legal representatives well versed in corporate law. 

D. Identify the current state from a security viewpoint. Based on the demerger, assess what the security gaps will be from a physical, technical, DR, and policy/awareness perspective. 

Answer: D 


Q153. - (Topic 2) 

An organization recently upgraded its wireless infrastructure to support 802.1x and requires all clients to use this method. After the upgrade, several critical wireless clients fail to connect because they are only pre-shared key compliant. For the foreseeable future, none of the affected clients have an upgrade path to put them into compliance with the 802.1x requirement. Which of the following provides the MOST secure method of integrating the non-compliant clients into the network? 

A. Create a separate SSID and require the use of dynamic encryption keys. 

B. Create a separate SSID with a pre-shared key to support the legacy clients and rotate the key at random intervals. 

C. Create a separate SSID and pre-shared WPA2 key on a new network segment and only allow required communication paths. 

D. Create a separate SSID and require the legacy clients to connect to the wireless network using certificate-based 802.1x. 

Answer: B 


Q154. - (Topic 3) 

The <nameID> element in SAML can be provided in which of the following predefined formats? (Select TWO). 

A. X.509 subject name 

B. PTR DNS record 

C. EV certificate OID extension 

D. Kerberos principal name 

E. WWN record name 

Answer: A,D 


Q155. - (Topic 2) 

A new IT company has hired a security consultant to implement a remote access system, which will enable employees to telecommute from home using both company issued as well as personal computing devices, including mobile devices. The company wants a flexible system to provide confidentiality and integrity for data in transit to the company’s internally developed application GUI. Company policy prohibits employees from having administrative rights to company issued devices. Which of the following remote access solutions has the lowest technical complexity? 

A. RDP server 

B. Client-based VPN 

C. IPSec 

D. Jump box 

E. SSL VPN 

Answer: A 


CAS-002 sample question

Latest comptia casp cas-002:

Q156. - (Topic 1) 

A company sales manager received a memo from the company’s financial department which stated that the company would not be putting its software products through the same security testing as previous years to reduce the research and development cost by 20 percent for the upcoming year. The memo also stated that the marketing material and service level agreement for each product would remain unchanged. The sales manager has reviewed the sales goals for the upcoming year and identified an increased target across the software products that will be affected by the financial department’s change. All software products will continue to go through new development in the coming year. Which of the following should the sales manager do to ensure the company stays out of trouble? 

A. Discuss the issue with the software product's user groups 

B. Consult the company’s legal department on practices and law 

C. Contact senior finance management and provide background information 

D. Seek industry outreach for software practices and law 

Answer: B 


Q157. - (Topic 4) 

A bank provides single sign on services between its internally hosted applications and externally hosted CRM. The following sequence of events occurs: 

1. The banker accesses the CRM system, a redirect is performed back to the organization’s internal systems. 

2. A lookup is performed of the identity and a token is generated, signed and encrypted. 

3. A redirect is performed back to the CRM system with the token. 

4. The CRM system validates the integrity of the payload, extracts the identity and performs a lookup. 

5. If the banker is not in the system and automated provisioning request occurs. 

6. The banker is authenticated and authorized and can access the system. This is an example of which of the following? 

A. Service provider initiated SAML 2.0 

B. Identity provider initiated SAML 1.0 

C. OpenID federated single sign on 

D. Service provider initiated SAML 1.1 

Answer: A 


Q158. - (Topic 3) 

Company ABC was formed by combining numerous companies which all had multiple databases, web portals, and cloud data sets. Each data store had a unique set of custom developed authentication mechanisms and schemas. Which of the following approaches to combining the disparate mechanisms has the LOWEST up front development costs? 

A. Attestation 

B. PKI 

C. Biometrics 

D. Federated IDs 

Answer: D 


Q159. - (Topic 5) 

A security engineer is a new member to a configuration board at the request of management. The company has two new major IT projects starting this year and wants to plan security into the application deployment. The board is primarily concerned with the applications’ compliance with federal assessment and authorization standards. The security engineer asks for a timeline to determine when a security assessment of both applications should occur and does not attend subsequent configuration board meetings. If the security engineer is only going to perform a security assessment, which of the following steps in system authorization has the security engineer omitted? (Select TWO). 

A. Establish the security control baseline to be assessed 

B. Build the application according to software development security standards 

C. Write the systems functionality requirements into the security requirements traceability matrix 

D. Review the results of user acceptance testing 

E. Categorize the applications according to use 

F. Consult with the stakeholders to determine which standards can be omitted 

Answer: A,E 


Q160. - (Topic 4) 

A system administrator has installed a new Internet facing secure web application that consists of a Linux web server and Windows SQL server into a new corporate site. The administrator wants to place the servers in the most logical network security zones and implement the appropriate security controls. Which of the following scenarios BEST accomplishes this goal? 

A. Create an Internet zone, DMZ, and Internal zone on the firewall. Place the web server in the DMZ. Configure IPtables to allow TCP 80 and 443. Set SELinux to permissive. Place the SQL server in the internal zone. Configure the Windows firewall to allow TCP 80 and 

443. Configure the Internet zone with ACLs of allow 80 and 443 destination DMZ. 

B. Create an Internet zone, DMZ, and Internal zone on the firewall. Place the web server in the DMZ. Configure IPtables to allow TCP 443. Set enforcement threshold on SELinux to one. Place the SQL server in the internal zone. Configure the Windows firewall to allow TCP 1433 and 1443. Configure the Internet zone with ACLs of allow 443 destination DMZ. 

C. Create an Internet zone and two DMZ zones on the firewall. Place the web server in the DMZ one. Set the enforcement threshold on SELinux to 100, and configure IPtables to allow TCP 80 and 443. Place the SQL server in DMZ two. Configure the Windows firewall to allow TCP 80 and 443. Configure the Internet zone with an ACL of allow 443 destination ANY. 

D. Create an Internet zone and two DMZ zones on the firewall. Place the web server in DMZ one. Set enforcement threshold on SELinux to zero, and configure IPtables to allow TCP 80 and 443. Place the SQL server in DMZ two. Configure the Internet zone ACLs with allow 80, 443, 1433, and 1443 destination ANY. 

Answer: B 



see more CAS-002 dumps